Beställden en slipsten som kostade några hundra mindre än hos konkurenterna. Skickades samma dag som jag beställde och var framme i prima skick 2 dagar senare. Jättenöjd med mitt köp.

Beställt 2 gånger från detta företag och samma visa varje gång, otroligt långsam orderhantering. Lade ordern på tisdagen och får besked att varan lämnats till speditör på fredag eftermiddag.... Se mere

Beställde grejor som fanns i lager, skulle skickas dagen efter enligt bekräftelse. Nu har det gått en vecka och inte ett ljud. Svarar ej heller på mail eller tfn. Idag äntligen kontakt, fick bra re... Se mere

1. Lystfiskerbutik
  2. Jagt- og fiskeributik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Allt inom Fiske för alla säsonger - Stort sortiment av Fiskeutrustning: fiskekläder, fiskedrag & fiskespön m.m ✓ FRI frakt ✓ Låga priser ✓ Snabba leveranser

• Norra FÖRMANSVÄGEN 22, 857 53, Sundsvall, Sverige

• fiske.se

3,8

God

Utmärkt!

10. april 2026

Falsk marknadsföring

Falsk marknadsföring. Lägger ut annonser med låga priser som sedan går att köpa och som bekräftas med mail och faktura men varorna som är billiga makuleras. De dyra och frakten får du betala men de billiga kommer inte.
Köp inget här, det är "bluff företag".
Planerade julklappar sökte på nätet och fiske.se hade bra pris, väldigt bra pris under Black Week 2025. Beställde 15 varor. Dessa var tydligt i lager, antal i lager framgick. Köpet bekräftades. Jag fick ingen information om någon form av problem med ordern. Fakturan och varorna kom med posten. På fakturan framgår att det rör 15 varor men bara 9 levererades (det står tydligt att jag har betalat för alla 15).
Vid upprepad kontakt med deras support slår de bara ifrån sig och hänvisar att de har rätt att stryka produkter i beställningar. De strykta produkterna behövde jag inte betala. De sa att de skulle reglera frakten men det enda de gjorde var att byta namn från frakt till hanteringskostnad.
Jag har föreslagit flertal lösningar likt att leverera "samma utrustning" men i en annan viktklass vilket de har i lager med samma ursprungs pris som de jag beställt. De är inte intresserade av lösningar.
Köpet gjorde att jag förlorade tid, möjlighet att köpa ifrån en seriösare aktör under den period det var bra priser. Felaktig information från Fiske.se medförde att mina julklappar ökade väsentligt i pris och blev under tidspress.

9. december 2025

THEY JUST WASTED MY TIME AND THEIR TIME…

THEY JUST WASTED MY TIME AND THEIR TIME !

I bought Berkley PowerBlade 11g, Ayu

but they sent Berkley PowerBlade 11g, Nugget

Is it okay for you to decide what I need and to change my order without informing me?

and now you want me to PAY for return shipping?

Do I need to waste my time driving to return this package and pay for the return because of your mistake?

I feel sad really

1. oktober 2025

Snabbast orderhantering jag upplevt

Ok nu har jag lagt till dem bland de nu totalt 4 fiskebutikerna på nätet jag måste kolla innan varje lön samt säsong.

Köpte för första gången igår, fick allt idag till Stockholm. Väldigt bra pris på ett w4 spö. Är mycket nöjd med leveransen, skedde någon timme efter beställning kändes det som. Perfekt! Återkommer till nästa lön garanterat.

24. september 2025

Väldigt bra kundservice

Väldigt bra kundservice. Väldigt hjälpsam och kan svara på allt. Snabbleverans och inga problem. Väldigt bra sida att köpa fiskesaker ifrån, rekommenderar stort. Blev väldigt nöjd.

13. august 2025

Beställt 2 gånger från detta företag…

De anger 1-2 dagars leverans med exempelvis DHL, men om orderhanteringen tar 3 dagar så blir det närmare 7 dagar för leverans med helg.

Hoppas på förändring med erat nya lager.

23. februar 2024

Beställde ett deeper ekolod

Beställde ett deeper ekolod, fick ett öppnat & använt exemplar där det bl.a låg björkfrön i förpackningen 😅

Hade inte haft något problem med det om det hade stått på produktsidan att det var en returnerad vara med lite rabatt.

Produkten fungerade i alla fall och leveransen var snabb.

16. maj 2023

Köpte ett fiskeset ifjol som gick…

Köpte ett fiskeset ifjol som gick sönder efter andra dagen på norgeresan, glömde bort rullen och hörde av mig nu ca 10 månader sedan. Inga problem alls, tog lite tid för kinetic ang reklamation. Men när det var klart skicka fiska.nu en ny ersättningsrulle. Toppen service.

28. marts 2023

Super nöjd

Super nöjd. Har lagt ordern i söndagskväll. Skickade måndagmorgon ett mejl att jag hade glömt nåt. De ringde snabbt efter det att de hade lagt till produkten. Nu idag, en dag senare, klockan 11:00 kommer sms att paketet är framme!! Helt otroligt, så ser man att det går om man vill. Första gång men absolut inte den sista! Tack så mycket!

21. marts 2023

Mycket bra!

Mycket bra och snabb leverans. Bra packat. Jag är väldigt nöjd. Fiskeutrustning av högsta kvalitet.

4. januar 2023

Klockrent

Klockrent. Bra priser och jag fick mina varor på 2 dagar. Det händer inte ofta om man bor i lappland.

19. juni 2022

Väldigt snabba leveranser och en…

Väldigt snabba leveranser och en toppenfin personlig telefonservice. Inga sifferval utan svar av en levande människa.
Unikt och ett vinnande koncept i dessa dagar.
Tack för det!!! alla ni på Fiske.se i Sundsvall.

//Matti Holmlund, Örnsköldsvik.

28. maj 2022

Lätt och smidigt.

Lätt och smidigt.
Beställt artiklar i helgen. Måndag meddelades jag på mejl att artiklarna är packade och skickas iväg. Onsdag morgon hittade jag kollin vid dörren.

3. december 2021

Jag beställde en produkt via internet

Jag beställde en produkt via internet, och en hel dag innan produkten skickades bad jag om att ändra den, men de ignorerade min begäran och skickade fel produkt och bad mig att vara nöjd med verkligheten

2. august 2021

Er dette din virksomhed?