1. Streetwearbutik
  2. Tøjbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Butik der sælger tøj med tryk
  5. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

HoodBoyz.de Ihr Ansprechpartner für Hip Hop Kleidung, Hiphop Shop, Karl Kani, klamotten, wear, Hoody, Clothing, bekleidung, G unit, store, Bullrot, Dada, Rocawear, Ecko, Fubu, Pelle, streetwear, Bling, New Era, Sweatshirt, Raw blue, Sir benni, T shirt, rap, Mode, Markenkleidung, trends, urban, hamburg, köln, neu, düsseldorf, für kinder, gr

2,7

Under middel

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Jeg overså rabatkoden og betalte først det fulde beløb, kontaktede dem for at høre om jeg kunne nå at få rabatten med, og inden 24 timer var rabatten tilbageført til min konto. 2 dage efter stod pakken med min nye jakke foran min dør.

22. august 2018

Hurtig levering og kvalitetstøj til god pris!

Jeg turde næsten ikke bestille fra Hoodboyz fordi der var nogle (gamle) dårlige anmeldelser. Men jeg tog chancen og det er jeg glad for. Fra jeg bestilte tøjet gik der tre hverdage så modtog jeg det med posten. Det synes jeg er hurtig levering. Tøjet er helt som forventet. Har ikke en finger at sætte på noget som helst i denne handel og jeg vender helt sikkert tilbage! :)

27. februar 2016

Er sgu begyndt at miste tilliden til dem

Første gang jeg bestilte tøj fra dem for et par år tilbage gik det rigtig godt, jeg fik en jakke med som var for stor, og den sendte jeg tilbage og fik byttet uden problemer.
Her for en måned siden bestilte jeg så fra dem igen og betalte. Først gik der et par dage hvor forsendelsen bare stod som bestilt, så fik jeg en besked om at en undertrøje og t-shirt som var med i bestillingen pludselig var udsolgt. Det blev jeg lidt irriteret over, for jeg havde betalt for dem. Så afbestilte jeg hele ordren og lavede en ny. Der gik så over en uge, hvor den bare stod som bestilt i ordrestatus. Jeg skrev til dem flere gange, og fik endelig svar om at de havde haft lidt problemer med forsendelserne. Helt i orden, det kan jo ske. De sendte sagerne et par dage efter, og jeg modtog dem og alt var helt i orden. Det er noget rigtig fedt tøj de har i god kvalitet.
Men jeg har stadig ikke fået pengene tilbage for den første ordre som jeg afbestilte, den er på lidt over 120 Euro. Det er ca en måned siden de trak pengene. Jeg har sendt to mails til dem, uden at få svar. Nu er jeg i gang med at skrive den tredje, og hvis ikke de svarer på den, er jeg nødt til at ringe til dem.
Jeg er meget i tvivl om jeg vil bestille fra dem igen, de får tre stjerner fordi jeg regner med at få mine penge tilbage. Ellers har de kun fortjent en.

4. juli 2013

100% sikker hjemmeside

nu har jeg købt fra denne hjemmeside i 6-7 år og har altid fået mine vare hjem, eller pengene retur. der har dog været nogle problemer engang for ca. 5år siden med hjemmesiden hvor det var svært at bestille tøj fordi det var meget indviklet. men det er lavet om på nu.
og det fede ved denne side er at det ikke kun er streetwear men også en masse tøj til en anden smag som pop tøj eller hvad de nu kalder det. og leveringen er også rigtig hurtigt

21. juni 2013

Fed side dog visse irritations momenter

Jeg har bestilt på hoodboyz et par gange og nu for 2 dage siden igen, det har fungeret okay men der er lidt problemer når man skal bestille men ellers er det billigt og fedt tøj så dg enest der skal fikses er siden og at man kan ringe til dem uden at skulle vente 4 år på at komme igennem (:

2. marts 2013

Fed hjemmeside med stort udvalg til billige penge !

Mig og min kæreste har købt tøj på Hoodboyz et par år nu og har stort set aldrig problemer med dem ! De har mange gode tilbud og det er nemt at finde rundt på deres hjemmeside.. De par gange vi har haft lidt problemer med dem, har de været søde og hjælpsomme og vi har fået vores penge igen uden problemer..
Kan varmt anbefales :)

17. december 2012

Ingen problemer

Jeg fik anbefalet Hoodboyz af en ven som lige havde bestilt tøj derfra. Jeg var lidt usikker til at starte med, men da han fik sit tøj tog jeg også chancen. Jeg fik det selvfølelig også. Billigt streetwear i god kvalitet. Jeg har nu købt 2 gange fra Hoodboyz og har modtaget mit tøj begge gange indenfor 4 dage. Man kan trygt bestille fra Hoodboyz

31. december 2011

Perfekt

Har bestilt derfra 1 gange, det er biliigt og ingen problemer med afsendelse.
Det tog dog lidt tid men ikke længere tid en hvad jeg havde regnet med og hvad de skrev på hjemmesiden.
5 Stjerner, og kan klart anbefales.
:D

14. november 2011

Rigtig god streetwear side

Har nu prøvet at handle på Hoodboyz, for første gang. Var i starten lidt skeptisk angående at handle på denne side. Da jeg ikke rigtig har kunne finde nogen anmeldelse af denne virksomhed nogen steder.

Bestilte nogen vare en torsdags, modtog det så præcis en uge efter. Måske lidt lang leverings tid, men tror os det skyldes at de havde vare optælling i firmaet. Dette informeret de osse kunder om på deres hjemmeside.
Ud fra min første oplevelse af denne side, er det ikke sidste gang at jeg handler der.
En ting man lige skal være opmærksom på, er at nogen ting står på tysk. Og ikke er blevet oversat til Engelsk/Dansk. Da det jo er en tysk handelsside. Men generelt er de gode med at have oversat tingene. F.eks. så er ens kvittering på mail engelsk, men den man får i sin pakke tysk.

Ønsker man en mere sikker betaling, end at bruge ens kreditkort på siden. Kan jeg anbefale at man betaler via paypal.

15. juli 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (24 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto