Hotel Marina Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 75 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma, som tilbyder skønne rammer for et afslappende ophold. Kunderne roser det utrolig venlige og hjælpsomme personale samt den fantastiske beliggenhed tæt på dejlige strande. Mange besøgende fremhæver desuden de rene værelser, den lækre mad og de skønne faciliteter som poolen og wellness-området. Dog var nogle anmeldere ikke glade for værelserne, da de oplevede dem som værende meget slidte, nedslidte og med mangelfuld rengøring. Andre personer nævnte desuden problemer med kvaliteten af maden og følte, at servicen i restauranten var mangelfuld under besøget. En lille gruppe gæster bemærkede også udfordringer med inventar og faciliteter, der trængte til fornyelse.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med personalet og fremhæver dem som smilende, hjælpsomme og utrolig... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet mange anmeldere roser det venlige personale, den gode betjening og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med kvaliteten, hvor mange roser værelserne for at være rene og... Se mere

Location

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den naturskønne og rolige beliggenhed tæt ved vandet og strandene.... Se mere

Facilities

Anmeldere fremhæver positive aspekter af facilities. Mange forbrugere roser de dejlige wellness- og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Et fint lyst værelse i rolige omgivelser. Hotel og værelse er rent og pænt. Lækker mad. Personalet var smilende og meget imødekommende og hjælpsomme. Fin beliggenhed tæt ved sandstrand. Mange mulighe... Se mere

Tak for et dejligt ophold. Dejlig 7 retters menu og et pænt rengjort værelse. Personalet er imødekommende og meget hjælpsomme. Selve hotellet fremkommer lidt slidt, men rengjort. VI kommer gerne... Se mere

Afslappet og hyggelig ferie med familen. Vi var af sted med vores familien og havde skøn ophold på Hotel Marina. Søde og venlige personale, skøn poolområde som børnene var vilde med. Vi fik virke... Se mere

1. Hotel
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler
  3. Selskabslokaler
  4. Restaurant

Velkommen til Hotel Marina i Grenaa – med masser af maritim stemning, wellness, afslapning og en beliggenhed tæt på natur, strand og by. Når hverdagens stress og ansvar bliver for meget, kan Hotel Marina tilbyde afstresning af sjæl og krop. Her kan du få opladet din energi ved et af vores mange spændende ophold. Hotellet er tæt på skov og strand, har en dejlig wellness-afdeling og er klar til at forkæle dig med dejlige retter fra restauranten. Hotel Marina er det helt rigtige valg til et afslappende weekendophold, en golftur med spa og wellness, eller en dejlig familieferie. Ud over spændende ophold, skaber vi også de perfekte rammer for livets fester, erhvervsmøder og de store konferencer. Som gæst på Hotel Marina har du fri adgang til vores faciliteter; slap af i vores wellness faciliteter og fine værelser, oplev naturen eller gå en til vandet, og gå ikke glip af det spændende byliv i Grenaa, byen med den eminente maritime stemning. Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenaa havn og med direkte udsigt over Kattegat og tæt adgang til en række af Danmarks bedste badestrande. Oplev den maritime stemning på Hotel Marina i Grenaa.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

71 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ikke luksus men godt!

Vi er på andet ophold på hotellet. Det er fint, intet mangler og imødekommende personale. Vi har børn med anden gang og lejligheder er som ønsket. Børnene kan hygge med at bade og slappe af.

22. januar 2026

KLAMESTE STED JEG HAR MØDT

KLAMESTE STED JEG HAR MØDT
Hold nu op, hvor var det her en katastrofe af et “hotel”. Stedet lignede mest af alt en gammel, forladt efterskole, som nogen har forsøgt at kalde et hotel for sjov. Værelset stank, væggene var nikotingule, og alt var så slidt, at man nærmest fik splinter af bare at kigge på møblerne. Badeværelset var ulækkert og så ud som om det ikke havde set en rengøringsklud siden 1995.

Personalet var prikken over i’et – uhøflige, uinteresserede og komplet hjælpeløse. Det virkede som om de hellere ville alt andet end at være der. Ingen service, ingen smil, ingen respekt.

Vi endte faktisk med at køre i ren vrede, fordi oplevelsen var så dårlig. Det her sted burde seriøst tages af nettet, indtil nogen har givet det en total renovering – både bygningen og personalet.

Jeg ville ærligt hellere sove i bilen næste gang end at sætte mine ben der igen.

12. december 2025

Fint hotel, lækker mad og super personale

Vi er 2 par fra Sjælland, som lige er taget afsted fra vores 2 overnatninger med 7 retter hver aften.
Det har været en fornøjelse.
Søde søde ansatte, som gjorde alt hvad de kunne for at gøre det hyggeligt for os. Ines og de andre i receptionen, samt de unge tjenere i restauranten.
Den nyudlærte kok laver fantastisk mad, 3 små hapsere til forret, en gedigen hovedret og 3 små desserter, så man er godt mæt.
Morgenmadsbuffet er superfin med godt udvalg. Kaffen kunne man godt lige "oppe" lidt, men der er jo et par kapsler på værelset som er ganske udmærket.
Der er pænt og rent og synes ikke at det er så slidt som nogle skriver.
Spa/relax området er super. Alt fungerer fint og der er pænt rent.
Offentlig transport er ikke eksisterende i Grenå, men hotellet har nummeret på en taxa som kan hyres, ellers er det stort set umuligt.
Stor tak til Hôtel Marinas personale. I gør det så godt.
Hilsen de skøre sjællændere der var på pingvin jagt.

3. december 2025

Slidt og utroværdig reklame

Call center fanger kunder til hotellet med store flotte anmeldelser og udtalelser 🛑

Værelse var VOLDSOMT slidt!

Mug og afskallet maling på badeværelset.
Skabet under vasken er i forrådense grundet fugt fra brusekabinen.

Lampeskærmene er skæve og ligner de har fået tæsk.

7retters menu, kan ikke betegnes som dette!
Små ubetydelige antetninger svarende af 3 rugbrødschips til forret.
1 hovedret med af lidt kartoffelmos og lidt kød, der kunne ligge i en lille pige hånd
Desert 3 små bitte stykker sødt
Til sammen “7 retter” … vi gik sultne i seng!

Tjeneren kom med forkerte drikkevarer, skyder skylden på ny ejer da størrelserne på glasne “skulle have varet lavet om”
Dertil holder tjeneren konsekvent på glasset ovenfra på hvor jeg skulle drikke fra.

Tv på værelset havde 2 lysende skader på skærmen, hvilket gjorde det svært at se.

Havde 2 overnatninger, men valgte at tjekke ud efter den 1..!

Ikke en første gangs eller genbesøg værdigt.

Jeg giver 1 stjerne for rent sengetøj..

28. november 2025

Skægkræ og mangelfuld buffet

Kommer lige fra juleophold med mit arbejde . I får 1 stjerne fordi der ikke kan gives mindre . Ferielejligheden var fin , indtil jeg delte badeværelse med skægkræ. Selve frokosten var en katastrofe ingen rævesauce til laks , det blev påtalt men kom aldrig frem ,karrysalat på bordene var der for lidt af , ingen rødkål til det første hold and eller æbler og svesker, og aldrig i mit liv har jeg fået sådan en uspiselig grønlangkål tror bare det var optøet grønkål. Det hang ikke sammen hvordan maden kom ind, havde faktisk ondt af de unge mennesker der betjente os . Til morgenmaden var der kolde æg kold røræg og kold bacon.

29. november 2025

Tak for et dejligt ophold.

Tak for et dejligt ophold.
Dejlig 7 retters menu og et pænt rengjort værelse.
Personalet er imødekommende og meget hjælpsomme.
Selve hotellet fremkommer lidt slidt, men rengjort.
VI kommer gerne igen💕

8. oktober 2025

Fint ophold på Hotel Marina i Grenå

Vi overnattede på Hotel Marina i Grenå fra den 22.-24. august 2025. Vi havde købt en deal, hvor vi skulle have 2 x eftermiddagskaffe med kage, 2 x 7 anretninger samt morgenbuffet begge dage. Det kostede os 2.600,- kr. + drikkelse.
Vi boede på et standardværelse, som var rigtig fint - vi kan ikke genkende de negative kommentarer, der er med skimmelsvamp osv. Dejligt wellnessområde.
Der var meget rent og hyggeligt overalt på hotellet.
De 7 anretninger smagte fint. Personalet på hele hotellet var meget serviceminded, opmærksomme og smilende.
Vi har lige været på et 5 stjernet hotel i Berlin og ja - det kan ikke sammenlignes, men til prisen på Hotel Marina var det rigtig fint. Vi kommer gerne igen.

22. august 2025

Skuffende og smagløs oplevelse

Dejlig lejlighed, hvor alt fungerede, men helt ærligt… jeres restaurant - det må I kunne gøre bedre. En virkelig kedelig, smagløs og uopfindsom 7-retters menu.

Ville ikke sige det til de venlige tjenere, men at dømme efter de øvrige anmeldelser her på siden, er vi vist ikke de eneste der er gået mere end skuffede fra den 7-retters😢

24. august 2025

Slidt værelse

Slidt værelse, tapet i stykker, manglende maling på loft, vinduer trænger til at skiftes, mug i baderværelse, morgenmaden blev serveret sur pålæg. Så ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

16. august 2025

personalet flinke og imødekommende MEN

personalet flinke og imødekommende
ok morgenmad dog underligt at kølevare bare stod på bordet, lunken yoghurt efter max en time
vi fik 7 retters menu
3 forretter 1 hovedret og 3 desserter
438 kr så vidt ok
hovedretten kostede 318 kr hvilket den slet ikke var værd, kedeligt hvis man altså kun tog en ret.
nå men det var også det positive man kunne finde
Negativt som trækker voldsomt ned er værelset
total nedslidt, pletter på vægge 2 lamper virkede ikke, sengen mega dårlig at ligge i
tænk at man kan leje sådan noget der er SÅ nedslidt ud, uden kvaler.

11. august 2025

Værelset var voldsomt slidt

Værelset var voldsomt slidt, tapet og væg var i stykker flere steder, natbordslampe og loft lampe virker ikke. Rengøring var heller ikke i orden. Først da vi vælger at tjekke ud et døgn før tid tilbydes vi et nyt værelse. Vi har været der før så ved de har værelser der ser bedre ud, men hvis du har fået et ophold via gavekort skal du virkelig være obs på hvad for et værelser det inkludere.

15. august 2025

PAS PÅ

PAS PÅ
De bruger et call center til at svindle ved at sælge ophold.

KEEP AWAY

14. august 2025

🇩🇰 Fantastisk

Besøgte restauranten og fik 2 rettet mad. Alt mad var perfekt og betjeningen helt i top. Deres Striploin var ganske enkelt et awesome stykke kød.
Kommer helt sikkert igen. 🇩🇰👍

5. august 2025

Fantastisk flot behandling!

Havde pga kræftsygdom glemt vores dealophold 12-14/2 2025, hvilket vi måtte erkende, da Hotel Marina 13/2 kontaktede os. Vi troede, at opholdet så var tabt - tværtimod! Fik forlænget perioden fra 1/5 til 1/12 (undtagen juli)!! Da pause i kemobehandling muliggjorde ophold 18-20/7 spurgte vi, om vi - trods juli-forbeholdet - kunne komme: 'I er velkomne'!Utrolig venlig betjening, og så vi fik vi endda business-værelse: 'Vi syntes, I skulle have det lidt godt'
--- På skalaen fra 1-5 et klart 7-tal!

18. juli 2025

Dårligt

Vi havde booket et værelse i stueplan men får et værelse på 1 sal vi ringer med det samme til receptionen som afskriver deres ansvar og vil ikke godtgøre det på nogen plan desuden var værelserne ikke ordentlig rengjorte og kaffemaskinen var i stykker. Desuden er det ucharmerende ar der sidder prismærker på malerierne da vi ikke har bestilt en fernisering men et dejligt ophold som hotel marina åbenbart ikke leverer.

25. juli 2025

DÅRLIG OPLEVELSE!!!!

Lørdag den 12. juli blev vi gift og havde booket et værelse i Grenaa - vores tre hold venner ligeledes.
Gardinerne på værelset kunne ikke trækkes helt for og der var ikke rullegardiner, så vi måtte bukke os når vi skulle skifte tøj!
Jeres gæster rendte frem og tilbage lige udenfor vores vindue, da det var parkeringspladser!
Vi havde ikke regnet med en suite, men lidt privatliv havde ikke gjort noget!
Dagen efter skulle vi så have morgenmad, der var ingen æg og jeres brød var stadig frosset!
Jeg fortalte jeres receptionist om problemerne og fik et svar tilbage; det beklagede hun.
Okay, var det virkelig det eneste vi fik?!
En rigtig dårlig afslutning på vores ellers smukke dag!
I har sendt mails hvor vi kunne uddybe vores oplevelse hos jer - og de er besvarede dagen efter allerede, men har intet hørt fra jer!
Sikke noget svineri!!!!!!!!

11. juli 2025

Havde ikke de værelser vi havde købt og betalt for

Vi havde booket to værelser med terrasse.
Da vi ankommer får vi udleveret nøgler og ønsket om et rigtig godt ophold.
Vi finder værelserne på første sal - uden terrasse.
Vi ringer straks til receptionen, men får besked om at der var oversolgt og det ikke var deres problem men Booking.
Vi er på intet tidspunk blevet kontaktet af Hotel Marina omkring denne overbooking, eller besked om det ved ankomst.

Mandag får vi en besked "Vi håber i har haft et godt ophold"
Den bliver besvaret med det samme med problematikken omkring værelserne ikke var det vi havde bestil.
Men vi har intet svar fået !

25. juli 2025