1. Ferieudlejning
  2. Udlejning af ferielejligheder
  3. Feriehusudlejning

Om Homerti

Book your stay in paradise with Homerti!

We are the rental company that manages more vacation properties in Spain. Homerti is your home if your are looking for the best place to spend your Mediterranean vacation. We offer all kinds of holiday homes in the Mediterranean coast, the Balearic Islands and all the mainland coast.

BOOK NOW!

4,3

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lidt svært at forstå

Siden var på spansk, så det tog lidt tid, at finde den engelske udgave. Derudover troede jeg, jeg var ved at book på Expedia, men det var så et søsterselskab, da jeg så bookede kom der meddelse fra ejerne, at jeg skulle gå til den website. På Expedia kunne jeg afbooke, hvis jeg fortrød. På dette sted skulle jeg betale depositum, og hele huslejen med det samme. Så ærlig talt lidt bøvet. Men til deres fortjeneste, skal sige efter alt bøvlet med at forstå hjemmesiden, de mange penge der skulle lægges forud, så var turen en succes. Jeg bookede også transport, det kan varmt anbefales, da gaderne og vejene på Malloca er smalle.

18. august 2025

Vi lejede et hus på Mallorca - pas på med at bruge Homerti

Vi lejede et hus på Mallorca, som administreres af Hometri. Huset hedder Son Coll.
Vi lejede gennem Booking.com og i deres beskrivelse står intet om, at der lige ved huset, kører et tog i frekvens 10-12 minut fra kl. ca. 5,45 om morgenen til kl. 01 om natten. Der var ingen hjælp eller kompensation at hente - de var fuldstændig ligeglade med, at det ikke var til at være i huset - kunne ikke tale sammen når toget passerede og forestil jer at ligge ved pool og prøve at slappe af og hygge sig - ikke muligt.
Så pas på - de er iskolde!

12. oktober 2025

Dejlig sted at holde ferie

Dejlig sted at holde ferie, og der mangler ingen ting i huset.
Udover grusvejen ind til ejendommen, var der ingen ting at klage over.

12. oktober 2024

Dear Guest,

thank you very much for your feedback. We are glad that you had a nice stay, and we hope to welcome you again.

your Homerti team

Hvis vi kunne give 0 stjerner ville vi…

Hvis vi kunne give 0 stjerner ville vi gøre det.
Dette selskab er under al kritik!
Vi lejede et hus til næsten 16.000 kr og det var møg beskidt og havde i ikke været brugt i et halvt år!
Vi bad om hjælp til et andet hus og blev kun mødt med krav om billeddokumentation, som vi gav i hobetal.
Der kom rengøringsfirma, men huset var efter mange timers rengøring stadig møg beskidt.
Bare spisebordet var synligt snavset og køleskabet var klistret og urent. Der var hår i sengene og tydelig spor af make-up på pudebetrækket. Der luftede indelukket og af skimmelsvamp og der var støv overalt på glas, service, i køkkenskuffer, overalt.
I udekøkkenet som vi havde set frem til at bruge, lå der kattelort, hvilket er sundhedsskadeligt.
Vi vil til hver en tid fraråde alle at anvende dette firma. Vi har rejst i mange år og gjort brug af andre udlejningsfirmaer, vi har aldrig oplevet så dårlig service før.
Der var kun WiFi i halvdelen af huset, de dobbeltsenge vi havde fået lovning på var halvandenmands senge og strømmen gik ud 3 gange under jeres besøg.

17. juli 2024

Lieber Gast,

Wir möchten Sie darüber informieren, dass das Reinigungsteam, nachdem Sie uns um Hilfe gebeten haben, das Haus überprüft und die notwendige Reinigung gründlich durchgeführt hat. Danach wissen wir, dass alles in perfektem Zustand war und wir sind fertig.

Mit freundlichen Grüßen,
Homerti

Great service

17. juli 2024

Dear guest,

Thank you very much for your comment. We are pleased that you had a pleasant stay and would be delighted to welcome you again.

Nem at kommunikere med

Nem at kommunikere med - svarer hurtigt.

11. juli 2024

Liebe Gast,

vielen Dank für Ihren
Kommentar. Wir freuen uns, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und würden uns freuen, Sie wieder begrüßen zu dürfen

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Homerti -Team

Easy to use

Easy to use, and i got what i ordered... Service in top in case of wanted info...

18. juni 2024

Dear guest,

With kind regards

Recommendable

Great experience!

19. oktober 2023

Dear Guest

thank you for your comments. We are glad you had a pleasant stay and look forward to welcoming you back.

Best regards

dejlig sted

god kommunikation/vejledning op til og til vi stod ved udlejningen

1. juli 2023

Kære gæst,

mange tak for dine kommentarer. Vi er glade for, at du havde et behageligt ophold og ser frem til at byde dig velkommen igen.

dit Homerti team

Et dejligt byhus, god oplevelse

Et dejligt byhus med fin terrasse og have. Alt hvad vi behøvede for to ugers ferie var huset. Tæt på butik, tæt på havet. Alt meget fint.

15. juli 2023

Kære gæst,

dit team Homerti

Good service

Communication with Homerty went easy and I was satisfied with the response time

10. april 2023

Dear Thomas,

Uproffesionelt firma

at forlange pas information sendt over en usikker internetforbindelse er så uproffesionelt, - og tilmed påstå at det er et krav fra politiet, hvilket er en direkte løgn. Politiet skal blot have informationen 24 timer efter indtjekning.
Derudover ønsker Homerti - stik imod anbefalinger fra Airbnb at kommunikere via private e-mail.
og de vedbliver at sende en beskeder på denne måde. Homerti er ikke et firma man bør samarbejde med.

9. april 2023

Dear Guest,

Thank you very much for taking your time to give us your opinion about your experience with us. We are very sorry that we did not meet your expectations and the quality department has been reported to do an exhaustive review again and evaluate what improvements we must make so that the experience of future customers, and yours, if you give us the opportunity, get better.

The passenger form is a requirement for the police, same procedure as in the hotel, but online.

About the personal email, we need it in order to ensure that you receive all the important information, for your booking.

We look forward to offering you our services again to show you that we take our work and constructive criticism like yours very seriously.

Et rigtig godt sted

Et rigtig godt sted, men søde værter. Billederne passer med virkeligheden.
Vi kan bestemt anbefale det til andre.

9. august 2022

Hi!

Thank you very much for your feedback.

We are glad that you had a nice stay. We are looking forward to welcoming you again.

your Homerti team

Det var et fantastisk sted vi boede i…

Det var et fantastisk sted vi boede i St. Elm, Mallorca - og Homerti er åbenbart et mellem led, som jeg ikke har været vant til, men fungerede super godt

8. august 2022

Hi!

Thank you very much for your feedback.

your Homerti team

Vis anmeldelser på alle sprog. (3.424 anmeldelser)