HO MichielsenAnmeldelser

1,5

Oeverfilter besteld. Doet niks dan overlopen, zelfs als er geen filtermateriaal in zit. Mijne vijver is half leeg van het overlopen!

Na bestellen vervangings uvc lamp voor vijver bleek deze niet te werken. Contact gezocht met steeds weer aanbrengen van andere oorzaken opeens radiostilte na 2 wkn geen reactie dezelfde lam... Se mere

Hier een jaar geleden een aquarium pomp gekocht. Deze ging lekken met als gevolg hele woonkamer onder water. Ik heb verschillende mails gestuurd en krijg geen reactie. Ze verkopen hier slechte kwa... Se mere

Pomp bestelt vorige week vrijdag,100 euro betaald,niks gekregen,mail word niet op gereageerd,heb hier jaren bestelt maar dit nog nooit meegemaakt, Geschillen en rechtshulp erop gezet,en anders ff op... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,5

Frauduleuze handelingen van dit bedrijf.

Op 1 mei 2026 heb ik bij H.O. Michielsen een bestelling gedaan en betaald van 4 rollen vlechtband van 35 meter, kleur groen.
Omdat het vlechtband erg laat geleverd werd (2 weken), ben ik er pas een week later aan toe gekomen om het te plaatsen. Wat opviel, was dat verpakkings doosje reeds een keer open was geweest en de labels niet nieuw leken. Zo ben ik erachter gekomen dat H.O. Michielsen mij 3
rollen heeft geleverd van een RAL kleur groen nummer 605 en de 4e rol wel in een doosje met RAL 605 had gedaan, maar een andere kleur had gegeven.

De afwijking viel mij helaas pas op, toen ik de 4e rol nodig had, op
maat geknipt had en plaatste.

Uiteraard ben ik teleurgesteld over de afwijkende kleur, omdat ik graag
mijn hekken in dezelfde kleur groen wilde.

Ik heb 3 mails gestuurd naar H.O. Michielsen, maar niets meer gehoord.

Ik ga nu de Consumentenbond inschakelen.
Ik ben heel erg teleurgesteld in dit bedrijf.

1. juni 2026

Wat een slecht bedrijf maar lees nu de…

Wat een slecht bedrijf maar lees nu de reviews en ja het lag niet alleen aan mij!
Ik zie veel reacties met eigenlijk allemaal slechte reacties.
maar bij mij is het gelukkig zo erg nog niet wel netjes me spullen gehad letterlijk ook echt maar 1 mail terug gehad ik mis een slang bij 1 aquarium pompje( ik heb 2 pompen vandaar dat ik het weet) netjes gemaild of ze hem kunnen sturen ik kreeg 1 mailtje terug over bestelling nummer en een foto netjes een foto gestuurd en bestelling nummer nooit meer wat vernomen nu kan ik waarschijnlijk stukje slang kopen en zelf iets maken maar het gaat erom dat je gewoon totaal niet reageert en überhaupt de moeite neemt om het op te lossen dus bij deze hier ook mij reactie

24. april 2026

geen zaken doen

Bedrijf stuurt wel een factuur van bestelde artikel,
maar leverd het niet, en geeft geen reactie
op emails.advies is dan ook er geen zaken mee te doen.
hoezo oplichters

16. januar 2026

Wat een waardeloos bedrijf heb er een…

Wat een waardeloos bedrijf heb er een bandenrek besteld en betaald je krijgt wel antwoord dat de betaling gelukt is maar verder krijg je 0 antwoorden. Sta op het punt aangifte te doen bij de politie voor oplichting !

27. december 2025

Radiostilte

heb op 11 juli 2025 een vijverpomp gekocht (order 184287, factuur 180396). Toen deze binnen de garantieperiode defect raakte, heb ik dit op 27 oktober 2028 netjes gemeld. Op hun vraag heb ik foto’s doorgestuurd en de pomp teruggestuurd via PostNL. Volgens de track & trace werd het pakket op 6 november 2025 bij hen geleverd.

Sindsdien: volledige radiostilte.
Geen enkele reactie, geen update, geen oplossing. Zelfs op mijn beleefde opvolgmail wordt niet geantwoord.

Het lijkt erop dat hun garantie niets voorstelt zodra ze je product hebben ontvangen. Dit is geen service meer, maar pure desinteresse. Ik vind het onaanvaardbaar dat een bedrijf zo met klanten omgaat.

Wie overweegt hier te kopen: denk twee keer na. Als er iets misloopt, sta je er volledig alleen voor.´

10. december 2025

Pomp alsnog ontvangen

Pomp besteld na een paar keer mailen geen gehoor gekregen en niks ontvangen ! Iets te snel beoordeeld ivm slechte communicatie! Toch de pomp netjes ontvangen. Alsnog bedankt voor de nette levering!

19. november 2025

Hier niet kopen, zeer onbetrouwbaar

Hier niet kopen, ze zijn niet te vertrouwen.
Ik krijg bericht met Track & Trace code maar klopt niet,
het pakketje zou al zijn verstuurd, gelogen....
Bij navraag kreeg ik 4 dagen later andere code.
Zeer onbetrouwbaar.

30. juni 2025