Ze leveren niet reageren niet op mail. Uiteindelijk gemaild geld terug of aangifte dat hielp. Toen konden ze het geld wel binnen een dag terugstorten. Doe er dus geen zaken mee.
Se, hvad kunderne siger
Na bestellen vervangings uvc lamp voor vijver bleek deze niet te werken. Contact gezocht met steeds weer aanbrengen van andere oorzaken opeens radiostilte na 2 wkn geen reactie dezelfde lam... Se mere
Hier een jaar geleden een aquarium pomp gekocht. Deze ging lekken met als gevolg hele woonkamer onder water. Ik heb verschillende mails gestuurd en krijg geen reactie. Ze verkopen hier slechte kwa... Se mere
Titanium aquarium heater RPpumP van 600 watt aangeschaft. Moet binnen maximaal 1 graad verschil in-of uitschakelen. Normaal staat de temperatuur op 24 graden. Na de thermostaat op 24 gezet te hebben... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slechte kwaliteit en geen reactie als iets stuk gaat binnen de garantietermijn.
Hier een jaar geleden een aquarium pomp gekocht.
Deze ging lekken met als gevolg hele woonkamer onder water.
Ik heb verschillende mails gestuurd en krijg geen reactie.
Ze verkopen hier slechte kwaliteit spullen uit China, doen er een sticker op en maken een Nederlandse handleiding en geven geen thuis als het stuk gaat binnen de garantieperiode.
Mijn advies: koopt hier niet!
Weigeren te antwoorden over een defect product in garantie
Ik nam contact op voor een defecte vijverpomp in garantie per mail, daar antwoorden ze vrij vlug op om foto's van de defecte pomp door te sturen wat ik terstond gedaan heb, maar nadien hoor je niets meer ondanks al enkele mails met het verzoek om terug contact op te nemen. Zo behandel je uw klanten niet (was trouwens al mijn tweede bestelling daar). Garantie dient nageleefd te worden en daar dient een bedrijf rekening mee te houden in hun begroting en niet alleen de winsten opstrijken. Het zal wel een reden hebben zeker dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn?
Weggegooid geld
Na bestellen vervangings uvc lamp voor vijver bleek deze niet te werken.
na 2 wkn geen reactie dezelfde lamp elders en goedkoper besteld met als resultaat dat alles weer werkt.
Bestelling bij HO Michelsen was dus letterlijk weggegooid geld
Dit word een zaakje voor mijn verzekering
Dit word een zaakje voor mijn rechtsbijstandverzekeraar D.A.S.
Na 7 dagen nog geen levering en dat was volgens hun de termijn , tussen de 2 en de 7 dagen.....!!!!
Deze ochtend heel erg vroeg 4u04 de bestelling geannuleerd en toen begon het spel.
Om iets na 9u een email met " de levering is deze morgend vertrokken uit ons magazijn " .
Op de website staat dat alles verzonden word via Post.nl en dat bij verlaten van het magazijn er onmiddelijk een bericht komt met de track & trace.
Niet dus.....
Ik zou het mogen terugsturen maar ik lees op hun website dat ik dan opdraai voor de verzendingskosten.......
Hoezo verzendingskosten , het is nog niet de deur uit bij hun en zelfs niet aangemeld bij Post.nl (nagevraagd )
Inmiddels stuurden ze mij een email met de track & trace beweren ze , maar bij die email zit helemaal niks .Kijk maar op onze website bij uw account schrijven ze ook nog .
Daar staat "klaar voor verzending " !!!???
Dat dit bedrijf niet koosjer is blijkt heel duidelijk en spijtig dat ik op voorhand de reviews niet las hier.
Tot slot nog een pittig detail , bij een andere leverancier is het bestelde 22 € goedkoper met bovendien gratis terugzending en gewaarborgd door een grote internetverkoper.
Vrijdag gaat het boeltje naar de verzekering want ik vertrouw dit niet meer .
Doodse stilte na levering en geen garantie op beschadigd geleverde producten
Mijn vraag over de bestelling voor levering werd snel beantwoord. Daarna was geen enkele communicatie mogelijk. Ik heb een kruistafel besteld, maar deze is wat groot, mijn vragen zijn onbeantwoord gebleven. Nu bleek bij het monteren dat een bevestigingspunt van de hendel scheef is (dat moet behoorlijk lomp zijn gegaan) en nog steeds geen reactie. Verwacht geen support of klantenservice... of garantie dat het geleverde ook daadwerkelijk werkt!
Hier heb je geen garantie
UVC lamp gekocht. Deze werkte binnen 2 mnd. niet na behoren. Gaf geen licht meer. Vijver werd alleen maar zwarter.
Bedrijf heeft geen telefoon en emails worden zelden beantwoordt. Moest product terug sturen onder garantie. Sanne gaf aan dat hij wel een blauwe gloed gaf. Hierna stopt de communicatie weer. Nu heeft Michielsen het geld en het defecte product. Aangetekende brieven komen retour. De algemene bep wijzen naar ODR. Echter is deze alleen voor food en boven een bedrag van 5000 euro. Dus gebruiken een firma die niet hiervoor bedoeld is. Ruikt naar pure .... Melden kan bij de politie als bij de ACM.
op 01-10-2023 een vijverpomp gekocht.
op 01-10-2023 een vijverpomp gekocht.
Na 3 maanden begaf de koppeling van de pomp naar het filter het, deze vervangen echter in juni was deze het weer, op zich logisch is een heel fragiel randje.
01-09-2024 toch maar een mailtje gestuurd, reactie Sanne als de pomp niet onder spanning staat kan dit niet gebeuren!
Pomp/koppeling stond niet onder spanning en gebeurt dus wel.
Oplossing vaste koppeling kopen, echter bij een vaste koppeling kan ik de pomp niet meer schoonmaken.
Verzocht om een andere oplossing>
Moest maar een andere knie kopen kopen van +/- €. 5,00, op mijn verzoek of deze niet met garantie of service opgestuurd niets meer van Michielsen/Sanne vernomen.
Nog 2 mail een mailtje gestuurd zonder bericht.
WAARDELOOS BEDRIJF en klant kwijt voor een schamele €. 5,00.
André
Ik heb een warmtewisselaar besteld al…
Ik heb een warmtewisselaar besteld al enige tijd geleden.
Michielsen levert de warmtewisselaar niet.
Michielsen reageert niet op emails.
Ben mijn geld kwijt en ga aangifte doen bij de politie
Top!
Reeds een paar keer bij dit bedrijf besteld en alles steeds vlot verlopen. Wat mij betreft zeker top hoor!!!
Prullaria en valse beoordelingen over producten!
Vijverpomp SuperEco A-15.000 | Met controller
Review op hun site met slechte beoordelingen worden er afgehaald heb ik gemerkt met mijn aankoop te beoordelen verdwijnt en staat nu terug op 0 beoordelingen 🤦
Pompen zijn niet kwalitatief zoals omschreven.
Eerste mail snel antwoord daarna bij vraag over garantie hoe of wat ik moet doen...na een kleine week nog niks tot ik nogmaals contact nam!
Pomp moet teruggestuurd worden maar als je bedenkt elke 4 a 5 weken terugsturen gedurende 2 jaar garantie dat belooft! Dus zeker de moeite niet waard om hier in een pomp te investeren.
PS: zorg dat je zoals ik toch reeds 1 hebt op reserve indien geen reserve heb je een dik probleem en deze pomp ging geregeld in fout terwijl er niks was uiteindelijk volledig vast in een foutmelding kortsluiting geëindigd terwijl alles opgegoten zou zijn🤦 diepte van 50 cm zou op 2 meter mogen limiet! compleet niet dus. Om van alle andere foutmeldingen te zwijgen terwijl er niks aan de hand is.
Heb je niveau verschillen kun je dergelijke waterverliezen telkens er een fout is niet uit winnen door hier je extra pompen te kopen kost je meer aan problemen en frustraties.
Gemiste kans ...2 de keer
Ik probeer inlichtingen of schriftelijk of telefonisch te bekomen hoe en of het mogelijk is om een product af te gaan halen en ter plaatse betalen of vooraf nergens een degelijke communicatie dus ik geef op' en zoek het product elders sorry 😔
Probleem met roosters van goot naar 5…
Probleem met roosters van goot naar 5 weken nog geen oplossing erg traag en matig zo
Toch even een positief tegenbericht uit België
Toch even een positief tegenbericht uit België. Aangaande bestelling brievenbussen. Communicatie telkens (=meermaals) snel en correct. Ook een foutje van PostNL werd vliegensvlug gecorrigeerd. Ondertussen alles keurig geleverd, moet nog worden geïnstalleerd....kan dus nog niet veel kwijt over de kwaliteit, maar alles ziet er (op eerste zicht) goed uit.
Retourneren binnen wettelijk termijn is niet mogelijk bij handelsond Michielse, heel erg slecht.
Als particulier twee pompen besteld. Als particulier betaald en ook bij mij thuis particulier afgeleverd. 1 blijkt overbodig. Gevraagd om een retourlabel voor 1 pomp binnen de wettelijk gestelde termijn! Nu komen ze met het onzin verhaal dat het product zakelijk besteld zou zijn en dat het niet geretourneerd kan en mag worden. Alles aangetoond maar ze weigeren alsnog een retourlabel af te geven. Waarschijnlijk zijn ze zelf alleen maar een tussenpersoon zonder magazijn en kunnen ze het product zelf niet retourneren. En willen ze alleen de lusten en niet de lasten van een handelsonderneming. Ik ga de terugbetaling nu helaas afdwingen via de rechtsbijstand verzekering. Heel erg slecht deze opstelling van dit bedrijf. Nadrukkelijk het advies om nooit meer iets bij dit bedrijf te bestellen.
Positieve ervaring.
Kattenkrappaal besteld. Juist en goed geleverd. Zeer tevreden.
Positieve ervaring!
Ondanks de verdeelde reacties het er toch op gewaagd en een aquariumpomp van het huismerk gekocht voor een mooie prijs. Deze kwam netjes op tijd toe. De handleiding is vrij uitgebreid en in het nederlands, maar we hebben er toch even het internet bij moeten halen.
Ze werkt perfect!
Ik ben me bewust dat meeste ervaringen hier gaan om de service bij een kapot product, daar kan ik op moment van schrijven geen uitspraak over doen. Het enige jammere aan het bestellen vind ik dat men enkel met bankcontact kan betalen als particulier, en bedrijven zelfs een meerprijs betalen voor andere opties. Ik heb namelijk een mastercard met extra verzekering bij online aankopen, die niet kon gebruikt worden.
Ik heb 5 weken geleden oprijplaten…
Ik heb 5 weken geleden oprijplaten gekocht bij de fa. Deze voldeden niet aan mijn eisen, betreft veiligheid. Ik had de platen terug gestuurd, maar dat is per ongeluk verkeerd gegaan. Ze waren naar Duitland verzonden. Dus dat ging niet goed. Daar heb ik ruim 10 emails aan gewaagd, maar de fa geeft niet thuis. Eigen schuld dikke bult. Nu heb ik zelf de platen getraceerd en terug gekregen naar mijn thuis. Ik vraag nu al 2 dagen om een retour ticket, zodat ik mijn geld terug krijg. Niet thuis. Ik wacht nog een dag. Hoor ik niets ga ik dat bedrijf opzoeken in Baarle Nassau. Zo ga je niet met klanten om vind ik. Gaat alles nog goedkomen, zal ik zeker weer een review plaatsen.
Zakelijke orders zijn niet te retourneren
Zakelijke orders zijn niet te retourneren.
This michielsen is a good
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.