Har flere gange bestilt caps med broderi og alle gange har service været helt i top, både med hensyn til kommunikation for at få det helt rigtigt broderi i de rigtige farver etc. til det endelige prod... Se mere
Man må da ikke sælge kopivarer i DK? Altid 80% burde folk snart forstå er umuligt… Hvor meget kostede den fine profil i har købt på trustpilot med gode anmeldelser fra et andet firma? - Over... Se mere
Bestilte to fede Stetson trucker caps i weekenden. Havde et spørgsmål omkring den ene af dem hvilket blev besvaret med det samme mandag - fin kommunikation! Ingen problemer. Kunne hente pakken tirsdag... Se mere
Fra første henvendelse har der været en posativ dialog med High5shop. Jeg skulle have 5 forskellige ting med mit eget logo på og modtog et design udkast. Jeg var ikke tilfreds med mig eget logos farv... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Køb din cap online i dag. Vi har bredt udvalg, leverer hurtigt. Oplev en rigitg online butik med masser af caps, huer, og hatte.
Kværnen 11, 9210, Aalborg sø, Danmark
- info@high5shop.dk
- www.high5shop.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Fede caps med flot brodering
Fede caps med flot brodering, fik god hjæp og modtog et flot resultat. Fik ydermere god hjælp på tlf. til at vælge den rigtige cap.
Kommer helt sikkert igen med flere broderingsjobs.
Brug ikke det firma det er fup og…
Brug ikke det firma det er fup og svindel der kommer aldrig den vare du bestiller og når man skriver en mail til dem får man et auto svar tilbage om den ikke findes og de tager heller ikke telefon eller ligende
Altid hurtig levering og gode…
Altid hurtig levering og gode produkter. Købt flere gange og vender gerne tilbage
Køb ikke hos dette firma.
Køb ikke hos dette firma.
De bedrager deres kunder, og sender ikke varerne som lovet. Men de hæver øjeblikkeligt betalingen.
simpelhen ringe service, og de hverken svarer på mail eller telefon.
Min ordrenummer: DJ 36473
Bestilte min cap for 5 dage siden nu
Bestilte min cap for 5 dage siden nu, og har endnu ikke modtaget den. Rigtig dårlig stik eftersom jeg burde havde modtaget den indtil nu. “2-3” dage står der at leveringen tager. Lad os nu se om jeg overhovedet modtager den
Kan se jeg ikke er den eneste med dette…
Kan se jeg ikke er den eneste med dette problem, pengene trækkes dagen efter køb,( ikke helt lovligt ) og jeg får at vide at pakken er sendt.. Den er endnu ikke efter en uge afleveret ved post DK. jeg har fået mail fra dem om at varen er sendt ?, og hvad jeg syntes om købet ?, har mailet til dem flere gange uden at have fået svar. Så ikke noget super oplevelse herfra.
Penge bliver trukket dagen efter…
Penge bliver trukket dagen efter bestilling.
Har modtaget mail på af vare er afsendt, når jeg prøver af logge ind efter pakken er den ikke sendt.
Har modtaget 2 mail om anmeldese på trustpilot.
Men vare er ikke modtaget efter ca 10 dage.
Jørgen Degnebolig

Besvarelse fra High5shop
Super cool Caps
Nem bestilling og hurtig levering
Stort vareudvalg til konkurrencedygtige…
Stort vareudvalg til konkurrencedygtige priser, bestilt vare fremsendt meget hurtigt modtages dagen efter.har Har købt kasketter her før og gør det gerne igen.
Blandet men venlig virksomhed
Bestilte én kasket d. 28/2, blev ringet op dagen efter om, at metoden ikke kunne benyttes.
Vi aftalte i telefonen, at der skulle benyttes DTF-tryk i stedet.
Jeg sendte et transparent billede og fik d. 1/3 at vide, at min kasket var klar næste uge.
D. 13/3 skriver jeg og får d. 15 svar om, at der skete en fejl, da baggrunden ikke var fjernet.
D. 25/3 skriver jeg igen og hører om de når det før påske som jeg egentlig havde bestilt den til. Det når de ikke, men den sendes efter påskeferien.
D. 15/4 sender jeg en mail og spørger om jeg skal forvente den nogensinde dukker op. Denne gang får jeg et billede af en kasket med et tryk med hvid baggrund.
Jeg tilbyder at bidrage med andet og sågar også at de kan sende den kasket de har sendt et billede af, samt at betale ekstra da de måske nu er ude i at lave flere kasketter ved en fejl. Vedhæfter på ny billedet med transparent baggrund.
D. 18/4 får jeg så besked om at de endnu engang har sendt den til bestilling og de håber at billedet jeg har sendt er OK (både .pdf og .png understøtter transparens).
D. 6/5 skriver jeg så og fortæller jeg ikke antager det blev en succes, da jeg intet har hørt. Får en mail tilbage samme dag om at den er på vej og den kommer til forsendelse sidst på ugen.
Nu er det d. 31/5, tre måneder senere, og jeg har intet hørt siden starten af maj.
De er flinke til at svare når man skriver, men der bliver ikke selv rakt ud når det ikke forløber efter planen.
Opdatering 3. Juni: der er en pakke registreret på vej 😊 Jeg har også fået en pæn mail om 50% rabat og at de var kede af den lange ekspeditionstid.
På trods af den lidt manglende kommunikation og lang tid der er gået, så har de altid være flinke i deres besvarelser og jeg er bare glad for, at kasketten er på vej.
Umiddelbart føles det som fup og…
Umiddelbart føles det som fup og fiduser.
Bestiller og får besked om, at varerne er sendt. Intet sker. Jeg tager kontakt via den e-mail de oplyser, men får intet svar.
- Gensendt.

Besvarelse fra High5shop
Fin service
Varerne levede helt op til forventningerne
Varerne levede helt op til forventningerne og der var hurtigt ekspedition og levering.
Flot gået High5
Hurtigt levering, meget flot brodering og en cap af høj kvalitet. Mange tak herfra.
Let og god service
Alt fungerede og jeg syntes det var en god oplevelse
Dag til dag levering
Dag til dag levering, gode priser og fint udvalg
Dårlig kvalitet
……Virkelig dårlig rådgivning og et færdig produkt der langt fra lever op til ens forventninger, så bestemt ingen anbefalinger herfra…..