High5shopAnmeldelser

4,3

Har flere gange bestilt caps med broderi og alle gange har service været helt i top, både med hensyn til kommunikation for at få det helt rigtigt broderi i de rigtige farver etc. til det endelige prod... Se mere

Man må da ikke sælge kopivarer i DK? Altid 80% burde folk snart forstå er umuligt… Hvor meget kostede den fine profil i har købt på trustpilot med gode anmeldelser fra et andet firma? - Over... Se mere

Bestilte to fede Stetson trucker caps i weekenden. Havde et spørgsmål omkring den ene af dem hvilket blev besvaret med det samme mandag - fin kommunikation! Ingen problemer. Kunne hente pakken tirsdag... Se mere

Fra første henvendelse har der været en posativ dialog med High5shop. Jeg skulle have 5 forskellige ting med mit eget logo på og modtog et design udkast. Jeg var ikke tilfreds med mig eget logos farv... Se mere

1. Hovedbeklædningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb din cap online i dag. Vi har bredt udvalg, leverer hurtigt. Oplev en rigitg online butik med masser af caps, huer, og hatte.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget fin service

Ja, jeg fik nu ikke nogen vare, men hold nu k... hvor de forsøgte at hjælpe. Mit indsendte materiale var desværre ikke godt nok. Men de forsøgte ad flere gange. Til sidst meldte de klart ud at det ikke blev ordentligt, sendte oven i købet et billede. Vi aftalte så at jeg fik pengene retur. De vil tydeligvis gå meget langt for kunderne. Det er en meget fin service. Vil helt klart huske dem til en anden gang.

4. marts 2024

100% vil anbefale

100% vil anbefale. Jeg bestilte en kasket som jeg elsker rigtig meget, kasketten bliver tabt i GLS-systemet, i går jeg ringer til High5shop kundeservice, en flink fyr hedder Anis, han løste problemet med det samme, jeg fik min kasket i dag. Igen vil anbefale High5shop.

5. marts 2024

Produktets stand.

Betaling, og hurtig levering.
- Desværre føles den ene kasket stører end den anden, som om en har haft den på.. men er i samme størrelse.

26. februar 2024

Super fin service

Super fin service. Mens jeg talte med Anis, sendte han mig flere løsninger på mail, som vi kunne diskutere undervejs. Glæder mig til at se det endelige resultat.

19. februar 2024

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale High5shop.

Kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen og servicen er i top.

I min første ordre lavede High5Shop en fejl og sendte mig nogle fejlagtige produkter. Jeg rettede henvendelse til dem om problemet og de løste det med det samme uden nogen problemer. Alle kan lave fejl, det handler om hvordan man løser dem. Derfor får de topkarakter af mig!

2. februar 2024

Lidt mere opfølgning.

Være mere opmærksom på at jeres varer er blevet sendt inden i trækker pengene. Personligt ville det være godt hvis i følger en sag til døren, så kunden får hurtigere besked end de 3 dage der gik for mig. Varen ser godt ud.

16. november 2023

Produktet fejler indet

Produktet fejler indet!
Men fik en mail med 10 % men ingen kode at bruge . Derfor skrev jeg til kundeservice men fik indet svar.

3. november 2023

Hej Steven

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg beklager at du ikke har modtaget et svar på din mail, men vi har intet modtaget fra dig i vores indbakke.

Kan du sende os et nyt mail i dag, eller skrive til os på vores facebook/instagram side, så kommer vi med et svar hurtigst muligt.

Vi plejer at svare ind for 30min. på alle beskeder og mail vi modtager fra vores kunder.

Hilsen / High5shop team

Forkert design, dog hurtig levering

Hurtig leverance, men desværre er design ikke korrekt. Forsøgt kontakt via mail, men ingen respons

13. oktober 2023

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg sender lige en mail til dig, sådan vi er sikke på at vi kan komme i kontakt via mail, og vi vil gerne finde det bedste løsning for dig.

Hilsen / High5shop team

Fine vare, men...

Fine vare, men det tog hele 8 dage, før de kom med GLS, var faktisk blevet lovet 1-3 dage, så det er en ommer!!

25. oktober 2023

Hej Josef

Jeg kan ikke sige med sikkerhed hvorfor din pakke har været i så mange dage undervejs.

Vi kan forsikre dig om, at sådanne sager er ekstremt sjældne, og at de fleste af vores ordrer bliver leveret inden for den tidsramme annonceret på vores hjemmeside. Vi håber, at denne situation vil ikke forhindre dig i at gøre samarbejde med os igen i fremtiden, og at på denne måde, vil du give os mulighed for at forbedre din mening om vores virksomhed.

Tak for forståelsen / High5shop team

Efter noget snak frem og tilbage og et…

Efter noget snak frem og tilbage og et layout der bliver godkendt fra vores side, er det færdige resultat noget der virkeligt ligner løgn ift.

Efterfølgende da vores penge skal tilbage betales er firmaet utroligt langsomme til at svare... jeg på det kraftigste fraråde alle at få lavet noget af dem.

19. oktober 2023