havde bestilt nogle vare til deres udsalg. men har ikke fået mine vare endnu! købte tilbage den 18 marts og har ikke fået mine vare. har skrevet en email til dem, men INTET svar fået tilbage... vil... Se mere
Skulle lige snuse lidt til fjernstyret helikopter og fald over en Dynam E-razor 450 som var gode anmeldelser på. Jeg fandt det billigst hos hobbyfly, så det kunne kun gå for langsom. Det bestilte e... Se mere
Jeg har sjældent oplevet hurtigere respons på lagervarer. Mindre end 24 timer efter betaling af varer via nettet, var varerne i hånden. Jeg kan ikke udtale mig om køb af dele der ikke har været på la... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hobbyfly består af et team af RC specialister indenfor hver sit fag. Vores formål er at spræde glade bland RC entusiasme. Hobbyfly har eksisteret i mange år og sælger til hele verden over internettet men hvis du vil røre ved tingene inden du køber dem, er du også velkommen i vores flotte butik i hjertet af København med over 8.000 forskellige RC relaterede produkter.
Islevdalvej 53 st.th, 2610, Rødovre
- info@hobbyfly.com
- www.hobbyfly.com
Andre kiggede også på
puha! jeg er også blevet snydt!
havde bestilt nogle vare til deres udsalg. men har ikke fået mine vare endnu!
købte tilbage den 18 marts og har ikke fået mine vare. har skrevet en email til dem, men INTET svar fået tilbage... vil satme havde mine penge tilbage?!
Det grænser til svindel !
Udfra Hobbyfly's sidste nyhedsbrev d. 15. marts 2016 med overskriften "Lukke Udsalg" bestiller jeg varer samme dag for over 400 kr. og betaler for ordren via Paypal.
Men da jeg intet hører fra dem, hverken hvad angår en bekræftelse på bestillingen eller varer, så forsøger jeg at kontakte Hobbyfly første gang d. 29. marts via det opgivne tlf.nr. på hjemmesiden (den danske side webside er sidenhen nedlagt) men der er intet svar og sidenhen er nummeret åbenbart nedlagt.
Jeg har samtidig skrevet mail til hobbyfly d. 29. marts og bedt om i det mindste at høre fra dem ang. ordren.
Men der er selvfølgelig heller ingen respons.
hobbyfly.com bliver i skrivede stund omdirigeret til hobbyfly.de altså en tysk webside, og jeg kan kun anbefale at holde sig langt væk, alt tyder på at de bare indkasserer pengene for ordrene og så hører man intet mere fra dem.
Hvorfor ellers udsende et nyhedsbrev d. 15. marts og så er forretningen allerede lukket inden der er gået 2 uger.
Jeg tør ikke handle med dem mere.
Reklamation
Jeg modtager et fly, og opdager at det har en defekt, reklamere til firmaet, men får at vide, at jeg selv kan lime modellen, for det er en fej den model har og det har andre gjort. Jeg får at vide at de ikke har flere, så de kan ikke sende mig en ny.
Prøver at få et svar fra dem, om de betaler fragten, men der sker ikke noget.
Har handlet med dem igen, for det kan jo være en fejl, men nej både service og fly er noget skrammel.
Så det var sidste gang.
Stadig efter flere måneder, er der ikke kommet retursedler.
Så man kan ikke finde dårligere service.
Superservice
Har handlet flere gange hos Hobbyfly.com og altid god service.
Peter Malmbak Kjeldsen
Rigtig god service og fine produkter .
Rigtig god service og hurtig lervarens !
Fik god service på defekt vare
Jeg købte en fjernstyret bil, som desværre havde en defekt, så den ikke duede.
Desværre havde jeg lidt problemer den føste uge med at komme igennem på deres telefon, men det viste sig rent faktisk, at være et teknisk problem hos deres telefonudbyder. Det forklarer også, hvorfor der overhovedet ingen forbindelse var til nummeret.
Jeg sendte et par emails, som desværre ikke blev besvaret med andet end et standard svar om 1 dags behandling.
Ved henvendelse i selve butikken, fik jeg dog en god service, og det defekte batteri blev byttet, og siden har bilen virket fint.
Så hvis de fremover yder en bedre service via emailen, så ville det være bedre.

Rigtig dårlig service
købte en drone til ca 1500 kr
Kom dagen efter med pakken som jeg ikke har haft åbnet og bad om pengene retur pga. Jeg hade fået en dyr regning fra dyrelægen som jeg måtte betale først
Det var hobby fly fuldstændige ligeglade med og oplyste at butikken aldrig betaler penge retur for varer købt i butikken
En stor advarsel køb ikke være i denne butik
Pga meget dårlig service
M v h
Benny mørch
til Hobbyfly
jeres svar på mit indlæg er urimeligt
det er kun skrevet for at give trustpilot læsere det indtryk at i giver
en rigtig god service hvilket ikke er rigtig
og jeres besvarelse op digtede og usand.
I hobbyflys butik var der 2 forskellige droner som jeg var intereseret i, men
det er en kraftig overdrivelse når hobbyfly skriver
(vi fremviste forskellige produkter og igennem en grundig vejledning blev du sat ind i fordele og ulemper ved hvert produkt for netop dit forbrug)
jeg har 2 Droner i forvejen og købte min 3 Drone i hobbyfly ud over dette har jeg en del fjernstyrende helikoptere, så ja jeg ved godt hvordan en Drone flyver og hvordan man
justere en sådan.....
i forbindelse med den drone som jeg købte,
skriver Hobby fly,
at den blev testfløjet og finjusteret og du blev instrueret i hvordan du kan få det bedste ud af din drone og passe på den.mere (salgs gas)
dette er stadig min 3 Drone det ved jeg jo nok i forvejen men der ser godt ud på skrift her på trustpilot
sanheden er at pakken blev åbnet dronen taget ud og med en demo fjernbetjening løftet ca 10 centimeter fra bordet, og det var ikke med den medfølgende fjernbetjening som stadig lå i pakken
den blev ikke som skrevet af hobbyfly testfløjet og finjusteret
og angående deres handels vilkår så skriver de at det står skrevet lige ved kasseapparatet
det kan jeg ikke erindrer at jeg har set men om det er sandt eller om det er kommet senere
kan jeg ikke afgøre
og det er da slet ikke sandt at de i hobbyfly var kede af at hører at min lille hund var kommet til skade,
da jeg kom med den drone som jeg hade købt dagen før og som jeg ikke hade haft åbnet
tilbød mig et til gode bevis, men jeg bad om at få mine penge retur
jeg kunde jo ikke betale min dyre læge regning med et tiltgodebevis...
hobbyfly sage til mig at de var da fuldstændige ligeglade med at min lille hund var kommet til skade, og at det ikke ændrede noget for hos hobbyfly for de giver de aldrig penge retur for varer købt i butikken
så hobbyfly svar på Trustpilot om at de var kede at at hører at min hund var kommet til skade passer
da slet ikke
lidt om den dårlige service i giver jeres kunder, det er sandt at i ikke overskrider loven ved ikke at give penge retur, som i også har bevist med det link som i sender i jeres besvarelse,
men selv om det ikke er ulovlig at give en dårlig service er det ikke det samme som at det et
en god og korrekt måde at behanle sine kunder på, det er lidt skrammende at hobbyfly vælger at holde på pengene og ikke på deres kunder, jeg vil selvfølgelig ikke handle i deres butik mere, men bruge en af de andre butikker som sælger samme slags varer men som sætter mere pris på deres kunder
Benny Mørch

Besvarelse fra HOBBYFLY ApS
Føler mig snydt - købte to paraglider-ture i 2013 og de er endnu ikke indfriet og tilbagebetaling sker ikke
Jeg købte to gavekort til paragliding, hvor vi skulle modtage en sms når der var mulighed for at indløse gavekortene. Ingenting skete - et år efter havde vi stadig intet hørt.
Ved kontakt til HobbyFly er der ingen respons. Jeg ender med at sende en mail hvor jeg beder om tilbagebetaling af pengene. Efter lang tid kommer svar om at det kan lade sig gøre hvis jeg sender mine kontooplysninger.
Siden har jeg intet hørt - og pengene er ikke blevet tilbagebetalt. Øv.

Excellent hurtig service
Jeg har sjældent oplevet hurtigere respons på lagervarer. Mindre end 24 timer efter betaling af varer via nettet, var varerne i hånden. Jeg kan ikke udtale mig om køb af dele der ikke har været på lager.
Super hurtig levering.
Hurtig og præcis
Hurtig levering, vare på lager. Kan klart anbefales.
Hurtig service og rette vare
Varen kom hurtigt, skulle dog hente den i en GLS pakkeshop men det gik også nemt og smertefrit.
service ok, men for lid tinfo om varerne
Først vil jeg sige at selve handlen har jeg ikke noget at udsætte på. Firmaet er til at stole på, man får varerne man har bestilt rimelig hurtigt og de er også pakket forsvarligt ind.
Med hensyn til hjemmesiden, er der for lidt information om nogle få af varerne, bl.a. er der ingen angivelse af størrelse af diverse body pins hverken i mm eller i skala.
Men alt i alt et seriøst sted at handle.
ps.
Gennerelt vil jeg sige til diverse butikker at hvis der er for lidt info om varerne så går min handel til en af jeres konkurenter ( dette er ikke specielt møntet på hobbyfly da de ligger i den pæne ende med hensyn til info om varerne ).
Håber at både kunder og butik kan bruge min udtalelser til noget.
Venlig hilsen Søren N Jensen
Gode priser, hurtig levering, god service, venlig betjening
Købte motor, motor Mount, ESC, Lipo batteri, propeller mm. til et selvbyggerprojekt. Alle dele kom dagen efter. Troede jeg havde købt et forkert Mount, men en opringning, hvor telefonen blev taget med det samme, afklarede dette.
Det er første gang jeg har handlet hos Hobbyfly, men bestemt ikke sidste.
Michael Due Madsen
Ok Hobbyfly leverer og prisen er god - men du kan ikke ringe til dem
Ny forhandler på banen!
God service, hurtig levering
Forståelse for at en defekt vare kunne købes til reservedele.
Handel med Hobbyfly
Er yderst godt tilfreds med handel, varerne kom superhurtig frem.
mvh. Preben Jensen