Hertz Anmeldelser

20.689

3,6

Ekstra “upgrade”-gebyr uden tydelig oplysning Vi lejede bil gennem Auto Europe hos Hertz i Palma de Mallorca. Vores voucher var for en Seat Leon/CDMR eller lignende, og ekstra fører v... Se mere

Hjemmefra Danmark bestilte jeg en bil til udlevering i Las Palmas lufthavn. Nemt at bestille og til billigste pris sammenlignet med andre. Eks. halv pris i forhold til det af rejseselskabet anbefalede... Se mere

Jeg lejede en dejlig Volvo V60 fra Hertz i Göteborg i Sverige med den ekstra forsikring. På vej hjem fik jeg desværre malet siden af bilen sporvognsblå, da en sporvogn snittede bilen. Der kom in... Se mere

1. Biludlejning
  2. Butik med biltilbehør

Founded in 1918 in Chicago, Hertz is one of the world’s most recognized travel brands, now headquartered in Estero, Florida. With tens of thousands of employees and operations in more than 150 countries, Hertz serves millions of customers each year. Hertz offers a full range of mobility solutions—from daily and long-term rentals to luxury vehicles, EVs, and flexible subscription services. Known for reliability and innovation, Hertz continues to enhance the travel experience with features like digital check-in and contactless rentals. With more than a century of industry leadership and global recognition for customer service, Hertz makes travel seamless with easy online and mobile booking, flexible policies, and multiple payment options. Need help? Support is available by phone, chat, or at service centers worldwide. Don’t miss exclusive deals, members-only discounts, and insider travel tips—sign up for the Hertz email list today at Hertz.com and get more value from every trip. Join now and be the first to unlock your next journey.

Middel

21 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(20.689)

4.280 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ekstra “upgrade”-gebyr uden tydelig…

Ekstra “upgrade”-gebyr uden tydelig oplysning

Vi lejede bil gennem Auto Europe hos Hertz i Palma de Mallorca. Vores voucher var for en Seat Leon/CDMR eller lignende, og ekstra fører var allerede inkluderet.

Ved Hertz-skranken blev min kone og jeg præsenteret for et valg mellem flere biler. Vi valgte en Volvo XC40, men det blev ikke oplyst, at dette ville koste ekstra. Havde vi fået at vide, at bilen kostede €20 ekstra pr. dag plus moms, ville vi ikke have valgt den.

Efterfølgende blev vi opkrævet €96,80 for “upgrade”. Hertz henviser til, at gebyret fremgik af den underskrevne lejeaftale. Jeg bestrider ikke, at jeg har underskrevet aftalen.

Men Hertz har ikke forholdt sig til det centrale spørgsmål: hvordan og hvornår blev vi tydeligt informeret ved skranken om, at bilen var en betalt opgradering?

Auto Europe skriver, at hvis kunden vælger en bil i en højere kategori, skal kunden informeres om gebyret før underskrift. Det er præcis det, jeg mener ikke skete.

Jeg har direkte bedt Hertz svare på dette, men de har blot gentaget, at gebyret står i den underskrevne aftale.

Efter min opfattelse er det ikke tilstrækkeligt transparent. Et betalt tilvalg bør oplyses klart ved skranken, ikke blot fremgå af en tæt pakket kontrakt. Jeg vil derfor være meget forsigtig med at leje hos Hertz igen.

(Hos Hertz har aftalen nummer 95267360-6)

11. maj 2026

Bevidst vildledning til køb af Road toll.

Føler mig vildledt til at købe unødvendig Road Toll-service

Jeg lejede bil hos Hertz i Raleigh-Durham lufthavn og havde en meget dårlig oplevelse i forbindelse med afhentningen.

Da jeg hentede bilen, blev jeg spurgt, om jeg ville tilkøbe “Road Toll” gennem Hertz. Jeg forklarede, hvor jeg skulle bo, og fik klart indtryk af, at jeg ikke ville kunne komme frem til min opholdsadresse i Holly Springs uden at tilkøbe denne service. På den baggrund accepterede jeg, selvom lejebilen i forvejen var meget dyr.

Efterfølgende føler jeg mig vildledt. Jeg har ikke behov for at bruge denne toll-service, og jeg oplever det som om, jeg blev presset til at købe et ekstra produkt på et forkert grundlag. På min rental record står “Toll Charges” som accepteret til 16,99 dollars pr. dag, i alt 186,89 dollars. Det er et meget højt beløb for noget, jeg ikke ønskede og ikke forventer at bruge.

Jeg har derfor forsøgt at få Hertz til at annullere Road Toll-produktet og fjerne gebyret, eller i det mindste slette det for de resterende dage af lejeperioden.

Jeg giver 1 stjerne, fordi jeg føler mig bevidst vildledt ved skranken, og fordi ekstra gebyrer på denne måde gør en allerede dyr billeje endnu dyrere. Jeg forventer, at en stor virksomhed som Hertz giver klar og korrekt information – ikke at kunder presses til unødvendige tilkøb

30. maj 2026

Venligt og fleksibelt

Lejede en bil hos Hertz i Malaga lufthavn. Havde i sidste øjeblik brug for en større bil hvilket personalet var meget behjælpelige med.

15. maj 2026

Svindel firma

Min oplevelse med Hertz var desværre meget dårlig.

Jeg lejede en bil i Holland, fordi jeg fandt et tilsyneladende godt tilbud. Det skulle dog hurtigt vise sig at blive en dyr affære. Kort efter jeg havde startet kørslen, fik jeg en alarm i bilen om lavt tryk i højre baghjul. Jeg stoppede for at kontrollere det, og hjulet virkede faktisk fladt.

For at kunne fortsætte turen brugte jeg derfor bilens nød-reparationskit, som består af en midlertidig lappeløsning med en flydende tætningsvæske, der pumpes ind i dækket. Der var ingen synlige skader på dækket.

Efterfølgende modtog jeg imidlertid en ekstra regning fra Hertz på omkring 250 euro for dette. Jeg finder det meget urimeligt, især fordi problemet opstod næsten med det samme efter udlevering af bilen. Det giver ærligt talt indtryk af, at dækket muligvis allerede havde et langsomt lufttab.

Det, der lignede et godt tilbud, endte derfor med at blive en dyr og meget frustrerende oplevelse. På baggrund af denne oplevelse kommer jeg ikke til at leje bil hos Hertz igen.

12. maj 2026

Jeg havde lejet og betalt for en bil…

Jeg havde lejet og betalt for en bil med
fuld forsikring i Bilbao hos Booking.com.
Alligevel fik jeg en regning på mere end 1100 euro fra Hertz, uden at jeg ved disken havde spurgt efter mere end en bil med GPS. Jeg fik ved afhentningen at vide, at alt allerede var betalt, og jeg blev bedt om at underskrive et dokument, som jeg forstod var en accept af et security deposit. Men jeg blev snydt til at underskrive hvad der viste sig at være accept af ydelser for mere end 1100 Euro.

1. maj 2026

Svindel?

Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice.
I min kvittering står der at jeg skal betale 128 Euro. Men fordi jeg har booket for SAS bonus point, skal jeg betale 0 Euro
I min voucher fra SAS/Hertz står der at jeg skal betale 28 Euro. Men ved lejens opstart blev der reserveret 38 Euro. Men det ved afslutning trak Hertz 98 Euro.
Men jeg har ingen kvittering eller andet der viser hvordan dette beløb fremkommer.
Det virker mest af alt som et svindelnummer

28. april 2026

Premium Sedan, blev til nedslidt, bil, ingen forståelse eller kompensastion.

Vi skulle, have en premium sedan, i Richmond, en Genesis g70, da vi skulle kører helt til florida over 1000km)

Vi får en slidt Kia k4, med buler, rust, og et plastic ret, og ingen hestekrafter... ingen kompensation, til gengæld, for jeg så eftersendt en regning på 55 dollars for at vi hentet bilen kl 10.00 i stedet for 11.00, noget jeg ikke blev informeret om.

Alt i alt under alt kritik.

Update, i eftertid har hertz anerkendt fejlen, pg kompenseret bilen.

2. april 2026

Hertz på La Palma

Hertz på La Palma. Lejer en grå Renault Clio. Skal betale for mini skade på fælge og lille rids oppe under kofangeren som vi aldrig har lavet. Gætter på at alle der lejer denne bil, betaler for denne skade. Lugter af en uanstændig forretningsmodel! Aldrig mere Hertz.

3. april 2026

Jeg har lejet masser af biler og har…

Jeg har lejet masser af biler og har aldrig oplevet nogen problemer
Nu har jeg den sidste måned lejet en bil I Dubai der fik jeg en opkrævning på en bøde de ikke vil dokumentere
I sidste uge lejede jeg en bil I Wien nu har de lige sendt mig en regning på 700 euro for en rids på undersiden af dørhåndtaget det er som om de tror man er idiot 🤬

19. marts 2026

Aldrig mere Hertz

Aldrig mere Hertz. Lejede i CDG Paris. Bilen var ikke fyldt op med driftsmidler jf. kontrakt, men vi fik lngen godtgørelse fra Hertz. Til gengæld modtog vi et flueknepper gebyr for at de havde givet lejers ID til myndighederne ifm. Sanef-vejtold. De to modsatrettede krav kunne være udlignet.

14. juli 2025

Lejet el bil Evenes (Narvik,Norge)

Jeg lejede en bil i Evenes (Narvik,Norge) som havde store problemer med at lade. Jeg får hjælp af en tilfældig herre der kommer forbi, fordi jeg ikke kan frigøre lade kablet.
Bilen kan derefter ikke køre videre efter opladning, fordi den fejlmelder at bilen stadig lader, selv om ladestikket ikke er i.
Medarbejderene på udlejningskontoret kan ikke hjælpe. Jeg taler med flere medarbejdere.
Til sidst tilbyder de, at jeg kan komme til Evenes - en køretur på 1,5 time og hente en ny bil. Jeg må selv betale for taxaen
Da jeg kommer, er der ikke nogen ledige biler.
Den bil jeg skulle have, har en medarbejder der fik fri for arbejde taget og er kørt hjem i.
Det hele ender med, efter et par timer, at medarbejderen i lufthavnen alligevel finder en bil (som ikke er rengjort) som jeg kan komme videre .
Siden fik jeg en regning på 8000 NOK for afhentning af bilen, der stadig står parkeret ved ladestationen. Det klagede jeg naturligvis over. Desværre var bevisbyrden min. Hertz mente ikke at bilen fejlede noget da den kom på værksted. Derfor skulle jeg betale, for at få bilen hentet af vejservice. Heldet ville at jeg havde tænkt mig om og taget fotos af såvel fejlmelding på bilens display og ladestander, så jeg kunne dokumentere at bilen ikke kunne køre.
Jeg har efterfølgende fået en beklagelse fra Hertz, som håber jeg stadigvæk vil være kunde hos dem.
Det vil jeg nok ikke og jeg kan ikke lade være med at tænke om det er en bevidst strategi fra Hertz st opkræve regninger på denne måde. Det er jo rent held at jeg havde fotos gemt af situationen. De fleste vil ikke kunne løfte bevisbyrden og må betale, selv om det ikke er deres fejl.

30. december 2025

Vi havde lejet en bil i Alicante

Vi havde lejet en bil i Alicante lufthavn til afhentning kl. 15:00. Vi fik først bilen kl. 16:30 og en for stor bil i forhold til hvad vi havde bestilt. Bilen var for stor til at være i vores lejede garage, men vi skulle have den bil. Personalet var meget arrogante og stillede blot bilen til os med nøglen i og gik. Ingen hjælp overhovedet.

7. januar 2026

Ringe kvalitet og service

Bookede bilen til afhentning kl.11 i Don Mueang lufthavnen i Thailand. Papirerne var klar 12.30 og så fik jeg besked på at vente ca 10 minutter. Fik bilen 12.45
Bilen ikke særlig rent og med skade mange steder. Ikke bil kvalitet jeg havde forventet.
Fungerer simpelthen ikke for Hertz i Thailand.

4. februar 2026

Viiiirkelig ringe oplevelse ved Seattle…

Viiiirkelig ringe oplevelse ved Seattle lufthavn. Min familie og jeg landede on-time ved lufthavnen og havde booket en 7 mands bil, men når vi ankommer fortæller de os at bilen er ved at blive gjort klar og det tager en time. Efter en time siger de at de IKKE HAR BILEN. De kan ikke engang omregistrere til en anden bil fordi systemet ikke stemmer overens med det. Riiiinge

26. december 2025

Hertz i lufthavnen på Madeira (2025)…

Hertz i lufthavnen på Madeira (2025) opkrævede ved afhentning af bil et ekstra depositum på 100 euro (et underligt lavt beløb på et depositum )som de oplyste, at man fik tilbage efter 25 dage - det er aldrig sket, selv om jeg har rykket for beløbet flere gange. Hertz Madeira satser åbenbart på, at turisterne afskriver beløbet, så de kan tjene på ufine metoder.

17. marts 2025

Hold jer fra Hertz via SAS!

Hold jer fra Hertz via SAS!
Jeg bookede en lejebil i forbindelse med en rejse til Frankfurt direkte gennem SAS’ hjemmeside samtidig med min flybillet. Processen virkede nem og overskuelig, og den oplyste pris var 136,53 EUR.
Da jeg skulle afhente bilen i Tyskland, blev jeg imidlertid afregnet 190,07 EUR – en prisstigning på ca. 39% uden nogen form for forklaring eller forudgående information.
Det føles som direkte vildledning, og jeg kan ikke anbefale at leje bil via Hertz gennem SAS. Jeg forventer gennemsigtighed og den pris, jeg bliver lovet ved booking, ikke skjulte gebyrer eller uanmeldte prisændringer.

27. november 2025

Stopper samarbejdet med Hertz øjeblikkeligt

To meget små ridser og en lille sort plet i lakken, som højst sandsynligt var opstået inden vi lejede varevognen.
Alle skader skulle betales. Forsikring dækker ikke.

Invoice Total DKK 12791.26
Lejer aldrig hos Hertz igen.

(Via Biler / Hertz udlejning i Højbjerg, Aarhus)

27. oktober 2025

Hertz service center gav forkerte…

Hertz service center gav forkerte oplysninger, hvilket resulterede i at jeg ikke kunne få den bestilte bil i Innsbruck lufthavn. Jeg var blevet lovet at jeg kunne få bilen ved ankomst til lufthavnen selvom det var efter kontorets oplyste åbningstid. Det betød at jeg skulle bruge taxa for at komme til mit hotel og der efter bruge en feriedag på at hente en erstatningsbil. Jeg har bedt om erstatning fra Hertz på 200 euro for taxa og 150 euro for tabt feriedag, men Hertz har endnu ikke betalt!

18. juli 2025

Kæmpe skam

Kæmpe scam - Betalte for skade vi kunne dokumentere var til stede ved overtagelse af bilen.

Har e-mailet frem og tilbage med Hertz service for at få rettet fejlen, men det er tydeligvis standard-svar fra en AI-agent, der kommer tilbage hver gang. Problemet er, at man ikke kan kontakte dem på andre måder og at man betaler depositum inden man lejer bilen - alt i alt, har man tabt på forhånd - uanfægtet om man har ret eller ej.

30. juli 2025