House of Kids Anmeldelser

5.818

3,4

Fantastisk hurtig levering, omhyggeligt pakket og kvaliteten på varerne er rigtig god. Varerne/farverne er som forventede, da billederne er retvisende. Det er især fint, når varen vises på en model. D... Se mere

Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modt... Se mere

Ringede og forhørte mig til levering da jeg skulle bruge varene til en gave. Fik af vide at de kunne sende samme dag hvis jeg overførte 19kr til en privat mobilepay. Minder lidt om en momsfri side fo... Se mere

Virkelig elendig kundeservice! Købte et par støvler der står står beskrevet som en vinterstøvle. Modtager dem og smider kassen ud i den tro at jeres vejledning er korrekt. House og kids erkender efte... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Om House of Kids

Hos House of Kids finder du det bedste udvalg af børnetøj og børnesko.
God kundeservice er en af vores mærkesager.

Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.

Middel

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(5.818)

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En af mine absolut favorit webshops!

En af mine absolut favorit webshops! Bredt udvalg og super hurtig levering. Et eksempel er en pakke jeg bestilte til min datter i går kl 11.30. Den er nu 11.22 leveret med postnord.
Det kan virkelig ikke gøres hurtigere!

28. juni 2018

Ekstra gebyr for hurtigere levering

Ringede og forhørte mig til levering da jeg skulle bruge varene til en gave. Fik af vide at de kunne sende samme dag hvis jeg overførte 19kr til en privat mobilepay. Minder lidt om en momsfri side forretning...
Vi har handlet der mange gange, så forstår ikke hvorfor man skal tjene ekstra på at levere god service en enkelt gang, til en tilbagevendende kunde..

12. juni 2018

Virkelig god service

Virkelig god service! Fik bestilt uden at have set en rabatkode på Facebook, sendte dem en mail, så tilføjede de rabatten og sendte afsted samme dag, det kom efter 2 dage og var ovenud tilfreds. Deres eget mærke "By House of Kids" er virkelig god kvalitet, til ingen penge! Handler helt sikkert her igen😄.

11. juni 2018

Fin nok mht levering... men

Fin nok mht levering.
Ret ærgerlig kundeservice at man ikke kan ombytte varer uden at skulle sende retur mod betaling og lave en helt ny ordre med betaling for levering igen)!

3. august 2017
House of Kids-logo

Besvarelse fra House of Kids

Hej Rikke, Dejligt at høre at du er tilfreds med vores levering :·) Vi har desværre ikke gratis retur, da dette ikke er en mulighed for os at dække denne omkostning for kunden. Det ville vi selvfølgelig ønske det var :·) Ønsker dig en rigtig god dag, og håber at se dig en anden god gang. Hvis du har brug for vejledning så du mindsker risikoen for at skulle bytte, så er vi altid klar på telefon eller mail til at hjælpe dig. Kh Helle, House of Kids

Nemt og bekvemt :)

Rigtigt fin og overskuelig side samt hurtig levering. Returneringen lader også til at være nem, fik dog aldrig brug for den :) Kan klart anbefales.

27. juli 2017

Hver eneste gang...

...er der hurtig levering, varerne er pakke fornuftigt ind, og det er nemt at bekvemt at returnere.
Og så er jeg vild med shoppen. Den er nem og overskuelig at finde rundt i, og det er nemt at filtrere søgningen, så man kun ser præcis de varer der er relevante.

8. juni 2017

Hurtigt og godt

Rigtigt fin og nem side & rigtig hurtig levering 👍🏼
Dog er jeg ikke begejstret for jeres indpakning. Jeg har også bestilt og modtaget gaver, fra nogle andre webshops, hvor gavepapiret er så fint & passer til deres hjemmesides image. Så lidt ærgerligt, men det er det eneste minus herfra :-) Alt andet er i top 👌🏼

21. marts 2017
House of Kids-logo

Besvarelse fra House of Kids

Hej Anne Sofie,

Tusinde tak fordi du har brugt tid på at skrive om din oplevelse. Vi er faktisk i gang med en opdatering af vores identitet - og i den forbindelse også silkepapir og indpakning. Jeg vil rigtig gerne høre om det var indpakningspapirets udseende du ikke synes var godt - eller om det var måden gaven var pakket ind på? (manglende omsorg for opgaven :·)
Håber du har tid til at give mig lidt mere information at arbejde med, for vi vil rigtig gerne gøre det godt :·)

Mange hilsener Helle, House of Kids

Virkelig god service, hurtig levering

Jeg havde bestilt en Fleecedragt i str 80 men fortrød da denne størrelse ville være for lille- jeg skrev en mail til house og kids og spurgte om de kunne sende en str 86 istedet. Straks fik jeg svar om at det ikke var noget problem. Der var hurtig levering og det var bare en rigtig god oplevelse at handle hos dem.

12. november 2016

Fin og nem hjemmeside. Hurtig levering og et lille bolsje vedlagt. Alt i alt meget god service.
Men for at få den sidste stjerne fra mig af, skal fragten enten sænkes eller grænsen for meget man skal købe for, for få fri fragt sættes ned.

3. november 2016