House of Kids Anmeldelser

5.818

3,4

Fantastisk hurtig levering, omhyggeligt pakket og kvaliteten på varerne er rigtig god. Varerne/farverne er som forventede, da billederne er retvisende. Det er især fint, når varen vises på en model. D... Se mere

Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modt... Se mere

Ringede og forhørte mig til levering da jeg skulle bruge varene til en gave. Fik af vide at de kunne sende samme dag hvis jeg overførte 19kr til en privat mobilepay. Minder lidt om en momsfri side fo... Se mere

Virkelig elendig kundeservice! Købte et par støvler der står står beskrevet som en vinterstøvle. Modtager dem og smider kassen ud i den tro at jeres vejledning er korrekt. House og kids erkender efte... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Om House of Kids

Hos House of Kids finder du det bedste udvalg af børnetøj og børnesko.
God kundeservice er en af vores mærkesager.

Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.

Middel

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(5.818)

Kompetent kundeservice og præcis levering

Overskuelig hjemmeside med stort udvalg af fede varer til ungerne :=) Jeg havde lavet 2 separate ordrer hen over weekenden, hvoraf den ene udløste fragt og kundeservice var super hjælpsomme med at samle ordrerne og dermed undgik jeg fragten. Hurtig og præcis levering.

1. november 2016

Fin webshop

Har altid oplevet hurtig levering. Hvis en vare har været udsolgt har jeg hurtigt fået et telefonopkald, og returnering har været nemt og hurtigt :-)

21. september 2016

God kundeservice

Jeg modtog hurtigt den bestilte termodragt, desværre var den for stor til min datter, men de svarede hurtigt på mail og få dage efter havde jeg en i en størrelse mindre. Super god service og helt sikkert et sted jeg vil købe børnetøj igen.

25. august 2016

ok handel

Egentlig ok handel... syns dog det er lidt dyrt når man både skal betale for porto og retur... Vælger nok et sted hvor dette er inkl. næste gang

1. juli 2016

God service!

Jeg havde en reklamation på et sæt termotøj og skrev til kundeservice om aftenen. Næste formiddag fik jeg svar om at de sendte et nyt med det samme, så min lille dreng ikke skulle fryse. Normalt laver jeg ikke disse anmeldelser, men jeg føler mig virkelig så godt behandlet, at jeg synes de fortjener 5 stjerner. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-)

13. maj 2016

SÆRKLASSE

Jeg bestilte et par sandaler som jeg skulle have med på ferie. Det var derfor vigtigt, at de blevet leveret hurtigst muligt. Jeg skrev til House of Kids og havde svar indenfor kort tid, at de ville blive sendt den pågældende dag. Dage efter havde jeg mine sandler samt et postkort, hvor der stod ”GOD FERIE” – det synes jeg er kundeservice ud over det sædvanlige. Dog passede sandalerne ikke helt og jeg måtte sende dem tilbage. Det gik nemt, da de i forvejen havde sendt en GLS returlable med. Jeg havde mine penge kort tid efter og synes på ingen måde man kan klage. Er man utilfreds med prisen for returbehandling kan man ”bare” sende dem på en anden måde. Jeg kan i hvert fald kun anbefale folk at handle hos House of Kids.

15. april 2016

Dårlige byttevilkår!

Har købt et par bukser som skal byttes til en str mindre. Det koster mig 39 kr at returnere og 29 kr i fragt for de nye bukser. Til grin at det skal være så dyrt - holder mig fremover til de hjemmesider der har den gode service at tilbyde gratis bytte..

14. april 2016
House of Kids-logo

Besvarelse fra House of Kids

Hej Louise, Jeg er ked af at se at du ikke har været tilfreds med vores service. Det er et område vi går meget i skal fungere. Det er desværre ikke muligt, for os som virksomhed, at dække dine omkostninger når du ønsker at sende varer retur til os. Det ville ellers være rigtig dejligt hvis det var. Desværre er der omkostninger når fragtfirmaerne skal bringe pakker ud til folk :·)

Det er et helt frit valg hvordan du sender retur til os. Du kan vælge selv at sende på den måde der er bedst for dig - eller du kan vælge at benytte vores returlabel. Sidstnævnte er blot en service fra os, så du får en mulighed for at sende som en forsikret pakke (hvilket koster omkring 80 kr hvis du selv skulle bestille en på posthuset).

Vi betaler fragten når man køber for over 499 kr. :·)

Rigtig god dag til dig og dine, Mange hilsener Helle, House of Kids

Hurtig levering.

Rigtig god service. Jeg bestilte lidt forskelligt lidt sent på dagen og da jeg skulle bruge det to dage senere, ringede jeg til dem for at høre hvornår de ville sende min ordre. De fik mit ordrenummer og sørgede for at sende pakken samme dag så jeg var sikker på at få den i tide.

10. marts 2016

Servicen er i top.

Kan klart anbefale denne hjemmeside.
Nu har jeg handlet her så mange gange og der har aldrig været noget.
Altid god service og tingene bliver sendt så hurtigt. Dejligt.

21. januar 2016