Det her spil har ikke udviklet sig i over ti år og swush/danske spil skummer virkelig fløden på en løsning som er ringere end gratis spil fx fifas vm26 (spil hellere fifa fantasy og drop holdet), ue... Se mere
Jeg har spillet på Swush.com (Holdet.dk) i over 20 år og er godt tilfreds. Også med de nye tiltag, selvom det er blevet dyrere. Nogle gange er der fejl og uhensigtsmæssigheder, men jeg oplever også,... Se mere
Hvis dig og dine venner altid er uenige om hvem der ved mest om den danske, engelske eller spanske liga, så er her spillet hvor du kan vinde håneretten over dine venner. Sammensæt dit hold af s... Se mere
Nu har jeg spillet flere forskellige managerspil gennem holdet.dk og alle med en positiv oplevelse. Seneste ved EM håndbold for kvinder. Der er i spillet lyn hurtige opdateringer, hurtig feedback ved... Se mere
Liveopdateret fantasy managerspil baseret på alle de store sport events såsom Superligaen, Premier League, Champions League, Tour de France, NFL, Formel 1 - og mange flere :)
Rådhuspladsen 37, 1785, København V, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Fantastisk spil, mangler dog Europa league og ligue 1 imo

Super sjovt.
Det gør superligaen og interessen lidt sjovere ved at man har et hold. Så man holder øje med "egne" spillere

Besvarelse fra Holdet.dk
Jeg er ret ny på holdet.dk, men det er et hyggeligt lille spil, der gør Premier League (og andre ligaer hvis man spiller i dem derinde) meget sjovere. Man kan også vinde præmier hvis man er heldig og man har Guld+ abonnement (hvilket er ret billigt og pengene værd for oplevelsen efter min mening og præmierne skal jo også kunne finansieres).
Jeg spiller også i en miniliga med mine kollegaer hvor vi konkurrerer indbyrdes. Super fedt koncept.

Besvarelse fra Holdet.dk
Spænendecglæder mig til endnu en sæson 😎😎

Besvarelse fra Holdet.dk
I over 18 år har det været samlingspunktet for en flok medarbejdere og eksmedarbejdere, og vi vidste slet ikke hvem vi skulle drille hvis ikke vi havde holdet... :-) Den er på top 5 af verdens bedste tidsfordriv...

Besvarelse fra Holdet.dk
Svarer aldrig på henvendelser. Sindsygt at de skovler penge ind, og giver Intet i præmier, og så er de ovenikøbet dårlige til at svare.

Besvarelse fra Holdet.dk
Sjov manager spil, der dog er lidt dyrt efterhånden.

Besvarelse fra Holdet.dk
Efter spillet var afsluttet fjernede de præmien fra præmielisten under argumentet “at det var en fejl”.

Besvarelse fra Holdet.dk
Som sports nørd er det fedt med alle de forskellige spil muligheder 😊💪🏻.
Har i overvejet serie a som manager spil?

Besvarelse fra Holdet.dk
Super fedt managerspil, som man kan nørde helt ned i detaljen. Gør det meget sjovere at se Premier League og følge med. Stor anbefaling.

Besvarelse fra Holdet.dk
Dette gælder kun for tour de France spillet, da jeg ikke har prøvet andet. Fedt koncept der virker år efter år.... men...dengang det var gratis var det ok at det tog flere timer at opdatere dagens resultater.
Nu koster det 79 kr og resultaterne tager stadig flere timer at få beregnet. Måske Holdet.dk burde købe lidt CPU power af respekt for kunderne.
Altså 8 ryttere får x antal point. Det er 8 kalkulationer baseret på de case statements reglerne kræver. Det giver en sum.
Sammenlagt er det cirka 400.000 beregninger der skal grupperes.
Det er altså ikke Big Data.
I har jo hele etapens tid til at klargøre data ift de ændringer der måtte være sket på de forskellige hold.
Jeg vil tro en Commodore64 kunne gøre det på 45 minutter. 😀
Så kære holdet.dk, kan I ikke skrue lidt op for CPU’en.
Ps. I har nok fint styr på det men det er da mærkeligt det år efter år stadig tager ligeså lang tid som for 10 år siden.
Og det er bare irriterende når man gerne vil prale overfor ens kammerater at man skal vente til kl 21.30:-)

Besvarelse fra Holdet.dk
Super fedt og konkurrence dygtigt spil, det gir en helt anden stemning på arbejdspladsen 💪🏽🤙

Besvarelse fra Holdet.dk
Fremragende univers! De af Holdet.dk udbudte managerspil er alle af fremragende kvalitet og aktualitet. Seneste Aktiespil var godt. Fortsæt denne udvikling af managerspil universet og jeg vil anbefale jer bredt og vidt omkring.

Hyggeligt managerspil
Er ikke fodbold interesseret, men hyggede mig fortrinligt med mit auto generede hold under EM. Nok især det længe lå nr. 1 i min arbejdsplads gruppespil.

Besvarelse fra Holdet.dk
Rigtig sjovt managerspil, men er blevet for dyrt desværre.

Besvarelse fra Holdet.dk
Danmarks bedste online managerspil - Ingen tvivl.

Besvarelse fra Holdet.dk
Jeg kom til at betale for et guldhold, hvor jeg ikke kunne vinde præmier. Jeg skrev til dem og ærgede mig. De sagde, man ikke kunne opgradere til et præmieberettiget hold.
MEN! De kunne give mig en kode, så jeg kunne få et sådant hold. Og det fik jeg.
Klasse service.