Min oplevelse med Holte Vinlager var egentlig god, og jeg vil ikke have noget imod at købe hos dem igen. Men hvad angår levering, savner jeg en måde at spore pakken.
Handler primært fysisk i Roskilde butikken men har også ofte benyttet mig af deres hjemmeside. kan altid få en prof vejledning, hjemmesiden nem at benytte og man får hurtig svar på om en ordre... Se mere
Jeg har altid været meget tilfreds med at handle i forretningen. Stor viden, gode priser for alle, super service Stort og bredt sortiment af vin og udsøgte delikatesser. Min allerbedste an... Se mere
Vi får ofte leveret vin fra afdelingen i Roskilde. Vi havde en særlig god oplevelse med en stor fest, vi skulle arrangere. Her udregnede ejeren af butikken et estimat over, hvor meget rødvin, hvidvin,... Se mere
Hos Holte Vinlager handler det altid om én ting: Den gode oplevelse. I mere end 40 år har vi gjort det til vores mission at finde den vin, der passer perfekt til kundens smag – og sådan er det stadig i dag. Det er vores dedikerede vinhandlere, du møder i butikkerne, der står bag udvalget hos Holte Vinlager. Vores smagepanel på syv erfarne vineksperter kender kundernes ønsker og ved, hvad der skaber de særlige øjeblikke. Det giver os et sortiment ud over det sædvanlige – både når det gælder smag og budget. Men det stopper ikke der. Gennem stærke relationer til vinproducenter verden over har vi sikret os adgang til unikke vine til de bedste priser. Mange af vores leverandører har vi arbejdet sammen med i årtier, og derfor kan vi levere vine, der går direkte fra vingården til dit glas. Hos Holte Vinlager får du fri fragt i butikkernes lokalområde uanset hvor meget du køber for. Vi har desuden fri fragt i hele landet, hvis du køber for minimum 799 kr.
Lejrvej 7, 3500, Værløse, Danmark
Har lige bestilt vin igår kl 2024, kl 2045 får jeg en mail tak for ordre osv vinen leveres imorgen (idag) tænkte arh det må da være en fejl… men ved 16 tiden dd stod der en og ringede på døren med favnen “fuld” af vin😀 det er s…. hurtigt! Kom fra Holtevinlager Ballerup. Et lille men (og ja det er egen skyld da jeg nok ikke helt læste det hele) ved bestilling stod “du mangler at købe for 25.- for at opnå gratis levering” ja så købte jeg mere. Havde godt set at der i top af hjemmeside står gratis levering i lokal området, men bor i Greve vidste jo ikke helt hvad lokalområdet var…. Har så lige for sjovt uden at gennemføre lavet en bestilling på 200.- den ville også være leveret gratis i Greve med Ballerup som favoritbutik😗 nå men fik jo lidt mere vin og næste gang forholder jeg mig til lokal området er 25 km væk..
Elendig webbutik. Køber 2 x 6 fl. og betaler med Mobilepay. Bliver ringet op efter 3 dage og spurgt til, om det er rigtigt - om jeg nu ikke mente 1 fl. af hver i stedet for 6. Men i øvrigt har de ikke varerne på lager, så der vil gå yderligere 1 uge inden afsendelse. Jeg aflyser selvfølgelig købet, og tænker de skal afholde sig fuldstændigt fra nethandel eller tage et intensivt kursus.
Super service, hurtig betjening og lækkert udvalg på Frb. Allé.
Butikken i Odense er så god en oplevelse
Hurtig og venlig ekspedition samt enkle spørgsmål for at afkode kundens smag
Herligt der stadig findes vinlagre i den klasse
Tak 🌺🥂🍾
Holte Vinlager i Virum er altid træfsikker. Michael sporer sig ind på ens ønsker og gør ikke noget for at oversælge. Holte Vinlager i Virum har aldrig skuffet i modsætning til så mange andre forhandlere af vin.
Har købt to flasker vin som smagte ligesom de skulle. Ingen problemer med noget af processen.
Ekstrem hurtig levering. Bestilte om morgenen. Kl. 13.00 ankom vinen. God stil og gode vine til fine priser.
Til min store skuffelse har jeg haft en ekstremt ringe oplevelse med Holte Vinlager (HV) Ballerup.
Først kan jeg ikke bestille igennem deres hjemmeside, jeg kan ikke gå videre til indtastning af leveringsadresse.
Jeg ringer til dem og fortæller om mit problem. Det eneste svar jeg modtager er “nå, det var mærkeligt det har vi ikke hørt om før.” Jeg skal, som kunde, derfor selv foreslå en løsningsmulighed. Det lyder på at jeg overfører via deres MobilePay det totale beløb, samt at jeg skriver en mail med alle de nødvendige bestillingsoplysninger. Det går de med til. I slutningen af min mail beder jeg dem om at bekræfte modtagelsen af min mail, samt oplyse mig om når min ordre er leveret til modtageren.
Jeg har før bestilt fra HV Østerbro og de leveret allerede dagen efter.
Da jeg bestilte onsdag eftermiddag og intet havde hørt fra HV Ballerup fredag. Ringede jeg til dem for at få en status.
Medarbejderen siger at den allerede er leveret. Jeg svarer dertil at det synes jeg lyder mærkeligt, for jeg har intet hørt fra hverken modtageren eller dem, hvilket jeg udtrykkeligt bad dem om at give besked på.
Jeg spørger modtageren om han har fået en gavekurv, hvortil at han ikke forstår hvad det er jeg spørger om. Jeg ringer tilbage til HV Ballerup og medarbejderen siger at han lige vil ringe til sin chef og spørge. Han ringer derfor tilbage til mig 10 minutters tid efter og fortæller at chefen har taget gaven med hjem og vil levere den lørdag på et tidspunkt.
Jeg bliver ærlig talt en smule forarget når jeg hører, at chefen render og tager kunders bestillinger med hjem til sin private adresse.
Lørdag eftermiddag får jeg et billede og en sød besked fra modtageren, som lige har fået sin gave. På billedet ser jeg at vinene ligger i en papæske og ikke den kurv som hjemmesiden lover! Yderligere ser jeg ikke de specialiteter som burde være med i gaven. Det viser sig at der var én specialitet med. Men ikke to. Jeg ved at der står på hjemmesiden at specialiteterne kan variere, men at man får specialiteter til den lovede værdi. Jeg ved dog at jeg kun har fået halvdelen af den fulde værdi jeg har betalt for at få. Yderligere kommer gaven i en papæske som sagt, fuldstændig upræsentabel!!
Sidst men ikke mindst, har jeg brugt tid på at skrive et kort til gaven og køber derfor et kort med. Det viser sig så at det kort jeg har brugt penge på for at få med, er bare et halvt stykke A4 papir med teksten printet på! Ikke nok med det, er deres printer åbenbart lidt i stykker for der er ord man ikke kan læse, eftersom at printeren har “visket” dele af ord væk.
Det er ikke acceptabelt at man i god tro bruger penge på et kort som bare er et sølle stykke A4 papir! Det skal først og fremmest oplyses. Dernæst burde man ikke sælge et stykke printet A4 papir, som min lille kusine kunne have skrevet bedre og tydligere i hånden! Dernæst skal man aflevere i kurv og præsentabel indpakning! Dernæst skal man kunne servicere, når man har kundekontakt! Dernæst skal man levere den værdi kunden betaler for! Til slut skal man for søren ALDRIG tage sine kunders bestillinger med hjem! Det er ubehøvlet og på en måde krænkende! Jeg tænker jo straks, at chefen har hygget sig med den ene specialitet fredag aften til en god film på sofaen. Fordi hvorfor ellers skulle den ikke være med i min bestilling?…
Jeg synes faktisk at god service her, ville være at sende en helt ny gavekurv til modtageren, pakket som lovet på hjemmesiden! For lige nu er jeg en kunde der på ingen måde har fået hvad jeg har betalt for…
(Jeg sender gerne billedebeviser til hovedkvarteret, hvis ønsket)
Lagde en ordre søndag aften kl. 23.
12 timer efter blev ordren leveret ved hoveddøren af Frederiksberg afdelingen.
Godt udvalg og god service. Her bestiller jeg gerne næste gang jeg skal bruge vin🌟
Super flinke, dejlig butik.😊 er i høj grad med til at gøre køge til landets bedste handelsby
Min kone har købt vin her igennem en åre række og vi er yderst tilfredse.
God vejledning i butikken i Køge. Det gjorde at vi efterfølgende bestilte 6 flasker vin på websitet af den vi havde købt. Vi bestilte om aftenen og de blev leveret dagen efter - GRATIS. Det er sublim service! Vi kommer igen både i butik og på website.
Danmarks hurtigeste levering. Uden sammenligning. Af noget som helst. Ok jeg bor også kun 5-6 km fra én af deres butikker, men jeg har godt nok aldrig oplevet at man bestiller noget som helst online og så står det uden for døren 3 timer senere. Plus god vin og konkurrence-dygtige priser selvfølgelig. Jeg er fan! 10 x op-tommelfinger.
Her kan man ikke handle uden mundbind, tiltrods for fritagelse.
Direkte i strid med reglerne.
Jeg bestilte fredag den 12. marts kl. 7.24 fire kasser vin på hjemmesiden. Mindre end fire timer senere blev kasserne leveret til vores hoveddør. Vi handler ofte på nettet, og det hér er ny rekord for leveringshastighed. Det kan ganske enkelt ikke gøres bedre :-)
Rigtig god, og kompetent betjening.
Stort udvalg af vine, så jeg kommer helt sikkert igen.
Holte Vinlager i Odense får hermed mine varmeste anbefalinger... helt fantastisk service fra Søren Hansen. Tusind tak for din perfekte service.
Holte Vinlager i Virum: Usnobbet, vidende og afslappet.
God rådgivning, der tager udgangspunkt i kundens ønsker, behov og budget.