I forbindelse med vores hussalg har vi brugt Home Støvring. Det har hele vejen igennem været en god og meget positiv oplevelse. Vi startede med skuffesalg, og gik online efter et par måneder. Det betø... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Solgt er så meget mere end et ord. Det er frihed, overskud og muligheden for at se fremad. Men før det bliver solgt, er det til salg. Og hos home betyder det overblik, indblik og en klar plan for, hvordan din bolig bliver set i det lokale område. Hos home får en mægler med lokalt kendskab og styrken fra en landsdækkende kæde med mere end 30 års erfaring. Med over 180 home-forretninger og servicecentre i store dele af landet – og Danske Bank som finansielt bagland – hjælper vi med køb, salg og udlejning af boliger. For os er til salg kun næstbedst. Det er solgt, der tæller.
Søren Frichs Vej 36F, 8230, Åbyhøj, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra home
Vi valgte Home Greve Solrød Karlslunde til at sælge vores hus i Karlslunde.
Super effektivt arbejde af Mille og Marcus som solgte huset på under 14 dage til prisen og inden det kom på nettet.
Meget anbefalelsværdigt og effektivt arbejde. Tak for det.

Besvarelse fra home
Casper og Nikolai hos Home i hjørring, får vores aller bedste anbefalinger. Man kan ikke sætte en finger på deres arbejde. Vil til en hver tid vælge dem igen.
Mvh Dorte og Kenneth

Besvarelse fra home
Blev anbefalet køberrådgivning hos Birgitte (Home Nordvest) - det var en fantastisk oplevelse fra start til slut! Birgitte har været dygtig, hurtig til at svare på spørgsmål og god til at guide os gennem hele processen. Vi har haft en fantastisk dialog, og hun har løbende fulgt op på købsprocessen med gode råd, forklaringer osv. Vi har følt os 100% trygge ved vores køb på grund af hendes arbejde!

Besvarelse fra home
Vi havde fornøjelsen af at have Tobias Kaas som ejendomsmægler til salg af vores bolig. Det var en ren fornøjelse fra ende til anden. Vi følte os trygge og rigtig godt vejledt gennem hele processen. Tobias er ekstremt sympatisk og er rigtig god til at forklare og deltage aktivt i processen. En kæmpe stor anbefaling fra os!

Besvarelse fra home
Verdens bedste ejendomsmægler som er lyttende og forstående og som rykker med det samme når der er brug for det 😃

Besvarelse fra home
Alt spillede fra start til slut hos Home Greve - Mille tog chancen med en højere pris og det lykkedes hende at komme igennem med. Hurtig god kontakt, virkelig professionel. Kan godt anbefales!!

Besvarelse fra home
Jeg har købt lejlighed gennem Home Sydhavnen i København. Efter at have boet 25 år i udlandet var det fantastisk at møde så dybt professionel, ordentlig og venlig en mægler som Andreas Bak Eriksen og kontoret i Sydhavnen. Jeg kan kun give Andreas mine allervarmeste anbefalinger. Taknemmelig og glad :)

Besvarelse fra home
Vi har igennem Home Slagelse haft Malene, som vores køberådgiver.
Vi har igennem hele processen været mere end fuldt ud tilfreds med denne beslutning. Malene har været skarp på det, som der nu skulle stilles skarpt på, og har hjulpet os af to omgange (den ene handel sprang vi fra, efter hjælp herfra, på den gode måde).
Alt i alt har vi været meget tilfredse, og har været meget taknemmelige for Malene’s meget kompetente og venlige rådgivning.

Besvarelse fra home
Vi valgte efter grundigt forarbejde Home i Stenløse, og blev før, under og efter vores salg kun bekræftet i, at vi havde valgt rigtigt!
Vi har under hele forløbet følt os i meget trygge hænder, vi er blevet informeret og hele tiden holdt ajour i forbindelse med de tiltag, åbent hus og besøg som var en del af vores hussalg. Der var feedback efter hvert besøg, som gav os en rolig fornemmelse i maven, samt følelse af at være 100% med i processen. En særlig TAK til Nicklas, Oliver og butiksindehaver Martin for deres store arbejde og professionelle tilgang!!

Besvarelse fra home
Utrolig professionel forløb. Vi har følt os i trygge hænder hos Jakob hele vejen igennem.Han overtog fra anden mægler, og fik solgt på 5 md. Kan helt klart anbefale dem.

Besvarelse fra home
Super hurtigt tilbagemeldning fra mælgeren.
De har kæmpet godt og gjort alt hvad de kunne for at få et salg i hus. Meget profesionelt arbejde.

Besvarelse fra home
Meget professionel oplevelse hele vejen rundt. Informationopdateringer, tilgængelighed og troværdighed.

Besvarelse fra home
Vi har netop solgt vores sommerhus i løkken/Furreby gennem Home, - Primært Jesper og ikke mindst Nickolaj, som har forestået fremvisninger og forhandling med kunder. Home Hjørring/Lønstrup har vores sommerhussalg til en super oplevelse! - der blev holdt hvad der blev lovet.. og givet super konstruktiv feedback på fremvisninger. - og en meget høj grad af opfølgning/information. Vi har følt os i gode jyske hænder HELE vejen igennem, og ville ikke tøve med at vælge Home igen, tak!
Heidi & Thomas

Besvarelse fra home
Jeg har haft brugt Home Vejen før, så da jeg skulle sælge hus igen, tænkte jeg at de skulle bruges igen, da sidste gang os gik godt.
Denne her gang, gik det os over alt forventning og huset var solgt på under 3 uger. Flinke mæglere som guildet os hele vejen igennem og var gode til at besvare de spørgsmål der nu måtte komme. De fik hurtig lave reklame for huset og satte det på nettet.
Inden det hele skete fik vi gode råd til hvordan vi kunne for huset til at fremstå presentablet. Så vi følte os godt tilpas og godt klædt på.

Besvarelse fra home
Vi oplevede en god salgsproces. Solgt på ca. 2 mdr.

Besvarelse fra home
Vi har solgt vores hus med fantastisk hjælp fra HOME Greve/Karlslunde.
Vi valgte HOME Greve/Karlslunde uden at modtage tilbud fra andre ejendomsmæglere. Alene ud fra Mille’s empati og helt fantastiske væsen. Man føler sig set, hørt og forstået.
Hun er ærlig, klar og professionel i sin forklaring om prissætning og hele salgsforløbet.
Dokumenter, frister og detaljer blev forklaret i et sprog, der var til at forstå.
Vi blev holdt løbende opdateret og hun var altid tilgængelig, når vi havde spørgsmål.
Når vi modtog mails fra sagsbehandler Josefine vedr. oplysninger, der skulle bruges i forbindelse med salget, var der altid links til de forskellige hjemmesider samt forklaringer til hvordan man skulle gøre. Det er en helt utrolig hjælp.
Annabell og Marcus, I har været fantastiske til at fremvise vores hus og det er jeres fortjeneste at det gik så hurtigt 🙏
Stor tak til jer alle og de bedste anbefalinger fra os.
Michael og Leila

Besvarelse fra home
Det har været et fedt forløb med home. Udover at alle, vi har været i dialog med derfra, har været så vanvittig søde, så blev vores lejlighed solgt på 10 dage over udbudspris - fantastisk godt team i Carlsberg byen! 🤩

Besvarelse fra home
Kan varmt anbefale Home Silkeborg. Har haft en god og tryg oplevelse hele vejen. Lige fra opstartsmødet til salget. Gode ærlige tilbagemeldinger efter hver fremvisning.