Hollandia expo logistics BV  Anmeldelser

1. Vognmandsforretning
  2. Kurér- og leveringsservice
  3. Gartner
  4. Flyttefirma

Mijn bedrijf doet evenementen beurzen. Wij bezorgen goederen voor deelnemers op de standen en halen het weer op voor de verzending. Wij doen ook verhuizingen en klein lichte transporten zoals een bankstel of wit goed ophalen voor zakelijke klanten of particulieren klanten. Wij doen ook hand en spandiensten werkzaamheden dus zegt maar wij zijn breed in ondernemen.

God

4,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Zwaar materiaal is geen probleem

In ons enthousiasme een hele grote drukpers gekocht, maar het transport was wel even iets. Eric heeft zich van zijn beste kant laten zien en vanaf het begin alles helder gecommuniceerd en overal foto's van genomen. Fijn om het transport met grote waarde zo op afstand te kunnen blijven volgen.
Alles netjes op afspraak gegaan. Aanrader voor een ander en onze telefoon gaat hij niet meer uit. Nogmaals dank!

9. september 2024

Graag gedaan Terence!!

Uitstekend ! Een absolute aanrader !

Korte samenvatting in 1 zin :
Niets was NIET goed.
Alles klopte:
- initiatief, attent en alert ;
- uitstekende communicatie met de heer Phillington ;
- medewerkers beleefd en aangenaam in de omgang ;
- voorzichtig en zorgvuldig ;
- adressen, waar meubelen moesten worden opgehaald, waren vol lof;
- maken beloften waar.

28. marts 2024

Top bedrijf!

Top bedrijf! Zeer flexibel, professioneel en meedenkend. Ik kan Hollandia Expo Logistics zeker aanbevelen. Ik zal in de toekomst zeker weer zaken met ze doen.

16. april 2024

Dillan dankjewel!!!

Beurssupport zonder zorgen!

Eric en zijn team zijn toppers! Onverwacht viel onze beursbouwer uit en kwamen wij in contact met Eric last minute. Hij organiseerde met ons de opbouw/afbraak en transport van drie beurzen in de Benelux. Hij heeft alle zorgen uit handen genomen. Zelfs de beurzen die gelijktijdig liepen is volledig goed gegaan. Goeie duidelijke communicatie en korte lijntjes. Aanrader!

29. marts 2024

Marjolein dankjewel.

Ook zakelijk een goede keus

Eric heeft onze beursspullen van kantoor naar de beurs gebracht. Komt afspraken netjes na en stuurt foto's wanneer de spullen op zijn plek staan. Volgende beurs zullen hem zeker weer benaderen!!

22. marts 2024

Bianca dankjewel

Geweldige service

Erik en zijn maat hebben onze 150 kg zware massage stoel verhuist, vanaf 1 hoog, via de trap. Erik is heel betrouwbaar, komt zijn afspraken netjes na en geeft duidelijk aan wat wel en niet kan, maar bovenal........ denkt goed mee hoe het veilig en schadevrij te vervoeren. Geweldige ervaring, zeker gezien zijn inspanningen om op zo een kort mogelijke termijn toch de stoel te kunnen afleveren in zijn drukke agenda. Indrukwekkende service.

7. marts 2024

Dorinda dankjewel.

Verhuizen en emigreren moet je doen met Erik

Mijn verhuizing betrof een emigratie waarbij ik niet wist wat ik wilde, hoeveel ik zou mee verhuizen, verschepen, opslaan etc.

Erik heeft mij bijgestaan op de meest uitzonderlijke manier waardoor ik mij gedragen en ontlast voelde.

Zijn ervaring met alles wat komt kijken bij een verhuizing en emigratie en zijn flexibiliteit is precies wat je nodig hebt omdat je je gerust gesteld voelt en op eerder genomen beslissingen kan terug komen.

Erik is mijn steun en toeverlaat geweest in zo een korte maar intense periode.

Deze man is goud waard.

26. maj 2023