Fantastisk værksted og søde medarbejdere både på kontoret og i værkstedet! Vi har altid kunne få vores bil hurtigt på værksted, få en hurtig afklaring eller test, en fin låne/lejebil. Vores... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn er Brdr. Hosbond Nordjyllands største forhandler af Ford komplette modelprogram for Danmark. I vores afdeling i Aalborg - der er Nordjyllands eneste officielle FordStore - finder du ud over det almindelige modelprogram, også de nye Mustang og Vignale modeller fra Ford. Vores uddannede rådgivere er klar med professionel vejledning omkring køb, finansiering og leasing af Ford personbiler og Ford varebiler. Vi er endvidere lagerførende med et bredt udvalg af originalt Ford tilbehør og udstyr, så du kan sammensætte din nye Ford udfra dine personlige ønsker. Vores bilrådgivere er også uddannet i at rådgive omkring de mange fordele ved at tegne en Ford bilforsikring, eller en serviceaftale, hvor alle serviceeftersyn foretages på autoriseret Ford serviceværksted.
Skjernvej 4B i Aalborg og Østergade 147 i Brønderslev, Frederikshavnsvej 325 i Hjørring og Søndergade 253 i Frederikshavn, Danmark
- rs@hosbond.dk
- www.hosbond.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
god service og behandling
fik en god behandling og de var hurtig til at lave bilen pil opad kan varmt anbefale jer kommer igen hvis
Der er altid god kommunikatation med…
Der er altid god kommunikatation med værkstedet, både når bilen afleveres jf. aftale og når teknikkeren gennemgår bilen på video som man får tilsendt og skal godkende evt. repetitioner. Bilen er altid færdig til aftalte tid og der komminikeres igen konstruktivt når bilen afhentes.
Alt i alt en super god service som gør at jeg vil anbefale værkstedet til andre.
Jeg har selv anvendt værkstedet gennem en del år efterhånden, så min bedømmelse beror ikke kun på et enkelt besøg og på en enkelt bil.
Mvh Peter
Hej alle
Hej alle. Virkelig dårlig til at reparere og finde fejl på bilen. Hvis jeg ikke havde kontaktet en anden værksted, havde jeg selv stedet med en regning på 65.000 kr. For reparationen gearkasse på en mazda mx5. Vh Klaus Gregersen
Altid en god oplevelse godt feedback…
Altid en god oplevelse godt feedback med video af problemet så intet kommer bag på dig prisoverslag så du kan sige ja eller nej
Vh Finn Hansen
Altid hjælpsom og god og venlig service.
Altid en fornøjelse at komme hos jer 👍😃
Fik problem med og oplade min Mustang…
Fik problem med og oplade min Mustang Mach E og de i Frederikshavn (hvor jeg bor) kunne ikke hjælpe mig pga ferie men fik en fantastisk hjælp i Ålborg, speciel stor tak til Peter for super venlig service og ikke mindst at han havde tid til og forklare mig forskellige ting. Jeg kører fremover til Ålborg for service. Bilen fik byttet en batteridel som heldigvis var garanti på
Fantastisk service
Værkstedet hos Brdr. Hosbond i Aalborg leverer en fantastisk venlig service. Her bliver man aldrig skuffet.
En god og venlig behandling med god…
En god og venlig behandling med god information
Godt arbejde.
Godt arbejde.
Bilen er færdig til aftalt tid og prisen er som aftalt.
Kan roligt anbefales
God service hele vejen
God service hele vejen. Altid hjælpsom og aftaler overholdes👍🤝 Kan varmt anbefales som værksted👍🤝
Års eftersyn synes generelt det hele er…
Jeg synes generelt det hele er håndteret rigtigt godt, men jeres reservedelspriser er meget høje. Det kan ikke passe, at man skal give over 200% mere for et udstødningsrør m.m. end det kan købes hos T Hansen!
Jeg synes det kræver forklaring?
Fin service lavet hurtigt og effektivt
Fin service lavet hurtigt og effektivt. Altid god service og et venligt smil.
Fin service 2 fluer med et smæk.
Fin service 2 fluer med et smæk.
Skift af tandrem og årsservice og sparede dermed nogle omkostninger
Fandt en bil på deres…
Fandt en bil på deres hjemmeside.spurgte om en videofremvisning af bilen,efter en halv time kom en meget flot gennemgang af bilen.spurgte om det var muligt med endnu en video af motorrum samt høre bilen i tomgang.få min efte kom atter en god video.alle aftaler overholdes og Ole var en meget behagelig samt seriøs sælger.følte mig rigtigt godt behandlet.et virkeligt seriøst sted at handle bil.
Så stor tak for handelen
Mvh
Tom Larsen
Alt som aftalt og god service
Alt som aftalt og god service. Lånte kontor, mens bilen serviceret
Som ved tidligere besøg på mit faste…
Som ved tidligere besøg på mit faste Fordværksted på Skjernvej i Aalborg
oplevede jeg professionel hjælp af værkstedets personale ( lakskade) sammenholdt med positiv imødekommenhed og god information.
Skaden blev udbedret og kunden meget tilfreds.
Tid og pris var ok
Som altid en god og positiv oplevelse
Som altid en god og positiv oplevelse. Arbejdet blev udført som forventet og alle "aftaler" overholdt.
Vil absolut fortsætte "samarbejdet" i fremtiden.
Det er også rart, at de ansatte altid er smilende og imødekommende - det betyder meget.