havde bestilt nogle vare til deres udsalg. men har ikke fået mine vare endnu! købte tilbage den 18 marts og har ikke fået mine vare. har skrevet en email til dem, men INTET svar fået tilbage... vil... Se mere
Købte motor, motor Mount, ESC, Lipo batteri, propeller mm. til et selvbyggerprojekt. Alle dele kom dagen efter. Troede jeg havde købt et forkert Mount, men en opringning, hvor telefonen blev taget m... Se mere
Skulle lige snuse lidt til fjernstyret helikopter og fald over en Dynam E-razor 450 som var gode anmeldelser på. Jeg fandt det billigst hos hobbyfly, så det kunne kun gå for langsom. Det bestilte e... Se mere
Jeg har sjældent oplevet hurtigere respons på lagervarer. Mindre end 24 timer efter betaling af varer via nettet, var varerne i hånden. Jeg kan ikke udtale mig om køb af dele der ikke har været på la... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hobbyfly består af et team af RC specialister indenfor hver sit fag. Vores formål er at spræde glade bland RC entusiasme. Hobbyfly har eksisteret i mange år og sælger til hele verden over internettet men hvis du vil røre ved tingene inden du køber dem, er du også velkommen i vores flotte butik i hjertet af København med over 8.000 forskellige RC relaterede produkter.
Islevdalvej 53 st.th, 2610, Rødovre
- info@hobbyfly.com
- www.hobbyfly.com
Andre kiggede også på
Lang ventetid før ekspedition i butikken, grundet grundig information og vejledning af øvrige kunder.
En kaffemaskine ville gøre "underværker" i ventetiden.
Hurtig levering af den forventede vare
Jeg har bestilt reservedele mange gange hos Hobbyfly, og har stort set fået den forventede vare næste hverdag. Ved opkald eller e-mail til hobbyfly ved brug for hjælp er jeg blevet mødt af stor hjælpsomhed.
Meget tilfredsstillende.
De er ualmindelig hjælpsomme og hurtige til at ekspedere din ordre.
okay
varer leveret to dage efter bestilling.
alt var som lovet.
fik svar på email efter to dage, vedr. nogle spørgsmål.
manual til parkfun scout kunne være lidt mere uddybende. kræver lidt viden omkring rc flyning.
god handel
God handel sent med det samme, men fik et battati da jeg bestilte en kasse, da de ikke havde den på lager
skidt
hurtig levering.. nok for hurtig da jeg fik en forkert vare

Besvarelse fra HOBBYFLY ApS
Hurtig ekspedition; nogenlunde service.
Varen kom hurtigt, og bestillingen gik smertefrit. Der stod, at der medfulgte en engelsk manual, til den lader jeg købte. I stedet var der en kraftigt forkortet, og stort set ubrugelig lille ting på tysk. Der var dog en engelsk på producentens hjemmeside, som jeg selv måtte grave frem, da forhandleren heller ikke kunne svare på et spørgsmål.
Uden problemer !
Levering pålidelig og uden problemer, altid god behandling/service når man ringer inden bestilling, og så er der generelt altid en masse af de annoncerede varer på lager hvilket er et KÆMPE plus i min bog.
Overskuelig og smertefri handel
En fin og overskuelig hjemmeside på trods af meget stort udvalg af RC produkter og tilbehør. Det er altid nemt at finde, det man mangler, og produkterne er kateguriseret efter ens erfaring niveau, hvilket jeg rigtig godt kan lide.
Handlen går nemt igennem og hvis jeg er i tvivl om noget, ringer jeg eller skriver til dem ved udførelse af ordren.
Hurtig levering og hjælpsomme ekspedienter, når man har et problem.
Hobbyfly er et sted, jeg bliver ved med at handle.
Fuldstændig gnidningsfrit
Har købt et Dynam SuperCub Fly som kom relativt hurtigt. Jeg har ikke erfaring med pakkepost, men jeg synes at 3 dage er rimeligt for så stor en pakke :) Ingen bøvl overhovedet. Hvad mere er der at sige end 5 stjerner?
Rigtig god webshop!
Hos hobbyfly.com har jeg fundet alt hvad man forventer af en rigtig god webshop! Der er gode og præcise beskriver af alle produkter på deres hjemmesiden med billeder der illustrerer reservedele osv. Jeg har desuden flere gange oplevet at pakken allerede er afsendt fra butikken 1-3 timer efter at jeg har bestilt den! Det er virkelig lækkert, at man kan få sin pakke så hurtigt! Herudover er de gode til at svare på mails, hvis man har problemer med at finde ud af, hvilket produkt man skal vælge!
Alt i alt en rigtig god webshop som jeg klart kan anbefale til andre!
Fantastisk service og vejledning!
Jeg købte min første fjernstyrede helikopter hos Hobbyfly, og jeg fik den mest fantastiske vejledning! Ekspedienten tog sig virkelig tid til at hjælpe mig med at finde ud af, hvilket produkt, der passede bedst til mig. Jeg fik også lov til at prøve en simulator i deres butik for at få en ide om, hvad det vil sige at flyve med en fjernstyret helikopter. Det var virkelig fedt at prøve inden jeg skulle hjem og flyve selv! Herefter tog han min helikopter ud af kassen og testfløj den inde i butikken. Imens han trimmede helikopteren, instruerede han mig grundigt i hvordan jeg skulle bruge helikopteren, når jeg kom hjem. Da jeg efterfølgende skulle bruge reservedele, har jeg altid bare kunnet komme ind i butikken og få hjælp til at finde den rigtige reservedel. Som en ekstra bonus er priserne rigtig gode!
Jeg kan varmt anbefale Hobbyfly – der er i hvert fald ingen tvivl om, hvor jeg køber min næste helikopter!
Var forbi butikken på Frederiksundsvej, idet jeg havde erhvervet mig et stykke rigtigt drenge legetøj hos en anden udbyder. Men jeg er jo ikke verdensmester i helikopter flyvningens kunst og skulle have mig nogle nye rotorblade. En venlig ung mand gav mig meget kyndig vejledning, og service.
Jeg kom også igennem på deres telefon inden, og fik også kyndig vejledning og service til at finde de selvsamme rotorblade til dyret, på deres webshop. Jeg skulle lige til at købe via webshoppen, men endte med at køre derind i stedet - nysgerrighed! Som den ultimative legebarn ville jeg lige have lov at holde på en helikopter til de dyre drenge. En varm anbefaling! :-)
Rimelig overskuelig hjemmeside, hvor jeg fandt præcis det jeg ville have, og jeg havde det i hånden efter 3 dage. Intet at sætte en finger på.
Fantastisk god service!!
Jeg har lige købt min første helikopter i Hobbyfly's butik på Frederikssundsvej og jeg fik den bedste vejledning jeg kunne ønske mig!! De tog sig virkelig tid til at forklare mig, hvordan de forskellige dele af helikopteren fungerer og jeg fik endda lov til at prøve en simulator i deres butik!! Jeg er simpelthen blevet så glad for mit køb hos dem - de kan klart anbefales!!
Fungere rigtigt godt
God side med rigtig meget info om deres produkter, god og nem handel, varen kom som den skulle, så rost til Hobbyfly.
Men også et lille: det er ikke næmt at komme igennem deres tlf.
Hobbyfly solgte mig et defekt rc fly og vil ikke rette problemet...
Jeg købte et cessna rtf rc modelfly i hobbyfly, som helt fra starten havde en defekt servo til krængroret. Jeg gik tilbage med flyet dagen efter for at bytte flyet eller vingen, da servoen er limet fast i vingen. Hos Hobbyfly mente man at der bare skulle bukkes og limes lidt og de ordnede flyet så man kunne styre det (DOG MED EN KLIKKENDE SERVO). Jeg ville derefter ud og flyve med det, men til min store skuffelse havde ejeren der lavede flyet brugt en lim der mere eller mindre smeltede vingen og de rør kablerne til krængrorene skal køre igennem. Jeg tog derefter tilbage til Hobbyfly og ville endnu en gang bytte vingen eller flyet, men ejeren af Hobbyfly mente ikke at jeg havde ret til noget og sagde til mig at nu havde han været flink at lave flyet sidste gang og så kommer jeg bare og brokker mig over det. Jeg ville jo også mene at jeg er i min fulde ret til at få en vare der er iorden når jeg nu betaler en mindre formue for den. Jeg bad så derefter om bare at få en ny eller pengene retur, da den model jeg havde ikke virkede men det ville han slet ikke høre tale om, ejeren af Hobbyfly gav mig så derefter et tomt A4 ark og sagde at jeg kunne jo bare klage til forbrugerstyrelsen. Jeg mente ikke at det kunne være rigtigt og sagde at jeg ville mene at jeg havde ret til at få en ny vare eller i det mindste en ny vinge hvorefter jeg gik over til hylden hvor flyene stod og viste ham at der jo stod en magen til lige der som jeg ville være helt tilfreds med at få vingen fra, men ejeren råbte at hvis jeg rørte den ville han ringe efter politiet og melde mig for tyveri. Jeg sagde til ham at jeg bestemt ikke har stjålet noget som helst og at hvis han virkelig syntes at der var brug for politi kunne jeg jo ikke forhindre ham i at ringe. Så tændte han først af han farede over til mig og rev fat i mig og begyndte at skubbe mig samtidig med at han råbte til sin kollega at han skulle ringe til politiet. Jeg ville selvfølgelig ikke gå uden min vare som jeg havde betalt for så jeg blev stående og hørte at hans kollega ringede og fo

Besvarelse fra HOBBYFLY ApS
Super!!!
Har handlet der rigtige mange gange, og der har aldrig været noget. Altid lyn-hurtig levering.
En meget profesional firma
Jeg har lært at flyve helikopter hos hobbyfly. Jeg synes de ved hvad de snakker om. Fem stjerner herfra.
super god service
Hobbyfly.com er ikke en bare en hjemmeside uden videre! Hjemmesiden er forbundet til en fysisk butik der ligger i Bagsværd. Når jeg køber mine helikopterer hos dem, modtager jeg en tested og trimmet helikopter dagen efter. Man får også den samme service hvis man køber varen i butikken.
Det skal dog bemærkes at de ikke kan hjælpe med reservedele til en helikopter som de ikke sælger. Det er lige som at spørge efter Mercedes reservedel hos Ford forhandler.