Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med produkterne, som ofte beskrives som værende af høj kvalitet og lever op til forventningerne. Leveringsservicen roses for at være hurtig og effektiv, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Mange fremhæver også den fremragende service og det gode udvalg af varer. Dog oplevede nogle kunder problemer med emballagen, hvor varer ankom beskadiget eller ufuldstændigt. Enkelte nævnte også, at de modtog forkerte varer eller varer af ringere kvalitet end forventet, og der var tilfælde, hvor kommunikationen omkring restordrer eller afhentning ikke var optimal.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt. Mange roser den gode kvalitet, de fine priser og det brede udvalg af... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservicen. Mange fremhæver hurtig levering, hvor varer ankom inden... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvalitet. Kunder roser ofte produkternes høje kvalitet, som... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den "sublime service" og "fantastiske service",... Se mere

Order

Anmeldere nævner positiv feedback om ordrer. Kunderne fremhæver ofte hurtig levering og effektiv ekspedition,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Nogle gange går tingene ikke som forventet. Det sker. Havde et par knive til vandslibning. Sliberne havde været lige frisk nok og var kommet til at ændre formen på kniven (slebet for meget).... Se mere

Jeg giver jer 5 stjerner, hurtig levering, godt produkt. Super duper. MEN emballeringen kunne være bedre. Mit køb var en stegepande i jern, kassen var kæmpestor, dette til trods stak håndtaget ud... Se mere

kniv ukyndig vil købe en kokkekniv i fødselsdagsgave. der var grundig og velbeskrevet informationer om de mange forskellige typer knive. Det gjorde at jeg fik indkredset den type kniv jeg vil satse... Se mere

Laksekniven var billig, og den kom hurtigt. Desværre var der en fejl på varen, hvilket jeg oplyste HWL - som refunderede mig det fulde beløb. Det var jeg meget imponeret over - dejligt med butikker me... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Vi er blandt de mest seriøse udbydere af professionelt køkkenudstyr i Danmark. Vi ønsker at kunderne skal have præference for at handle med os og at de oplever, at vi er et aktivt, friskt pust i deres hverdag, hvor man altid får det man forventer og gerne lidt til, og hvor man får svar tilbage, hvis noget ikke er, som det skal være.

4,8

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Ikke helt det rigtige, men hurtig forsendelse

Jeg bestilte 5 små målebægre, der var ét i restordre, så de kom over 2 forsendelser, så her var der absolut intet at klage over!
MEN jeg havde bestilt dem med lukket hank, da de er stærkere, og dem jeg fik var med åben hank. Jeg overlever, men finder nok et andet sted næste gang.

5. januar 2026

Kære CGC

Tusind tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på oplevelsen.

Vi beklager meget, at du har modtaget målebægre med åben hank, når du specifikt havde bestilt dem med lukket hank. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår godt din skuffelse.

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig, så vi kan finde en løsning og udbedre fejlen hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at kontakte os på web@hwl.dk
eller ringe til os på 33 24 11 22.

Vi håber, vi får mulighed for at rette op på oplevelsen og byde dig velkommen igen.

Med de skarpeste hilsner,

Gode priser

Gode priser, god leveringstid og mine varer var godt pakket så alt kom helskindet frem. Kan anbefale👍

15. december 2025

Der manglede tilbehør til kniven

Der manglede tilbehør til kniven, men blev eftersendt efter klage pr. telefon. Så de sidste stjerner får i næste gang.

7. januar 2026

Hej Jan

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af, at tilbehøret manglede i første omgang, men glade for, at vi hurtigt fik det løst efter din henvendelse.

Vi tager din feedback med os, så vi kan blive endnu bedre fremover – og vi håber, at næste oplevelse lever fuldt ud op til dine forventninger ⭐⭐⭐⭐⭐

Skarpeste hilsner

Jeg havde bestilt varer

Jeg havde bestilt varer, som jeg modtog en bekræftelse på og derefter et tidspunkt, hvornår jeg kunne afhente dem i Brøndby.
Da jeg kommer ned i forretningen får jeg at vide det var en fejl og deres ansatte undrede sig over, jeg overhovedet havde modtaget bekræftelsen, da det var en fejl ifølge den ansatte.
Det viste sig, varerne ikke var tilgængelige. Men sjovt nok lykkedes det at finde dem i butikken og jeg købte dem efterfølgende.
Alligevel har de trukket pengene fra min konto, selv om de selv aflyste samme ordre.
Hvor mange ordrer mon det samme er sket for uden kunden har opdaget H.W Larsen har trukket penge på en ordre, de selv har aflyst?

20. december 2025

Kære kunde

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager oprigtigt den forvirring og irritation, som forløbet har skabt.

Efter at have gennemgået sagen kan vi se, at der desværre er sket en menneskelig fejl i håndteringen af din webordre i forbindelse med afhentning i butikken, hvilket har påvirket både ordre og betaling. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, og vi har taget sagen op internt for at sikre, at det ikke gentager sig.

Har du brug for yderligere afklaring, er du meget velkommen til at kontakte os på web@hwl.dk eller pr. telefon 33 24 11 22.

Skarpeste Hilsner,

Emballage

Jeg giver jer 5 stjerner, hurtig levering, godt produkt. Super duper.

MEN emballeringen kunne være bedre. Mit køb var en stegepande i jern, kassen var kæmpestor, dette til trods stak håndtaget ud i enden og dermed udsat. Jeg skriver det blot til venlig info.
Ordre: 278235

8. januar 2026