1. Udlejning af konference- og mødelokaler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

HUSET Middelfart rummer ⭐Danmarks største byggeudstilling ⭐Konferencer, møder, arrangemeter, selskaber og kurser i smukke omgivelser. ⭐ Fri Parkering

4,4

Super godt overnatningssted

Fantastisk sted i grønne og rolige omgivelser. Rigtig idyllisk. Yderst venlig personale. Super god og varieret morgenbuffet. Kan hjertelig anbefales. Godt og rent værelse udstyret med vandkoger og god kaffe og te breve. Vh R og B Møller

13. august 2025

Helt fantastisk sted

Ganske enkelt, helt fantastisk sted - tænk hvad man får 2 personer 595 kr! Dejligt værelse, fri kaffe, sødt venligt personale og ikke mindst en morgen buffet i særklasse - stedet får vores bedste anbefalinger!

9. august 2025

Lækkert sted

Vi bestilte to overnatninger for at opleve Fyn, vi endte med at tage en ekstra overnatning. Virkelig kanon sted, specielt personalet, smilene, sød og hjælpsom. Stedet kan virkelig anbefales. Og med gratis kaffe og vand stationer 😊

23. juli 2025

Kæmpe anbefaling

Vi skulle bruge overnatning i forbindelse med et bryllup og vi tog derfor 2 overnatninger i Middelfart, fantastisk service… dejligt sted i et smukt område, -dejligt med tá selv kaffen og lækker morgenmad, sødt hjælpsom personale både i restauranten og receptionen og især Sussi er en kæmpe stjerne - tak for denne gang
Vi ses

12. juni 2025

Super service på Huset

Vi benyttede Huset som overnatningsted ved Rock under Broen arrangementet, og vil hvis vi kommer tilbage, helt bestemt overnatte her igen. Personalet er super servicemindede i både reception og restaurant. Vi er blevet mødt med smil og god service hele vejen rundt. Huset fremstår overalt rent og er indbydende indrettet med små loungeområder både ude og inde.
Skal du overnatte i Middelfart området så book dig ind på Huset, du eller I bliver ikke skuffede.

12. juni 2025

Fantastisk service af personalet

Fantastisk service af personalet, som strækker sig langt uden beregning, når man som jeg som kursist har brug for specielle skånebehov.
Andre steder har jeg efterspurgt det samme, hvor det ikke har kunnet lade sig gøre, så tusinde tak Huset for at være så fleksibel og forstående🙏🏼.

8. oktober 2024

Uovertruffen oplevelse

Har netop været til et arrangement på "Huset" - det var den mest fantastiske oplevelse jeg nogensinde har haft på et kursuscenter/hotel - service hos alle personalefunktioner var i en liga, jeg ikke har oplevet før, maden virkelig (som i virkelig) god og fremstillet af lokale råvarer. Stedet og faciliteter var også i top ligesom beliggenheden. Det er ikke sidste gang jeg besøger "Huset".

24. august 2024

Parkering

Parkering, da jeg kom var al parkering optaget årsagen var at man havde en udstilling der brugte halvdelen af pladsen og de der havde med det at gøre brugte resten af pladsen jeg var derfor nød til at parkere ude på Skov grillens p plads da jeg på talte det da jeg tjekkede ind syntes damen bare det var morsomt , da jeg har dårlig ryg var jeg ikke i stand til at gå turen to gange hvilket faktisk ødelage mit ophold .

13. august 2024

Virkeligt dejligt sted med skøn…

Virkeligt dejligt sted med skøn beliggenhed. Huset emmer af kvalitet, der er smilende, venlig og meget hjælpsomt personale og en super lækker morgenbuffet med i prisen, som tilmed var absolut rimelig.

Der kan lånes cykler uden beregning og der er fri “kaffe-bar” døgnet rundt.

25. juli 2024

Intet mindre end fantastisk!

En helt fantastisk oplevelse at holde konfirmation på Huset. Alt var HELT perfekt. Lige fra den store fleksibilitet i planlægningen med rettelser helt frem til dagen. Borddækning var så fin. Maden var sublim og betjeningen var verdensklasse! De største anbefalinger herfra!

27. april 2024

Det bedste sted

Den allerbedste service og den lækreste mad.
Vi har efterhånden holdt mange selskaber på HUSET Middelfart og forhåbentlig skal vi holde mange flere.
Der bliver altid lyttet til vores ønsker om mad, drikke & borddækning.
Vi er aldrig blevet skuffet !

6. april 2024

Dejlig oplevelse - tak for det

Vi har lige holdt en familiefest i Pejsestuen på Huset.
Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, alt forløb planmæssigt, maden var fantastisk, personalet venligt og opmærksomt, beliggenheden perfekt og alle var helt tilfredse.
Det gør vi helt sikkert gerne igen.

9. september 2023

Fantastic

Sikke en ro.. Virkelig god energi. Man kom helt i zen.

Vi overnattede 1 nat. 2 værelser
4 mennesker. Vi nød faciliteterne
I kælderen hvor vi efter en dejlig dag spillede et slaw billard og spillede Uno

værelserne er i tip top.

Vi glæder os så meget til næste gang

Og da vi tjekkede ud. Så selv om det ikke var med i vores ophold. Fik vi de lækkerste boller. Service i top alt i top

Og stort

Tak for jer.. Vi ses 🙏

29. juni 2023

En perle med mange nuancer

Vi har lige været på kursus i Huset i Middelfart i to dage.
Personalet har taget så godt hånd om os hele vejen igennem.
Lisbeth i receptionen havde en særlig evne for detaljer, som man sjældent ser. Hun mødte os fra starten med et stort smil og en varm velkomst. Hun var hele tiden på forkant med behov, som vi gæster havde brug for.
I restauranten var tjenerne hurtige, dygtige, venlige og glade.
Sikke en stemning!
Mikkel fik os især til at føle os velkomne og set, da han serverede for os om aftenen.

Det virker, som om personalet har det godt, og det smitter ud til os kunder🤩

Forplejningen gennem begge kursusdage var tiptop med måltider og mellemsnacks som fx flot kagebord.
Der var “natmad” med højtbelagt smørrebrød kl. 22.
Der var en udpræget forståelse af kundens behov hele vejen igennem.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. marts 2022