4,5

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

4,5

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Een top bedrijf!

We hebben onze hordeur hier laten repareren (draad gebroken). Wat een hartelijke ontvangst door Nick, uitleg over de werkzaamheden en een kop koffie voor ons. Heel vakkundig onze hordeur eruit gehaald en gerepareerd er weer in. Loopt nu weer perfect. Zeer tevreden over de vakkundigheid van Nick en wat een goed georganiseerde werkplaats, heel netjes en opgeruimd dat geeft vertrouwen in de werkzaamheden. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

17. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldig bedrijf voor horren!

In de plissé hor deur van mijn camper was een touwtje gebroken. Bij “Horrenreparatie” heel erg goed geholpen. Het ging snel en de deur ziet er weer als nieuw uit! Voor een hele goede prijs! Er ontbrak nog een stukje en die heb ik per post gekregen. Super bedrijf en super service! Het was even rijden vanuit het noorden maar het was het meer dan waard!

31. juli 2026

Vakkundig en conscientieus

Nick straalt in alles plezier in zijn werk en deskundigheid uit. Hij laat me zien wat de oorzaak is van het breken van het koord. De ringetjes waar het koord doorloopt. De slijtage is goed te zien. Hij vervangt ze allemaal. Heel precies wordt de deur opnieuw gemonteerd en de spanning van het koord opnieuw afgesteld.
Het loopt weer gesmeerd.
Dankjewel. Tot over 5 - 6 jaar
Absolute aanrader!!

13. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als 6 sterren ook mogelijk was...

... dan had ik ze zeker 6 sterren gegeven!
Het is niet voor niets dat dit bedrijf bij Google Maps eigenlijk alleen maar een maximale score gehad heeft (128 keer!). En ik kan inmiddels uit eigen ervaring vertellen: al deze positieve superlatieven zijn helemaal waar. Alle keren was het contact meer dan prettig, zowel per mail als in persoon. Deskundig, snel, aardig, flexibel, betrokken advies en voor een onderdeeltje dat spontaan vervangen moest worden én voor extra plakkers wilden ze echt niets rekenen. Sowieso een heel schappelijk bedrag bij het afrekenen.
Je zou willen dat je bij elk bedrijf zo behandeld wordt! En voor iedereen die van verder weg moet komen en twijfelt: het is elke kilometer die je moet rijden, ECHT waard. Mijn dubbele plisséhordeur is weer werkend en ik kon hem schoon en fris weer meenemen. Klasse!

29. september 2025

Super tevreden

Vandaag bij Horrenreparatie Nederland geweest. Wat een heerlijke ervaring. Super vriendelijk en professioneel. De hor van mijn buscamper is weer als nieuw (eigenlijk beter). Gaas en draden vervangen en extra draad bijgeplaatst. Super tevreden en van harte aanbevolen.

19. august 2025

Super service

Van ons plisseverduistergordijn van de voorruit van onze intergraal camper was een draad gebroken
Demontage zou geen probleem zijn dachten we maar dat bleek anders
Na een tijdje schoeven en puzzelen ging het helaas niet lukken
Maar geen probleem voor horrenreparatie.nl
Er werd een afspraak gemaakt om de reparatie in de camper zelf te doen
Echt super goed opgelost heel blij mee en voor een mooie prijs
Heel vriendelijk en super service

28. juli 2025

Alles was goed

Alles was goed. Het maken van de afspraak. De ontvangst op het bedrijf. Maar vooral de ervaring en routine waarmee de hor van onze camperbus werd voorzien van nieuwe bedrading was opvallend goed. Deze werd perfect gemonteerd en afgesteld. De hor heeft nog nooit zo goed gelopen. Kortom wij kunnen dit bedrijf echt aanbevelen.

16. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service voor een zeer concurrerende prijs!

Er waren een aantal koordjes geknapt in de hordeur van onze caravan. Ik dacht: "Dat wordt een nieuwe!". Contact met ons caravanbedrijf leerde me dat zo'n deur ook kan worden gerepareerd en dat dit veel goedkoper is dan een nieuwe.
Via internet snel en eenvoudig terechtgekomen bij Horrenreparatie te Dreumel.
Binnen een week een afspraak "klaar terwijl u wacht" (opsturen, of laten ophalen kan overigens ook).
De ontvangst was hartelijk, kopje koffie van de zaak en een gezellig praatje tijdens de reparatie. Na drie kwartier was de hordeur weer als nieuw. De prijs viel me mee, in vergelijking met andere aanbieders. Als ik mijn hordeur naar mijn caravanbedrijf had gebracht, dan zou me dat zomaar meer dan het dubbele hebben gekost.
Na montage in de caravan liep de hordeur soepeler dan ooit en hij sluit weer mooi af!
Dikke complimenten voor dit bedrijf!!!

2. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.