Var det muligt gav jeg mindst 10 stjerner for en helt sublim service. Havde bestilling til en børnefødselsdag med cirkus tema. Sporingen på pakken viste et par dage uden aktivitet, hvilket jeg (uop... Se mere

Henriette fra Holycannoli.dk er simpelthen så sød! Jeg bestilte de fineste balloner i sidste øjeblik til min søns 1 års fødselsdag, selvom der kunne være 2-4 dages levering. Henriette susede afst... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos os finder du masser af balloner og partyware til din næste fest. Skal du holde babyshower, fødselsdag, bryllup eller barnedåb så har vi masser af lækre festartikler og festpynt, som lige giver forberedelserne det ekstra pift. Masser af lækre varer fra mærker som Meri Meri, My Little Day, Crassholes, GingerRay og Lola Beau Design

4,7

Absolut fantastisk service!

Var det muligt gav jeg mindst 10 stjerner for en helt sublim service.
Havde bestilling til en børnefødselsdag med cirkus tema. Sporingen på pakken viste et par dage uden aktivitet, hvilket jeg (uopfordret) blev gjort opmærksom på af Holycannoli. Endvidere blev jeg beroliget om at alle varer var på lager, og ville blive leveret, hvis ikke der kom aktivitet på pakken.
Allerede aftenen efter blev varerne som lovet leveret direkte og yderst venligt ved hoveddøren - i rigtig god tid inden festen … Bedre service fås ganske enkelt ikke - så en kæmpe TAK for det herfra.

5. november 2021

Besvarelse fra Holycannoli

Vi er så glade for det hele kunne lykkedes og håber i havde en dejlig fødselsdag. Tak fordi i valgte at handle hos os og tusind tak for de meget fine ord. De bedste hilsner fra Holycannoli

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint udvalg. Fandt mange fine ting til vores datters barnedåb. Og de var hurtig klar til at komme hjem til os.
Det er helt sikkert et sted jeg vil kigge forbi igen 😊

7. juli 2021

Besvarelse fra Holycannoli

Tusind tak for de pæne ord. Vi håber i havde en dejlig barnedåb. Rigtig god sommer. De bedste hilsner fra Team Holycannoli.dk

Service i særklasse!

Kan varmt anbefale Holycannoli, for deres super service og hurtige reaktion! Havde en bestilling, hvor der var en mindre fejl, og strakt kontaktede de mig med en løsning hvor de havde sat sig ind i min bestilling (tema) og farver og fiksede det!
Bedste service til dato!

6. juli 2021

Besvarelse fra Holycannoli

Tusind tak for din anmeldelse. Vi var meget glade for at i kunne bruge vores løsning og håber i får en skøn fest. Rigtig god sommer. De bedste hilsner fra Team Holycannoli.dk

Vil bestemt anbefale Holicannoli

Vi købte for første gang nogle festartikler hos Holycannoli og må sige, at vi blev meget imponeret. Ikke kun var det en fejlfri leverance, men forsendelsen kom også dagen efter bestillingen... og så er det jo altid hyggeligt med både et lille brev og lidt ekstra med i pakken. Vi vil til enhver tid anbefale virksomheden, og vi handler der bestemt igen. Tak for en god handel.

5. marts 2021

Besvarelse fra Holycannoli

Kære Tina. Hvor betyder din anmeldelse alverden i denne tid. Tusind tak for dine fine ord. Rigtig god fest og tak fordi vi må være med på sidelinien. Ballonhilsner Henriette fra Holycannoli.dk

Virkelig virkelig god oplevelse

Virkelig virkelig god oplevelse med Holycannoli! Jeg manglede nogle ting til en børnefest med meget kort varsel (pga. fejl hos en anden hjemmeside). Henrik og Henriette var virkelig seje: svarede med det samme og kom selv og leverede til døren. Kommer til at bruge dem mange gange fremover (også rigtig fine og unikke varer).

23. august 2019

Kære Lea.
Tusind tak for de meget pæne ord - håber i havde en fantastisk fest.
Vi glæder os til at levere til næste fødselsdag.

Holycannoli en fantastisk fest

God service og hjælp fra Henriette. Specielle produkter. Flotte fest artikler, som giver festen wow factor. Hurtig levering.

30. november 2018

Besvarelse fra Holycannoli

Det er en fornøjelse at være en del af dine kreative fester
Tak for de pæne ord

Intet at klage over!

Utrolig sød, personlig og hjertevarm kundeservice. Holycannoli gør altid sit ypperste for at finde lige det, man behøver til sin festlige begivenhed. Jeg kan varmt anbefale webshoppen - hurtig levering og fin indpakning. What’s not to like. :-)

17. august 2018

Besvarelse fra Holycannoli

Tak, bøjer og nejer <3 vi er så glade for, at vi for lov til at være en del af jeres festligheder.

Alt til den fineste fest ❤️

Alt til den fineste fest ❤️

Skøn service, hurtig levering og lækkert udvalg af fine ting.
Bedste anbefalinger herfra

16. august 2018

Besvarelse fra Holycannoli

Tak fordi vi måtte være en del af det fineste universe af vilde dyr. Det er en fornøjelse at få lov at byde ind til den kreative tankegang.

Vi glæder os til næste fest, hvor vi er sikre på du igen vil hæve barren og udfordre os

God dag. Hilsen Henrik og Henriette

Super service med et meget personligt touch!

Super service. Henriette er simpelthen så sød og kom med de bedste forslag til festen. Lynhurtig levering og et meget personligt touch hele vejen igennem. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mine party supplies hos Holycannoli!

15. august 2018

Kære Bianca

Tusind tak for de søde ord. Vi håber i får den bedste Paw Patrol fest og håber Victor får den bedste fødselsdag.

Vi glæder os til at byde jer velkomne i vores lille butik snart igen

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

Meget venlig og imødekommende service

Meget venlig og imødekommende service. Super god kvalitet på varerne og inspirerende webshop.

15. august 2018

Kære Rikke

Af hjertet tak for de pæne ord. Vi håber i havde en fantastisk dag med enhjørningefest, og glæder os til næste gang vi kan invitere indenfor i vores lille universe

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

Super service og hurtig levering 👍

Henriette fra Holycannoli.dk er simpelthen så sød!
Henriette susede afsted med min bestilling og har fulgt leveringen indtil nu, hvor jeg har modtaget de flotte balloner efter 2,5 dag.

Jeg handler gerne her igen :)

13. april 2018

Kundeservice udover det sædvanlige

Virkelig god service!!!!! Fik leveret min pakke personligt i min postkasse samme dag, som jeg bestilte. Havde skrevet i bestillingen, at det hastede og det blev virkelig taget til efterretning. Vil klart anbefale butikken til andre og bruger den også fremover.

4. april 2018

Kære Sofie

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for vi kunne hjælpe med hurtig udrykning.

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

Virkelig godt udvalg og god service

Virkelig godt udvalg af fine festartikler, som kan skabe de bedste rammer til enhver fest. Derudover er servicen i top og der er lynhurtig levering, kan klart anbefales.

3. april 2018

Kære Ann-Katrine

Tak for de pæne ord om vores lille butik - vi håber din Liberty fest bliver er hit ;)

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

Har bestilt flere gange og har altid fået hurtig ekspedition. Flotte varer der altid pynter på et veldækket bord, enten det er til voksne eller til børn. Kan absolut anbefale Holycannoli, er blevet inspireret flere gange af deres opsætninger / billeder. Man får hvad man bestiller + lidt ekstra ;-)

12. marts 2018

Kære Thomas

Tak for ordene og for at vi har fået lov til at være med til at levere festpynt til jeres fødselsdage

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

At handle på Holycannoli var en ren fornøjelse. Nemt og hurtigt og med produkter af høj kvalitet

At handle på Holycannoli var en ren fornøjelse, stort udvalg og meget overskuelig hjemmeside, nemt at finde rundt i de forskellige kategorier. Lyn hurtig levering og er SÅ glade for mine ting. Er bestemt ikke sidste gang jeg handler på den hjemmeside.

11. marts 2018

Kære Camilla.

Vi takker så mange gange for de pæne ord og glæder os til næste gang vi får lov til at levere pynt til en festlig begivenhed.

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

Smukke og lækre ting på en dejlig…

Smukke og lækre ting på en dejlig overskuelig hjemmeside, hvor der er masser af inspiration at hente. Service og levering fungerer upåklageligt! Å

7. marts 2018

Besvarelse fra Holycannoli

Tak til en af vores mest loyale kunder.

Vi glæder os til snart at kunne friste dig igen

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

Jeg har brugt Holycannoli med stor tilfredshed

Jeg har brugt Holycannoli til at pynte op til flere fødselsdage. Deres udvalg er skønt til både store og små.
Da de havde udsolgt af en bestemt vare, skrev de til mig da den kom på lager igen - god service.
Levering er altid hurtig og korrekt.

7. marts 2018

Kære Nicoline

Tusind tak for ros - vi håber de fine caketoppers kommer i brug i mange år frem

God dag - hilsen Team HolyCannoli.dk

Hurtig levering ! Super pæne ting til fødselsdage og fester.

7. november 2017

Besvarelse fra Holycannoli

Kære Camilla. Tak for dine pæne ord - vi glæder os til at finde endnu flere varer der kan friste :)

Super service!

Super service! Jeg skulle bruge mine varer samme dag og ringede derfor for at høre om det var muligt af afhente. Til dette svarede Henriette, at hun også kunne bringe ud. Et par timer efter jeg havde placeret ordren, stod Henriette i døren med varerne! Det er hvad jeg kalder service!

28. september 2017

Kære Anne.

Tak for de pæne ord - vi håber din kollega blev glad for jeres enhjørningsfest