Bestilte et cover 10/6 idag 30/6 har jeg stadig ikke modtaget det. Har forsøgt at tage kontakt til kundeservice, som blev ved at stille spørgsmål til om der står navn på min postkasse. Ja, det gø... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
We’re experts in crafting premium phone cases and accessories (100% vegan, of course) that don’t just protect your tech — they elevate your style. Because let’s be honest, your phone is more than just a device — it’s a fashion statement. We’re on a mission to make sure you’re always dressed in the latest trends, seamlessly blending tech and style.
Birger Svenssons väg 34b, 432 40, Varberg, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
DÅRLIGSTE OPLEVELSE NOGENSINDE!! Jeg bestilte et cover den 27. November, idag er det den 6. og har endnu ikke modtaget pakken eller en ORDEBEKRÆFTELSE! Det er urimeligt at jeg ikke har fået en ordebekræftelse!! Det virkelig skuffende fra et mærke som Holdit. Kommer ikke til at bestille her igen. SIGER PÅ FORHÅND I KOMMER TIL AT BØVLE MED LEVERING.

Besvarelse fra Holdit
Jeg lagde en ordre hos dem d. 24. Nov. i dag d. 6.Dec. har jeg stadig intet set fra dem. Jeg har også skrevet til dem, uden at få svar tilbage. Jeg placerer aldrig igen en ordre hos dem.

Besvarelse fra Holdit
Bestilte Black friday følgende: 2 covers og 1 rem til Apple Watch som julegaver… i dag er det 6. December, snart 3 uger efter. Eneste jeg har modtaget er en ordrebekræftelse, men pengene blev trukket mandag d 28. Det er ulovligt at trække pengene før den er sendt? Fraråder alle at handle her.

Besvarelse fra Holdit
Jeg har d.26/11 bestilt et cover der stadig ikke er leveret! Virkelig dårlig kundeservice, det bliver sidste gang jeg handler på denne hjemmeside.

Besvarelse fra Holdit
Elendig kundeservice, de svarer ikke på dine konkrete svar og der er nu gået er 17 dage siden, at jeg bestilte mit cover. Undgå besværet og køb et andet sted.

Rædselsfuld leveringstid!
I over en uge er der ikke sket fremskridt med min ordre, så kommer aldrig til at handle her mere og kan på ingen måde anbefale andre at gøre det.
Jeg bestilte et cover kort før Black friday, som efter kom på tilbud. Den nedsatte pris ville de ikke matche, og bad mig om at returnere og bestille et nyt. Elendig service og kritisabelt firma. HOLD JER VÆK!
Dårlig oplevelse.
Købte cover, som dagen efter blev sat ned. Spurgte efter en prisgaranti, men det var ikke muligt. I øvrigt svært at få fat i dem samt lang leveringstid.
0 stjerner herfra!
Alt er fint og min bestilling kom indenfor få dage.
Jeg var meget nervøs for at have lagt en bestilling på Holdit.com, efter jeg efterfølgende havde læst anmeldelserne her på trustpilot. Pakken kom dog allerede 2 hverdage (2 covers + panserglas).
(jeg fik dog aldrig en bekræftelse på at pakken var sent - pengene blev trukket med det samme)
Godt produkt leveringstiden var lidt lang til Danmark
jeg købte et af deres cover. Dagen efter gik det er stykker oppe ved lydløs knappen og et par dage efter begyndte sillekonen og give slip på plastikken. det er anden gang jeg køber der fra og har haft samme oplevelse med begge. Troede de var blevet klogere, men det viste sig så at de ikke rigtigt var blevet det.
KØBER ALDIRG DER FRA IGEN.........
Jeg har bestilt for 10 dage siden!! De har hverken sendt ordre bekræftigelse eller anden form for mail!!! Og jeg har ikke set skyggen af min bestilling 😳😳
De har trukket pengene med det samme, men har ikke modtaget noget endnu. Jeg har bestilt for 8 dage siden.
Modtog cover efter 3 hverdage... Lækker kvalitet til prisen og alt i alt super duper 👍
Jeg har bestilt for 300 kr. inde fra holdit for 10 dage siden og har ikke fået min pakke. udover at jeg i starten heller ikke fik mit ordre-nummer. når jeg prøver at skrive til dem er det tydeligt at se det er en computer der sender et svar ud så lad vær med at brug din tid på at komme i kontakt med dem. bare hold dig fra deres hjemmeside
De trak pengene med det samme, men jeg modtog aldrig min ordre. De skrev at de ville sende en ny ordre afsted, dette skete heller ikke.
Vanvittig dårligt..
Bestilte fra hjemmesiden den 10/5 og idag den 20/5 har ieg stadig ikke modtaget mit cover til trods for pengene blev trukket den 12/5. På hjemmesiden skriver de 1-2 dages leveringstid.
Jeg har skrevet til dem 1 gang via deres mail og 1 gang via deres Instagram side og intet svar.
Det her er yderst beklageligt da jeg så rigtig meget frem til at modtage deres nye samarbejds cover med @emiliesindlev.
Jeg er helt vild med Holdit. Jeg har brugt deres Seethru covers i et stykke tid nu, og er helt vild med dem - god kvalitet, fede farver, fair pris og beskytter telefonen. Dog var jeg en smule uheldig sidst, da mit cover desværre blev misfarvet efter brug af håndsprit, hvilket jeg skrev til dem. Jeg var lidt usikker på hvordan det ville blive håndteret, dog blev jeg positivt overrasket. De svarede næste dag og sendte et nyt cover til mig som erstatning, med det samme.
Jeg er en meget tilfreds kunde, og kan varmt anbefale Holdit.