Hippomini Anmeldelser 27

2,8

Nye ejere, rigtige indstilling, god kvalitet og hurtig levering. Var lidt tilbageholdende med at bestille 3D printer filament herfra, kva dårlige anmeldelser på trustpilot, men efter en snak med dem... Se mere

Super hurtig levering, venligt personale og et super godt tilbud!! Hvad end der er sket efter ejerskifte, kan det kun være godt, da de anmeldelser der er skrevet før i tiden, passer ikke overens... Se mere

2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Hippomini er en svindelhjemmeside

Hippomini er en svindelhjemmeside. Jeg bestilte et lego spike sæt som skulle gives i gave til min søns fødselsdag. Jeg modtog en ordrebekræftelse med det samme, men det er også det eneste jeg har hørt fra firmaet selvom det nu er 3 uger siden jeg bestilte vareren. Når man kontakter hippomini så virker det telefonnummer ikke som står på hjemmesiden og de svarer ikke på mail. Jeg kan kun se frustreret til når jeg ser på min netbank, hvor beløbet står som reseveret og bliver sent til hippomini i næste uge og banken fortæller, at de ikke har mulighed for at stoppe betalingen. Så mine penge er sandsynligvis tabte og jeg har været nødsaget til at bestille min søns gave gennem et andet firma. Så handel ikke med hippomini.

5. november 2024

Overtrukket fejlforsendelse

Jeg har en gang tidligere brugt Hippomini, hvor det har været fint selvom jeg aldrig fik en ordrebekræftigelse på mail eller med varen. Sidste gang jeg bestilte fik jeg kun 4 af de 10 filament ruller, som jeg havde bestilt, men der blev trukket penge som om jeg havde modtaget 7.
Det har været umuligt at komme i kontakt med Hippomini. De svarer ikke på mails, og telefonnummeret som er oplyst på deres hjemmeside virker ikke.
Jeg kommer ikke til at købe fra Hippomini igen.

20. august 2024

Har aldrig oplevet noget lignende med…

Har aldrig oplevet noget lignende med en dansk webshop!

Bestilte 6 x PLA men har aldrig set hverken ordrebekræftelse eller faktura.
Da jeg så fortryder 2 af dem lykkedes det trods flere henvendelser på email at aftale en returnering og ombytning. Jeg har selv betalt for returnering hvilket er ok, men har intet hørt fra dem siden indsendelse den 25. maj 2024.
Har sendt email for opfølgning den 5/6, 10/6 og 14/6 uden respons. Har desuden flere gange forsøgt på telefon men den går straks på Mobilsvar. Det er nu snart 2 måneder siden indsendelse så føler mig ærlig talt snydt.

Handl ikke med dem!

18. juli 2024

Tvivlsom kundeservice

Jeg lagde en ordre d. 9/6 som jeg godt nok modtog d. 11/6. Jeg har dog aldrig modtaget en ordrebekræftelse eller faktura for mit køb. Jeg har rykket Hippomini for dette samt reklameret over, at produktet er i stykker pr. mail d. 10/6, 11/6 og 16/6. De har ikke svaret på nogle af mine mails og heller ikke besvaret nogle af de opkald jeg har lavet til dem. Nu går telefonen blot direkte på telefonsvarer.

9. juni 2024

Lang leveringtid (3 uger) med gentagne…

Lang leveringtid (3 uger) med gentagne lovning om at varen kommer lige om lidt. Vi skulle bruge varen ASAP men Hippomini nægtede at annullere ordren på trods af at de ikke kunne leve op til deres lovede leveringstid (2-3 dage). Vi kommer aldrig til at handle med dem igen.

27. maj 2024

Har handlet der for første gang

Har handlet der for første gang, og oplevet en hurtig og effektiv service samt levering. Havde klokket lidt rundt og endt med at have 3 ordrer. Det blev hurtigt afhjulpet uden bøvl.

5. marts 2024

Hej Robert,

Tak for at dele din oplevelse :)

Super hurtig levering og god service

Super hurtig levering, venligt personale og et super godt tilbud!!

Hvad end der er sket efter ejerskifte, kan det kun være godt, da de anmeldelser der er skrevet før i tiden, passer ikke overens med den oplevelse jeg havde med Hippomini.

Kan anbefales

2. februar 2024

Besvarelse fra Hippomini

Tak for at dele din oplevelse! Det er vi glade for!

Ærgerlig oplevelse i købsforløb

Jeg bestilte d. 25. februar 2024 3 ruller forskellig filament. Jeg får ingen beskræftelse på mail og kontakter dem d. 27. februar på mail. Jeg får at vide at ordren er gået igennem, men at en af de farver der er valgt desværre ikke er på lager.

Jeg oplyser en anden farve som jeg kan se, der er på lager, som vil være et passende substitut.

Istedet for at ændre ordren bliver min ordre herefter annulleret, uden vi har snakket herom først.

Når jeg så forsøger at lave en ny ordre er flere af de varer, som jeg allerede havde lagt en ordre på, pludselig steget i pris, og ikke længere med i tilbuddet på hjemmesiden. Jeg kontakter derfor Hippomini igen, og efter nogle timer forsøger jeg at ringe.

I mellemtiden er den sidste af de ruller jeg ønsker at købe, nu blevet udsolgt, fordi min første ordre var blevet annulleret uden forudgående accept.

På trods af flink kundeservice, synes jeg desværre det er en ærgerlig håndtering af forløbet.

Update 1/3-2024: Det er altså desværre ikke helt korrekt, det svar der er kommet. I mailkorrespondancen får jeg besked på at en rulle med hvid PLA desværre ikke er på lager, og bliver spurgt om jeg vi vælge en anden farve. jeg skriver at sort også er fint - svaret herpå er

"Det bedste vil være en ny bestilling, da ellers vil det blive en rodet omgang.. Jeg har annulleret din ordre, og så kan du vælge noget andet derinde! :) Pengene stopper med at være reserveret indenfor et par dage på den gamle"

Da denne ordre annulleres er den filament jeg havde bestilt ikke med i tilbuddet - og jeg skriver derfor med det samme, for at forsøge at få ordren på plads.

Den rulle med TPU-filament som jeg havde bestilt kan jeg samtidig se er tilbage i webshoppen, og efter et par timer efter jeg har skrevet til jer og venter på jeres svar, forsvinder også denne rulle fra webshoppen - sandsynligvis fordi en anden nu har bestilt den (lige dette postulat er selvfølgelig kun gisninger herfra - det er jeg klar over).

Ikke desto mindre står jeg nu med en mulig ordre, hvor 2 ud af 3 af de bestilte ruller, ikke længere er tilgængelige - og derfor siger jeg over telefonen, da jeg ringer, at jeg synes at vi skal lade den ligge uden at gå videre med en ordre, da min ordre nu efterhånden er blevet decimeret.

27. februar 2024

Hej Anders,

Der var sket en menneskelig fejl, var der var blevet tastet forkert ind på lageret. Den fejl er rettet, og vi har i så vidt omfang kompenseret dem, som blev ramt af det, med den hjælp de havde brug for.

Din ordre blev først annulleret da vi snakkede sammen om den i telefonen, hvor jeg spurgte hvad vi skulle bytte dine vare ud med, hvorefter du fortalte mig at vi skulle annullere ordren.

Du er selvfølgelig velkommen til stadig at benytte dig at tilbydet, også selvom det måske kan være udløbet. Du må gerne sende en mail, og så får vi det oprettet :)

// Jonathan

Virkelig godt

Virkelig godt! Gode priser, bestilte 3d-filament om aftenen og fik det leveret halvandet døgn senere. Kan klart anbefales!

22. februar 2024

Besvarelse fra Hippomini

Tak for din anmeldelse ! :) Det er vi rigtig glade for!

Det kan ikke gøres bedre

Benyttede mig af tilbuddet med 8 ruller filament for 1.000 kr. Bestilte i weekenden, mandag formiddag var det pakket, og tirsdag blev det leveret. I alt 10 kg PLA, PLA silk, TPU og PETG til 125 kr. rullen. 2 af dem var 2 kg. Lige før jeg laver en bestilling mere...

20. februar 2024

Besvarelse fra Hippomini

Tusinde tak Peter! Vi er rigtig glade for din anmeldelse!

Nye ejere, sådan skal det gøres !

Nye ejere, rigtige indstilling, god kvalitet og hurtig levering.
Var lidt tilbageholdende med at bestille 3D printer filament herfra, kva dårlige anmeldelser på trustpilot, men efter en snak med dem og indsigt i ejerskifte 2023, tog jeg chancen og resultatet var super. Bestilling Fredag, levering Mandag, i god kvalitet og præcis som det bestilte. Kunne endda via website selv vælge fragtleverandør (ja tak!) Meget positivt...

19. februar 2024

Hej Frank,

tak for din anbefaling! Det betyder meget og vi er rigtig glade for det :) Vi glæder os til at have dig som kunde snart igen!

Vildledende reklamer

Vildledende reklamer, falske priser for at hæve besparelsen :-) Påpeger man det ikke er retvisende annoncer med falske priser blockere de vedkommende.

15. februar 2024

Hej Kevin,

Du får da også lige det samme svar, som jeg kan se du har nuppet din kommentar fra:)
"
Jeg skriver lige her på vegne af Hippomini (jeg arbejder der og har sat tilbuddet op)
Jeg vil lige starte med at beklage at tilbuddet tydeligvis har været misvisende og knap så præcist formuleret med den besparelse der. Vi har selvfølgelig ikke blokeret nogen (ikke med vilje ihvertfald), men vi slettede opslaget og ændrede det, så der ikke var nogen der skulle føle sig vildledt.
Besparelsen var baseret på, at man kunne spare "op til" x antal kroner, hvis man kun købte vores dyre 5kg ruller. De blev dog revet væk med det samme, hvorefter de bliver sat offline automatisk, for at vi ikke sælger mere end vi har. Vi havde ikke forudset at der så ville være nogen, som følte at det ville være misvisende.
Vores tilbud går så, for at være mere præcis, ud på at man kan købe 8 ruller filament for 1000, men hvor vi primært har 1 og 2 kilo tilbage på lager nu. De hurtige tog selvfølgelig de store ruller med størst besparelse med det samme! 🙂 Vi har dog en mange tilbage endnu af dem (fordelt på flere forskellige mærker).
I må have en dejlig dag, og tak for at holde os på dupperne! 🙂
"

Hurtigt, billiget og lidt rodet.

Dag til dag levering, og prisen fåes ikke bedre.

Men, det er lidt sparsomt med informaioner på deres website og bøvlet at vælge fragt. Det skal man dog ikke lade sig skræmme af, for produkterne er som de skal være og prisen finder man ikke bedre (dog også et tilbud)
Anbefaling her fra.

5. februar 2024

Hej Inger,

Tak for din anmeldelse og feedback! Det er vi glade for! Kan du ikke fortælle lidt mere om den bøvlede fragt, samt hvad du følte du manglede af informationer? Så kan vi gøre det bedre fremover! :)

Hurtigt og billigt...

Vi bruger Devil Design filament i vores værksteder, og der er det kunne vi ikke finde billigere i DK, levering dagen efter vi havde bestilt, så det var helt som det skulle være.

5. februar 2024

Hej Niels,

Tusinde tak for din anmeldelse :)

mvh,
Jonathan

Forældede produkter

Sælger produkter til langt over prisen, som er fra 2006 og derfor ikke har noget support mere, samt verdens dårligste software.
UNDGÅ!

Opdatering:
Problemet er primært vores Roland Stika SV-12 til 5000,- + startpakke til 2744,-

Da vi ringede sidste år for at få hjælp til vores plakatprinter, fik vi at vide at I var gået konkurs.

Nu er der handlet for 156.000 kr. fra vores skole af, hvor der ikke har været den mest kyndige vejledning/dårligt anbefalede produkter.

5. september 2023

Hej Andreas,

Tak for din feedback. Nogle af vores varer kan måske være dyrere end du har fundet den til, men vi matcher altid priserne hvis man skriver til os. Det er svært for mig at svare på om det er 'verdens dårligste software', når jeg ikke ved hvilke produkter du henviser til:)

Husk på at anmeldelser er til konkrete købsoplevelser, og ikke at du synes et af vores produkter har dårligt software:)

God dag til dig!

Med venlig Hilsen,

Jonathan, Hippomini

Jeg har med mit Firma handlet flere…

Jeg har med mit Firma handlet flere gange med Hippomini blandt andet købt 3 laserskærer, filtersystemer og reserveldele.
Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde og sætter stor pris på de meget behagelige mennesker der står bag Hippomini.
Rimelige priser og god vejledning
Vi har ikke handlet med Hippomini for sidste gang

15. juli 2021

Elendig behandling og service

Elendig behandling og service - vi havde bestilt en laserskærer til skolen, fået ok til bestillingen og leveringsdato, alt var sat i værk og pludselig kunne den ikke leveres.

23. september 2020

Hej Birgitte.

Ja, det var frygtelig ærgerligt, men vi kunne ikke gøre noget. Som du ved meddelte producenten i Kina først meget sent i forløbet , at de var stoppet med at producere Co2 lasere. Jeg er ked af at det skulle ramme jer på den måde, men vi vidste det simpelthen ikke før det var for sent.

Hilsen Frederik

Elendig, elendig, elendig

Bestilte for 180.000 kr, skabe og betalte i december. Skabene skulle vi have slut januar. Jeg rykkede i start februar, og de havde GLEMT at bestille skabene hjem. Vi får dem leveret i start marts, men det er ikke de rigtige. Har bestilt til hængelåse, men har fået dem med nøgler til. Tør ikke sende dem retur. De ved vi er en hjemmepleje, så der er ingen medarbejdere inde på adresserne, alligevel bestiller de ikke levering med indbæring.
Det er jeg ret sikker på, jeg har gjort opmærksom på, men når de ikke kan huske at bestille dem hjem, så kan de nok heller ikke huske, hvad vi har aftalt. Jeg må så ydermere betale flyttefolk for at komme og bærer dem ind. Ønsker ALDRIG at handle med dem igen.

16. marts 2018

Hej Margit,

Du har været kunde hos os ved vores tidligere ejere.

Jeg kan ikke gøre rede for hvad der er sket tidligere, men jeg vil gerne understrege at vi gerne vil gøre det godt igen, hvis du vil give os en chance mere :)

Manglende levering efter 4 uger...

Vi bestilte 19/2 4 stk "BBC micro:bit Starter Kit" hos Hippomini, som på deres hjemmeside lover 1-2 ugers levering. Da de skulle/skal bruges til et valghold i programmering, fravalgte jeg levering fra England, da det virkede mere usikkert ift. leveringstidspunkt. Nu har vi 14/3 og varen er stadig ikke leveret og der er valgfag i eftermiddag.
Det er meget usandsynligt at vi igen kommer til at handle med Hippomini.
/Brian Immersen, friskoleleder

14. marts 2018