Nosework -dyrt och uselt. Hon kunde inget om min ras men kom ändå med påståenden som inte stämmer, som att jag borde lärt min valp art inte skälla (alls?) PÅ 2 VECKOR! Han var 5 månader vid kurstillfä... Se mere
Underbar nätbutik för alla hundägare 👌 Här hittar man precis allt som man kan tänkas behöva till våra 4-fotiga vänner. Hund.se har ett enormt bra utbud till fantastiskt bra pris! Enastående service... Se mere
Snabb och trevlig service när mitt paket inte kommit fram som det skulle pga postnord. Ringde upp dem när paketet fortfarande inte levererats efter en vecka trots att det stod som levererat hos post... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Välkommen till Hund.se ➤ Stort sortiment med Allt som din Hund och du som Hundägare behöver. ✓ Låga priser ✓ Fri frakt fr. 299kr ✓ Snabba leveranser.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Älskar entreprenörer men klarar ej av dålig kundservice
Står att Varor skickas ut efter 3-7 arbetsdagar men sen när man betalat meddelar dem att "leverantören" inte kommer få in produkterna, ber dem avbeställa allt för jag väntat 1-2veckor på leveransen så har redan varit och köpt samma varor i en fysisk butik. Nu skickar de varorna ändå fastän jag bett dom inte göra det. Helt värdelösa är dem
Underbart utbud till bra priser!
Enastående service & blixtsnabb leverans! Min senaste leverans kom på 2 dagar! Rekommenderas varmt 🌹
Beställde en vattenfontän
Beställde en vattenfontän. Efter 4 månader gick pumpen sönder och hörde då av mig till deras kundtjänst. Jag fick ett väldigt bra och trevligt bemötande!! Dem skickade en helt ny fontän.
Rekommenderas!
Kanonbra support/råd via telefon (som dessutom går att nå via telefon i motsats till en del andra aktörer) och blixtsnabb leverans dom gånger jag hittills har beställt. Jag är väldigt nöjd!!
Väldigt nöjd kund
Beställde Nutrolin Skin & Coat och Nutrolin Sport. Fick varorna snabbt och fick även med en liten påse med hundmat från vilt och en hundgodis som min hund älskade. Fick även en rulle med bajspåsar och en snygg hållare till dem. Blev fantastiskt glad över de gratis extra grejerna. Tack så mycket hund.se
Det tog 18 dagar innan ordern kom
Det tog 18 dagar innan ordern kom, så leveranstiden är längre än vad som framgår på sidan.
Är nöjd med produkterna.
dåligt leverans och de skickade inte
det har gått 12 dagar och ordern verkar fortfarande inte vara på väg. ingen kommunikation.
Lång leveranstid och osynkad lagerstatus
Dålig koll på lagerstatus, saker som finns i lager när man beställer finns sedan inte i lager när det ska skickas. Beställde för flera veckor sedan och väntar än bara på att det ska skickas. Väldigt trevlig och snabb kundservice dock. Skulle få min beställning skickad så fort en vara nått lagret och nu finnes den i lager men ändå är beställningen inte skickad...? Missnöjd med hur lång tid det tar att bara skickas och hur icke synkat det är med lagerstatus. Varför går det ens att beställa saker som inte finns i lager?
Bra utbud.
Handlat flera gånger. Smidigt att handla & överlag snabba leveranser.
Gjort retur en gång, vilket gick smidigt.
Det enda negativa är väl att det tidigare var fri frakt vid 299kr, men nu är det 499kr som gäller.
Bra pris och utbud
Bra pris och utbud. Snabba och spårbara leveranser. Vid ena beställningen valde jag fel storlek. Returen fungerade klanderfritt.