Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Solgt er så meget mere end et ord. Det er frihed, overskud og muligheden for at se fremad. Men før det bliver solgt, er det til salg. Og hos home betyder det overblik, indblik og en klar plan for, hvordan din bolig bliver set i det lokale område. Hos home får en mægler med lokalt kendskab og styrken fra en landsdækkende kæde med mere end 30 års erfaring. Med over 180 home-forretninger og servicecentre i store dele af landet – og Danske Bank som finansielt bagland – hjælper vi med køb, salg og udlejning af boliger. For os er til salg kun næstbedst. Det er solgt, der tæller.
Søren Frichs Vej 36F, 8230, Åbyhøj, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Vi har været virkelig tilfredse med vores køberrådgiver Karina fra Home Nordvest/Emdrup.
Altid tilgængelig og god rådgivning

Besvarelse fra home
Venligt og imødekommende personale. God rådgivning. Hurtigt salg. Alt i alt en god oplevelse.

Besvarelse fra home
Hussalg der gik smertefrit og hurtigt

Besvarelse fra home
Fik solgt mit hus hurtigt, og endda til rekord høj pris :)

Besvarelse fra home
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Home Højbjerg i forbindelse med salget af vores hus, som blev solgt på kun to uger.
Fra start blev vi mødt af en grundig analyse af markedet og en gennemarbejdet vurdering af den rette prissætning. Salgsopstillingen var velformuleret og fremhævede boligens styrker på en overbevisende måde.
Gennem hele forløbet oplevede vi hurtige svar, løbende opfølgning og transparente tilbagemeldinger på interessen fra potentielle købere. Personalet var altid imødekommende, engageret og lette at komme i kontakt med.
Særligt den lokale markedsviden gjorde en stor forskel og bidrog til en effektiv salgsproces. Vi vil gerne fremhæve Jesper Grønne, som har været en unik og værdifuld sparringspartner gennem hele forløbet.
Vi kan på det varmeste anbefale Home Højbjerg til andre, der ønsker et effektivt og ordentligt boligsalg.

Besvarelse fra home
I forbindelse med vores hussalg har vi brugt Home Støvring. Det har hele vejen igennem været en god og meget positiv oplevelse. Vi startede med skuffesalg, og gik online efter et par måneder. Det betød, vi fik taget nye billeder uden merpris. I øvrigt meget fine billeder og flot salgsmateriale. Efter vi gik online, blev huset solgt på under 3 uger. Meget dygtig og kompetent mægler.

Besvarelse fra home
Fuldstændig fantastisk oplevelse hele vejen igennem - kan kun anbefale HOME i Frederikshavn 👏😄

Besvarelse fra home
Vores hus har været til salg hos Home ad to omgange. Første gang var prisen tilsyneladende sat alt for højt, og huset blev ikke solgt. Så prøvede anden mægler, også uden held. I anden omgang var prisen sat 400.000 kr ned, og her blev huset solgt forholdsvis hurtigt.
Der var hurtige og grundige tilbagemeldinger efter fremvisninger, og især Hanne fra Home Nyborg var meget aktiv og konstruktiv i forbindelse med det endelige salg.

Besvarelse fra home
Hele salgsforløbet har været i meget høj kvalitet og professionelt. Meget hurtigt i gang fra første kontakt og meget indbydende og flot salgsmateriale. Fin support og stor hjælp til os som er helt ukendt med at sælge hus. Homes aftale med os hvor de jo reelt sørger for alt, vi skal end ikke involvere advokat er virkeligt fint. Huset solgt på under 3 uger. Det er flot arbejde. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Home i Blåvand ved Karsten Hansen og Laurids Lyngbo og Gitte Tribler Albertsen.
De er alle dygtige, behagelige og meget hjælpsomme.
Ingelise & Otto Nielsen

Besvarelse fra home
Fantastisk team - effektiv salg med god info igennem hele forløbet
Yderst professionelle 👌

Home-Taastrup - 5 stjerner
Jan og hele teamet har i forbindelse med salget af vores rækkehus i Taastrup været yderst professionelle og effektive og salget gik stærkt.
Kemien har været super god og vi har følt os trygge i at Home sørgede for det hele.
Stor anbefaling her fra.

Besvarelse fra home
Som sælger af en ejerlejlighed har jeg været i trygge hænder fra start til slut. Enormt professionelt team med masser af erfaring. Mine behov blev tilgodeset hele vejen i en tryg relation med min mægler, der altid var nærværende og hjælpsom. Tak Frederik! Home Odense - City-Hunderup får mine varmeste anbefalinger.
/Mette

Besvarelse fra home
Mange tak til Johanne Ellgaard hos home Brønderslev. Jeg har følt mig tryk og godt vejledt gennem hele processen.

Besvarelse fra home
5-⭐️til Home Vejen og de er tildelt hele afdelingen som har et meget smilende og imødekommende team.
Men vi giver 12 ⭐️ til Nicolai Andresen -
Et supper samarbejde med tillid, kvalitet og indfriede forventnings afstemninger.
Nicolai har været diplomatisk og go god til at supportere ved vores salg af vores villa.
Vi siger tak for hans støtte og super samarbejde.
Dbh Anette og Carsten

Besvarelse fra home
Vi har benyttet Home Roskilde i forbindelse med købet af vores første bolig, og vi har været utroligt glade for forløbet. Som førstegangskøbere har det betydet meget for os at føle os trygge gennem hele processen, og den grundige vejledning har virkelig givet os ro i maven.
Vores køberådgivere, Caroline og Line, har været fantastiske. De har skabt et godt overblik gennem hele forløbet og været dygtige til at forklare selv de mest komplekse og kringlede emner på en måde, der var let at forstå. Vi har hele tiden følt os godt informeret og i trygge hænder.
Vi er derfor meget tilfredse med vores valg af køberådgiver og vil uden tøven vælge Home, hvis vi en dag skal købe hus på ny. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der står over for et boligkøb især som førstegangskøber.

Besvarelse fra home
Jeg har brugt køberrådgiver Steffen fra Home/Kolding til, at varetage handelen af min nye bolig.
Han var erfarende, kompetent, let at tale med og gav sig god tid til at forklare.
Han viste hvad han havde med at gøre.
Han var samtidig lyttende og nem at komme i kontakt med.
Alt i alt, en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra home
Home formidlede salget ganske godt selv med npgle problemer der dog blev løst med hjælp fra mægler

Besvarelse fra home
Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hos HOME Haderslev og der er blevet taget sig godt af mig ifm mit hussalg.

Besvarelse fra home
Har lige solgt mit hus gennem Home i Horsens. Super service og jeg er blevet orienteret og hørt af Yannic gennem hele processen. Self skal man undersøge markedet, men jeg kan varmt anbefale Home i Horsens.

Home Slotsalle 11 Kolding
Meget professionel og behagelig oplevelse, vores hus blev solgt på under 14 dage til den rigtige pris🤩