Fantastisk værksted og søde medarbejdere både på kontoret og i værkstedet! Vi har altid kunne få vores bil hurtigt på værksted, få en hurtig afklaring eller test, en fin låne/lejebil. Vores... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn er Brdr. Hosbond Nordjyllands største forhandler af Ford komplette modelprogram for Danmark. I vores afdeling i Aalborg - der er Nordjyllands eneste officielle FordStore - finder du ud over det almindelige modelprogram, også de nye Mustang og Vignale modeller fra Ford. Vores uddannede rådgivere er klar med professionel vejledning omkring køb, finansiering og leasing af Ford personbiler og Ford varebiler. Vi er endvidere lagerførende med et bredt udvalg af originalt Ford tilbehør og udstyr, så du kan sammensætte din nye Ford udfra dine personlige ønsker. Vores bilrådgivere er også uddannet i at rådgive omkring de mange fordele ved at tegne en Ford bilforsikring, eller en serviceaftale, hvor alle serviceeftersyn foretages på autoriseret Ford serviceværksted.
Skjernvej 4B i Aalborg og Østergade 147 i Brønderslev, Frederikshavnsvej 325 i Hjørring og Søndergade 253 i Frederikshavn, Danmark
- rs@hosbond.dk
- www.hosbond.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Rutineopgave løst perfekt
Rutinepgave (dækskifte) løst helt i henhold til plan.
Rigtig god oplevelse ved mit faste for…
Rigtig god oplevelse ved mit faste for værksted ved brdr hosbond Aalborg
Altid kunde minder personale og rigtig kompetente folk
Verdensklasse værksted
Meget god service
Meget god service
Lige fra første møde og til bilen var færdig
De er søde og forstående
De er søde og forstående i værkstedet, vi har altid min stedfar inde over inden vi går i gang med reperationer, og han siger at priserne er rigtig gode.
Jeg ventede med at få ordnet bilen sidst, så jeg kunne få en lejebil, da jeg skal bruge bilen for at komme på arbejde, og det var der fuld forståelse for.
Fantastisk flot udført arbejde som blev…
Fantastisk flot udført arbejde som blev gjort på vores bil da den skulle have en ny dør. Der er ingen farve forskel på det nye og det “ gamle” lak
Super god oplevelse kan helt klart…
Super god oplevelse kan helt klart anbefale det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Havde min bil til før syn tjek
Havde min bil til før syn tjek, de fandt nogle ting der skulle laves inden den kunne synes, det blev lavet med det samme, super god service, absolut et sted jeg vil anbefale kommer helt sikkert igen👍🙂🙂🙂
fejl information ved køb af bil
Jeg har siden 1998 handlet med Brd Hosbond både med skift af bil og reperationer/service, og altid været tilfreds. Men ved mit sidste bilskift for 1 mdr siden føler jeg at jeg er blevet ”taget ved næsen”. Jeg skiftede min gamle Ford med en ny fra 2022, denne bil skulle efter sigende ikke fejle noget, fik jeg at vide. Den kører også ok, men man glemte lige at fortælle at der mangler nogle chips som gør at bilen ikke har regnsensor eller varme i sidespejle. Havde jeg vidst det havde jeg ikke købt bilen. Flink sælger, men dårlig information.
To meget lykkelige og taknemmelige campister.
På tur med vores autocamper på Ford Transit chassis i det nordjyske fik vi en motor fejl, så vi søgte hjælp på Brdr. Husbonds værksted. Den første person vi mødte var en yderst kompetent medarbejder der hurtig fik udlæst bilens data og fandt fejlen defekt dyse, denne blev hurtigt skiftet mens vi hygge os med at se de meget lækre biler der var i udstillingen og en lækker kop kaffe vel nok Nordjyllands bedste kaffe 😊 og servicen var i top.
Tusind tak for hjælpen 😊
Mvh Lene og Dennis, Samsø
Det er bare det bedste værksted i byen
Det er bare det bedste værksted i byen, så skønt at komme et sted hvor man ikke er et nummer i køen, men hvor man bliver så godt modtaget og de tager sig tid til en snak om alt muligt.
Jeg er meget tilfreds med mit service…
Jeg er meget tilfreds med mit service eftersyn.
De er altid løsnings orinteret og fokus…
De er altid løsnings orinteret og fokus på at det skal være nemt og godt for mig som kunde
Tilfreds
Altid tilfreds når min bil er til service eller reparation hos jer.
Ny motor til Raptor
Det har været en super oplevelse fra start til nu.
Tak til Jens for den måde han er på. Super flink, løsningsorienteret og klar til at hjælpe.
Mangler lige at få fjernstart til at virke på Appen.
Vi kommer igen 💪😀👍