Det her spil har ikke udviklet sig i over ti år og swush/danske spil skummer virkelig fløden på en løsning som er ringere end gratis spil fx fifas vm26 (spil hellere fifa fantasy og drop holdet), ue... Se mere
Jeg har spillet på Swush.com (Holdet.dk) i over 20 år og er godt tilfreds. Også med de nye tiltag, selvom det er blevet dyrere. Nogle gange er der fejl og uhensigtsmæssigheder, men jeg oplever også,... Se mere
Hvis dig og dine venner altid er uenige om hvem der ved mest om den danske, engelske eller spanske liga, så er her spillet hvor du kan vinde håneretten over dine venner. Sammensæt dit hold af s... Se mere
Liveopdateret fantasy managerspil baseret på alle de store sport events såsom Superligaen, Premier League, Champions League, Tour de France, NFL, Formel 1 - og mange flere :)
Rådhuspladsen 37, 1785, København V, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Holdets udbud er bredt og altid spændende -
Har været med fra første spil. Det er jeg fordi spillet pirre min nysgerrighed. Det fortæller vist alt om hvorfor jeg er med når det handler om fodbold eller cykling

Besvarelse fra Holdet.dk
Super hjælp jeg fik da jeg ringede til jer :)

Besvarelse fra Holdet.dk
Synes det fungere rigtig godt, og de svarer hurtigt når man kontakter dem. Rigtig nice

Besvarelse fra Holdet.dk
Nu har jeg spillet flere forskellige managerspil gennem holdet.dk og alle med en positiv oplevelse. Seneste ved EM håndbold for kvinder. Der er i spillet lyn hurtige opdateringer, hurtig feedback ved spørgsmål og spillet giver en spænding og realisme ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefales at prøve! Det giver et ekstra kick når man sidder foran skærmen og følger med og så er der den ekstra dimension med lidt social konkurrence mellem venner, familie så og andre spillere på platformen. Fuldt hus herfra!

Besvarelse fra Holdet.dk
Fantastisk platform og super service fra dem ved spørgsmål!

Besvarelse fra Holdet.dk
Fantastisk managerspil-platform, dog med småfejl og mangler hen ad vejen. Heldigvis bliver det taget alvorligt, hvis man gør opmærksom på manglende info om skader og karantæner, nye spillere, som ikke er tilføjet spillet mm. Live-opdateringen glipper også en sjælden gang imellem - så alt i alt fire stjerner med plads til forbedringer :)

Besvarelse fra Holdet.dk
Super fedt spil. Virkelig gennemført, rigtig god kundeservice og værdi for prisen.

Besvarelse fra Holdet.dk
Holdet.dk er et framragende spil og super kundeservice hvis behovet skulle finde sted.

Besvarelse fra Holdet.dk
Det er jo alt sammen meget sjovt, men når du vinder et gavekort, som du glæder dig til at bruge, så har de indgået aftaler, som nærmest gør det umuligt at få lov at bruge gavekortet hos deres partnere. Når man endelig vinder et gavekort, som man forestiller sig man kan få gavn af, så bliver man skuffet, når man finder ud af det kun kan bruges på en brøkdel af produkterne.

Besvarelse fra Holdet.dk
Holdet.dk / Swush leverer som altid en række af fantastiske managerspil hvor kammeraterne og jeg dyster mod hinanden år efter år. For nylig havde jeg brug for support til hjælp med et managerspil som var afsluttet og som jeg ikke længere kunne tilgå. Jeg tog chancen og skrev til kundesupport og inden og dagen efter fik jeg et svar tilbage om at de ville se hvad de kunne gøre men pga. ferietid skulle jeg forvente lidt længere svartid. Og nu her ca. 14 dage senere kom svaret fra Swush Support og de havde fremsendt lige det jeg skulle bruge så herfra skal der lyde en stor tak til Holdet.dk / Swush for en rigtig god kundesupport.

Besvarelse fra Holdet.dk
Altid en fornøjelse, at være med hos Holdet.dk, massere af konkurrencer også som giver chancer for at vinde flere hold.

Besvarelse fra Holdet.dk
Fantastisk support da jeg havde brug for hjælp. Fik hjælp mindre end 24 timer efter min henvendelse og så på en søndag💪💪⚽️. Tak til Richard for hjælpen og mailen, som var krydret med en god portion humor🙏🙏

Besvarelse fra Holdet.dk
Jeg snakkede med en rigtig sød medarbejder som hjalp mig også er holdet.dk bare et sted med fantastiske manager spil.
Til alle som elsker sport de har virkelig mange gode spille oplevelser, og man kan spille med gratis eller betale penge for det, og dem som betaler penge for det får nogle fordele i forhold til dem som spiller gratis med.

Besvarelse fra Holdet.dk
Super spil og ditto service når der er behov

Besvarelse fra Holdet.dk
De bedste managerspil. EM manager er igen igen genialt og man skal passe på alt en tids ikke bliver opslugt i det ;)
Tilmed også kanon kundeservice!

Besvarelse fra Holdet.dk
Jeg synes det er et meget godt manager spil synes bare i kunne gøre transfer længer tid bare lidt men ellers et meget godt manager spil😎

Besvarelse fra Holdet.dk
Fantastisk oplevelse med kundeservice, hurtigt og brugbart svar.

Besvarelse fra Holdet.dk
Godt og brugervenligt spil. Ligeledes er supporten god, men får hurtigt svar på henvendelser.