Huisdierenbazaar Anmeldelser

3,2

Iedere keer als ik bestel prima volgens afspraak geleverd... Ophalen in de postautomaat is nog een dag sneller!

Grote zak Carnis Kattenvoeder besteld, zou geleverd zijn bij de buren op nr 7 (7 is ons eigen nummer) maar nergens te bekennen, na mailcontact met huisdierenbazaar (meerdere mailtjes) komt geen enkele... Se mere

Bestelling geplaatst, een week later nog niets binnen. Klantenservice gebeld, zij zouden er achteraan gaan en binnen drie dagen iets weten. Nu ruim een week later nog geen terugkoppeling, dus weer zel... Se mere

Een mooi gamma producten aan goede prijzen. Ik kocht er Acana Heritage Senior voor mijn twee hoog bejaarde honden. Alleen moet ik nu toch overstappen naar iets anders, wat hier helaas niet verkrijgba... Se mere

1. Dyrehandel
  2. Dyrefoderbutik
  3. Butik med kæledyrsudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wilt u voordelig online dierenvoer en accessoires voor uw huisdieren bestellen? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Huisdierenbazaar.nl!

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Asociale medewerkster !

Eens een nooit meer, de klantenservice gebeld omdat ik problemen had met de mail ontvangen voor de kortingcode, op 4 email adressen geprobeerd dus toch maar even de gebeld, hele onvriendelijk dame die maar zegt dat het aan mij ligt & haar antwoord is dikke pech.

Jammer dat het op deze manier moet jullie zijn een vaste klant kwijt.

22. juli 2022

Klant gericht, snelle verzending

Klant gericht,snelle verzending, goede communicatie, Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster dat het product even niet voorradig was maar een duurdere uitvoering wel. Of ik die wilde of 3 dgn wachten op het bestelde product. Ik koos voor de duurdere variant. Ik heb hier niet voor hoeven bijbetalen.
Ik heb hier voor het eerst besteld maar ben erg tevreden.

17. december 2021

Massive Inventory, Fast Delivery

We moved to the NL from the USA and have been ordering from Huisdierenbazaar.nl for a little over a year. They have never let us down. Their website inventory is always very accurate so you know you won't have any surprises after you place your order. On one rare occasion I ordered a bunch of cat food. A few minutes after placing my order I got an email letting me know some of my product wasn't available and that my order would be updated accordingly. It was only a bit of cat food so it was no big deal, but I was impressed at how on top of things they were. They have so much stuff, reasonably priced, and they ship so fast. I cannot recommend this place enough.

13. august 2021

Zeer tevreden: goede producten, goede prijs, goede levering én extra

Een mooi gamma producten aan goede prijzen. Ik kocht er Acana Heritage Senior voor mijn twee hoog bejaarde honden. Alleen moet ik nu toch overstappen naar iets anders, wat hier helaas niet verkrijgbaar is.
Mijn bestellingen werden telkens correct en vrij snel geleverd, mét een extraatje erbij. Zo kreeg ik bijvoorbeeld twee proevertjes van een hondensnack bij aankoop van twee zakken voer (ik vroeg mij laatst alleen wel af wat ik met een kattenspeeltje moest, die bij mijn zak hondenvoer geleverd werd. Maar dat speeltje doneer ik dan gewoon aan de Dierenvoedselbank)

15. april 2021

Huisdierenbazaar is een geweldig bedrijf

Al een aantal jaren koop ik bij huisdierenbazaar.nl en ik moet zeggen dat dit me zeer goed bevat. Gisteren kwam ik na opening van een van de twee zakken hondenvoer erachter dat het verkeerde product geleverd was. Het waren brokken met kip en de hond die dit zou moeten eten is daar allergisch voor. Ik heb een mail gestuurd en kreeg nog dezelfde dag een telefoontje met de mededeling dat ze alles terugnamen. Een dag later had ik al de juiste voeding in huis. Is dat goeie service of niet? Ik dacht het wel en daarom prijs ik huisdierenbazaar.nl aan.

20. juni 2020

Huisdierenbazaar...shame on you!

Om te beginnen...Ik WAS al jaren klant bij huisdierenbazaar.nl

Gerookte runderen voor mijn hond besteld...met pit!!
Dat is een stukje van de gehoorgang of iets dergelijks.
In elk geval mijn hond vind juist die pit heerlijk!!
80 euro bestelling, zit er totáál geen pit aan!!
Dus in principe waardeloos voor mijn gebruik!
Met huisdierenbazaar gebeld, de volgende x konden ze niet garanderen dat de pit er wel aanzat aanzat want de dozen werden aangeleverd en zo ook doorgezonden naar de klant...oké, kan ik me nog iets bij voorstellen.
Maar na het gesprek legde mevr de telefoon niet meteen neer dus ik hoorde nog een stukje wat ze tegen haar collega zei...je dit mens(ik dus)had oren besteld bla bla bla....zat mijn gesprek in het belachelijke te trekken én grappig dat ze het vond!
Helaas ligt de rijp niet in mijn buurt, anders had ik haar rechtstreeks geconfronteerd met haar uitspraak.
Dus ik heb haar (het bedrijf) een mail gestuurd met het gebeurde, en dat ze deze klant kwijt zijn, en de oren in hun reet mogen steken!!
KlantenSERVICE??? Zeer weinig service, en achter je rug om ook nog grappig proberen te wezen??
Och ja...zijn waarschijnlijk niet wijzer....
Elies.

27. marts 2020

Eens maar nooit weer....

Eens maar nooit weer....
Online bestelling gedaan en helaas ontbrak er iets (geen probleem, kan gebeuren). Telefonisch contact opgenomen waarbij ik ronduit onbeschoft behandeld werd. Met frisse tegenzin werd mij het ontbrekende zakje kattenvoer nagezonden. Na ontvangst ontdekt dat meerdere zakjes voer heel kort tegen de houdbaarheidsdatum zaten en eentje er zelfs al overheen was. Wederom gebeld, opnieuw een stug en zeer onvriendelijk gesprek. Klantvriendelijkheid komt bij dit bedrijf niet in het vocabulaire voor. Dat gratis muisje bij de bestelling maakt deze dubbel negatieve ervaring niet goed. Voor mij nooit meer een bestelling bij deze onlinewinkel in het pittoreske De Rijp....

20. december 2019

Groot aanbod kwaliteitsvoer!

Groot aanbod van kwaliteitsvoer en snelle, gratis levering

Ik heb voor mijn twee katten Canagan- en Greenheart-brokken bij Huisdierenbazaar.nl besteld. Zij zijn een van de weinige online aanbieders die beide kwaliteitsmerken verkopen!
Het werd keurig verpakt in een grote doos, plus kortingsbonnen voor de volgende bestelling, geleverd. De volgende dag, zoals ze beloven. Er zat zelfs een klein cadeautje in, een muisje, waarschijnlijk vol catnib want mijn katten vochten er bijna om. ;)
Ik heb het op een ander adres dan mijn gebruikelijke laten bezorgen, en dat ging prima, geen misverstanden. Ik ben geen fan van DPD-verzendingen, maar ook dit ging goed.

14. juni 2019

Er dette din virksomhed?