Hippomini er en svindelhjemmeside. Jeg bestilte et lego spike sæt som skulle gives i gave til min søns fødselsdag. Jeg modtog en ordrebekræftelse med det samme, men det er også det eneste jeg har hørt... Se mere
Nye ejere, rigtige indstilling, god kvalitet og hurtig levering. Var lidt tilbageholdende med at bestille 3D printer filament herfra, kva dårlige anmeldelser på trustpilot, men efter en snak med dem... Se mere
Lang leveringtid (3 uger) med gentagne lovning om at varen kommer lige om lidt. Vi skulle bruge varen ASAP men Hippomini nægtede at annullere ordren på trods af at de ikke kunne leve op til deres love... Se mere
Super hurtig levering, venligt personale og et super godt tilbud!! Hvad end der er sket efter ejerskifte, kan det kun være godt, da de anmeldelser der er skrevet før i tiden, passer ikke overens... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Har fået en meget fin service hos HippoMini. Super varer og god kundeservice!
Ikke styr på noget
Ikke styr på noget. Sender det forkerte og så må jeg sende det for egen regning. Lange leveringer, og ikke styr på deres egen back-end.
Overpriser
Jeg ville købe en plastik-formnings maskine som Hippomini tilsynelandende er eneste danske forhandler af. Deres online pris på maskinen var dog over 10.000,- (ex moms) kroner dyrere end andre EU forhandlere. Jeg skrev derfor en mail og bad om et tilbud i forventning om en pris der svarede til markedsprisen. Jeg fik dog først svar efter telefonisk henvendelse, og svaret var et tilbud på 7.600,- over deres online pris. Altså samlet omkring 18.000,- over markedsprisen, ex transport, moms og andre udgifter. Jeg har nu købt maskinen fra Storbritannien uden problemer.
Fantastisk god behandling!
Midt i juletravlheden havde de overskud til at levere fremragende service. Min bestilling bestod af flere ting, hvoraf den ene var i restordre. Jeg bliver godt informeret da jeg ringer, og efterfølgende følger de op på min leverance med beskeder og opringning, så jeg må sige det var en fornøjelse at handle hos dem.
dårlig service
jeg har købt en 3d printer hos Hippomini... da jeg havede brugt den lidt gik den i stykker (dog ikke deres skyld) men da jeg skulde købe en reservedel købte jeg den over telefonen det virkede også fint... men det er mere end 1½ månede siden og jeg her ringet til dem og sendt rykker mere en 4 gange og har stadig et set noget til den reservedel og den er alligevel 300 dkk. vær

Besvarelse fra Hippomini