2,0

Under middel

Horsens antenneforening og norlys er…

Horsens antenneforening og norlys er nogle snyder der ikke forstår at drive en forretning ,andet ved at ta folk penge op af deres lomme ,de ved kun en ting og det er det skal stige hele tiden,og siden norlyset er kommet med er det gået hel gal, ja man skulle tro at det var i italien mafia for det køre på samme måde,

21. december 2023

HFAF udnytter sit monopol til det yderste, og tvinger folk til TV pakker der er unødvendige og uønskede

Efter at have talt med en tekniker hos Stofa, står det helt klart, at årsagen til, det ikke er muligt at få leveret bredbånd gennem coax nettet i Horsens, er fordi HFAF gør alt, hvad de overhovedet kan, for at undgå at det bliver en mulighed. De kæmper ganske enkelt aktivt imod at den løsning bliver tilgængelig - de vil ikke have det. Teknikeren jeg talte med, svarede direkte adspurgt, om det var HFAF der forhindrede denne løsning, at det var '1000% derfor'.

Årsagen er naturligvis klar: Det handler om penge. Hvis det bliver muligt at få bredbånd uden TV, er HFAF fuldstændigt klar over, at en stor del af deres kunder, vil fravælge deres TV pakke.

Desværre er der ingen mulighed for at tvinge dem til at åbne for stand-alone bredbånd. Lovmæssigt er der intet at komme efter.

Der er behov for, at alle der får deres TV og bredbånd via coax leveret gennem HFAF i samlet flok lægger pres på HFAF. Desværre synes det at være en meget svær opgave at samle de utilfredse kunder, så de danner fælles front.

Indtil videre lader det til, at den største mulighed for at ramme HFAF på indkomsten, hvor det gør ondt, er at opsige sit TV og bredbåndsabonnement. Det er bare ikke særligt realistisk, da eneste anden mulighed for internetforbindelse så er DSL, hvilket leverer så lave hastigheder, at de færreste kan leve med det.

Alt dette er HFAF naturligvis klar over, og derfor gør de, som det passer dem.

Jeg har indtil samtalen med den føromtalte Stofa tekniker haft en fornemmelse af, at HFAF gjorde hvad de kunne, men efter at have fået at vide, at de aktivt forsøger at forhindre denne løsning, er jeg blevet klar over, at de ganske enkelt lyver folk lige op i ansigtet, når de siger, at de arbejder på sagen.

Havde jeg kunnet tildele dem minuspoint, havde jeg gjort det.

1. april 2017

Usmageligt, arrogant og helt igennem elendig kundeservice!

Vores lejlighed manglede signal i hele januar måned, derfor tog vi selvfølgelig kontakt til antenneforeningen. Her blev jeg mødt af en ældre mand ved navn Bent, som muligvis er det mest arrogante menneske jeg nogensinde har mødt.
I første omgang blev jeg beskyldt for ikke at have betalt for signalet og dermed ikke var berettiget til at se TV hos dem. Her måtte jeg tilbage til lejligheden for at finde regningen og bevise det for den Bent. Efter lidt snak frem og tilbage fik de langt om længe sendt en teknikker ud på adressen, og efter han havde været på adressen virkede signalet sjovt nok, og mit TV virkede. Jeg tog derfor kontakt til min udlejer, der skrev til antenneforeningen at jeg skulle have pengene tilbage for Januar måned. Bent sagde at han ikke kunne finde mig i deres systemer, og fortalte at lejligheden slet ikke var oprettet, hvilket Stofa og Stofas kundesupport også bekræftede. Men da kompensationen skulle falde fik piben pludselig en anden lyd, selvom han højt og helligt sagde at vi nok skulle få pengene retur. Men det kunne på ingen måde lade sig gøre, da han nu påstår at der har været signal hele tiden.
Men det værste er uden tvivl deres "kundeservice".
Den ældre mand Bent, var direkte arrogant, hånede og beskyldte mig for at lyve og ikke mindst at jeg ikke kunne finde ud af at tilslutte mit TV rigtigt. Derudover valgte han at ignorere talrige mails, og beskyldte mig for ikke at overholde aftaler, men disse aftaler var jeg ikke blevet informeret om. Alt i alt helt igennem elendig kundeservice. Dog var der en ung kvinde, der var meget hjælpsom, hvilket selvfølgelig skal have ros.
Glæder mig til April, så jeg endelig kan komme ud af deres kløer.
Hold jer fra dem, der er så mange andre selskaber, der ved hvorledes man behandler kunder, hvilket Bent kunne lære en hel del af.

20. februar 2017

Firma der ikke har styr på deres bogholderi

Jeg underskrev en lejekontrakt hos Odinsgaard i august 2012. Her stod der at jeg ville modtage et girokort fra antenneforeningen hvor jeg skulle tage stilling om jeg ville være medlem eller ej, ingen reaktion betød automatisk medlemsskab, med den pakke den forudgående lejer i lejligheden havde.

Efter modtagelse af girokort opsagde jeg antenneforeningen skriftligt via min studiemail, dog fik jeg ingen bekræftelse herpå.

Efterfølgende fik jeg tilsendt et nyt girokort for 3 måneders antenneforening, hvilket jeg naturligvis ikke betalte og skrev til antenneforeningen igen, og prøvede at ringe, men stadig ingen kontakt. Jeg smed regningen ud.

Efter 3 måneder kommer der en ny regning, hvor jeg så prøver igen at ringe til antenneforeningen, et enkelt tidspunkt havde jeg deres telefon til at ringe 8 minutter (ja!) i deres åbningstid, men der var ingen der tog den.

Jeg har sidenhen smidt alle deres regninger ud, hvilket resulterede i at jeg ved udflytning fik en regning på 18726,79 fra Codexlaw i Vejle, samt en trussel om inkasso og retsforfølgelse. Alle der får sådan en hilsen bliver naturligvis skræmte og jeg begyndte at undersøge mine muligheder. Jeg skrev naturligvis til advokaterne og sagde det var en fejl og de skulle stoppe sagen med det samme.

Nu havde jeg dog det problem at den mail jeg havde sendt var sendt fra min studiemail, hvilken jeg ikke længere havde adgang til, og dataen var slettet på skolen på denne mail, så jeg havde intet bevis for at jeg havde sendt mailen om opsigelse i 2012.

Efter snakke med kollegaer, søgen på internettet, snak med boligforeningen og en virkelig dårlig følelse i maven. Skete der noget dejligt.
5 dage efter modtog jeg en mail fra Codexlaw, der havde taget kontakt til HFAF, der efter megen søgen fandt min email på den email adresse jeg havde oplyst Codexlaw jeg havde sendt min mail via.

Sagen blev fra Codexlaw afsluttet og kravet frafaldte uden beregning.

Jeg tror ikke jeg behøver at beskrive de følelser jeg gennemgik da jeg modtog regningen, samt hvor lidt søvn jeg fik i løbet af den første nat efter jeg modtog regningen.

Et råd er at have 100% styr på jeres dokumentation, fordi det her selskab gør alt hvad de kan for at kradse penge ind, uanset konsekvenserne for deres kunder. Vi skriver år 2016, men i antenneforeningen i Horsens lever de stadig i det vilde vesten.

29. juni 2016

Tvunget tv pakke!

Det er simpelthen for ringe, at man er tvunget til at betale for tv, man ikke bruger, for at få adgang til internet gennem STOFA. Det skal simpelthen laves om! Og det kan ikke gå hurtigt nok!

24. marts 2016

Dårlig dårlig dårlig

Jeg er godt og grundigt træt af Horsens Fælles antenneforening. En gang amatører der ikke kan finde ud af at besvare deres mails efter to måneder. Utroligt at man ikke for løst problemerne. Jeg har i 1 år nu forsøgt at få min månedlige betaling til antenne på pbs, men fordi Antenneforeningen ikke får fingeren ud kan jeg intet gøre andet end at huske på at betale regningen måned efter måned. Banken og Nets siger at det udelukkende ligger hos Horsens Fælles Antenneforening, de mener dog ikke at det er dem som laver fejl.
Jeg er rasende over en dårlig behandling man får hos dem!!!

23. februar 2016

Utroligt dårlig kundeservice

Bad om at få skiftet fra Stor til Lille pakke i starten af november måned. Har stadig ikke fået noget svar, og har modtaget en regning for 3 mdr. mere med stor pakke.
Da jeg efter 2 uger uden svar, bad om at få en bekræftelse på at de havde modtaget min mail, fik jeg et svar: At de havde modtaget min mail og vender tilbage hurtigst muligt.
Det er nu over 2 måneder siden!

21. januar 2015

37% prisstigning på lille tv pakke i 2015!!!

Jeg har udelukkende den lille tv pakke hos HFAF, for at have min internetforbindelse hos Stofa, som jeg er rigtig glad for (xDSL kvaiteten er for ringe her, og fibernet er ikke tilgængelig). Og ser jeg en sjælden gang tv i stedet for streaming, er dr's kanaler rigeligt. De er så allerede betalt 1 gang via licensen, og er gratis tilgængelig via. luftantenne eller internet

Dyre betalingskanaler i den lille tv pakke, og deraf prisstigning på 37 tvungne % (fra 124 kr. til 170 kr. pr. md.), er simpelthen svineri!!!
Især eftersom det var nedstemt på den ordinære generalforsamling, men demokratiet tabte, der blev indkaldt til en ekstraordinær, hvor der skulle stemmes igen. Hvor det af uransaglige årsager blev et ja.

Der burde være en internet pakke med et absolut minimum af kanaler for dem (af os), der kun nødtvunget har en pakke overhovedet, for at have internet.
Men fed fortjeneste til kanaludbyderne (og hvem ellers?), da alle medlemmer fra 2015 er tvunget til at betale for/til:
TV 3 HD
Kanal 5 HD
TV 2 Charlie HD
DK 4 HD

Den lille tv pakke udgør nu næsten halvdelen af prisen, for Stofas mindste internetforbindelse, via HFAF.

Ved først kommende lejlighed for an anden tilfredsstillende internetforbindelse, om det bliver her, eller ved en fremtidig ny adresse, er jeg helt sikkert også ude af HFAF, sikke en grådighed.

30. december 2014

Amatører der bare hæver deres løn!

En fællesantenneforening der er drevet af amatører som ikke er deres job værdigt.

Der er ikke styr på noget som helst mht til opkrævning, og når de opdager DERES fejl, bliver man truet med inkasso! At man truer dem med forbrugerrådet rør dem langsomt, da de som de siger "Det har vi prøvet mange gange før".

14. august 2014

En antenneforening - der FORSØGER at lytte, men sjældent gør noget aktivt!

Jeg er medlem af denne forening og har været det i de sidste 10 år.
Priserne stiger og stiger og stiger, vi bindes til store, mellem og små kanalpakker med årslang opsigelsesperiode.

Foreningen bestyres af forældede gamle tosser der mener det er mere i almen interesse at varetage kanaler som sport og golf, der får antenneafgiften til at stige, end at sende noget fornuftigt for den almene pøbel - som fx. en dokumentar.

Stofa har selvfølgelig en del at sige her, men det er generelt at råbe for døve øren, hvis man forsøger at få foreningen i tale.
De lukkede i øvrigt deres debatforum, uden varsel - fordi kritikken de fik, ikke kunne håndteres.

Hmm....?

29. januar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto