Jeg har siden 2013 været i kontakt med Herbo administration- god kommunikation og altid fået løst de udfordringer der måtte være. Og tusinde tak til Bente!
Som nuværende lejer, har jeg lige fået den bedste service ✨🏆 Min vaskemaskine havde været utæt, det havde givet skade på et skab, som den stod på. Skabet kunne ikke reddes. Herbo kom og fjer... Se mere
Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med leje af lejlighed. Alt blev håndteret professionelt og med stor opmærksomhed – intet var for stort eller for småt. Alt forløb glidende og ordentli... Se mere
Imponeret : sendte en mail i går søndag kl 22.02, hvor jeg fortalte at vores køleskab var defekt, og bad om et nyt, da min kone og jeg gik vores morgentur i dag mandag, stod der allerede et nyt køles... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Vi har altid fået god rådgivning og …
Vi har altid fået god rådgivning og service fra Jan, og senest i forbindelse med salg af vores andel, har vi fået en flot servicering fra Bente. Tak skal I have for den gode oplevelse, tillid og tryghed betyder meget for os, og det med en god service har vi fået. Vi vil gerne anbefale 😊👍
Smerte frit salg med klare rammer
I forbindelse med salg af andelslejlighed i forening administreret af Herbo, har vi fået den skønneste hjælp af Bente. Der har fra dag 1 været klare rammer hos administrationen omkring, hvordan salget skulle forløbe. Yderst professionel service, åbenhed og tydelig kommunikation har været kendetegnende for Herbo arbejde og vi har i den forbindelse ingen klager.
Rigtig god stabil service i over 13 år
Jeg bor på 14. år i en attraktiv ejendom på Frederiksberg Alle, der både er ejet og administreret af Herbo. I årenes løb har jeg haft en yderst positiv kontakt med mange Herbo medarbejdere lige fra den øverste direktør og ejer til håndværkere, bogholdere, administratorer og receptionister.
Jeg er altid blevet mødt af en stor forståelse og hjælpsomhed i forbindelse med de problemer, der opstår, når man bor igennem mange år i en charmerende og ældre ejendom. Min klare oplevelse er, at der i Herbo er mange mennesker, der gerne går en ekstra mil for at finde en fair løsning, hvis man selv stiller op med en venlig, positiv og respektfuld indstilling.
Tager telefonen og løser opgaven!
Jeg har fungeret som formand i en mindre ejerforeningen på Frederiksberg i henved 6 år, hvor vi alle år har haft Herbo som Administrator.
Vi har haft to forskellige kontakter i virksomheden, der begge har haft det behagelige karaktertræk, at de tager telefonen - eller svarer prompte på emails - når man kontakter dem. Derfra arbejdes hurtigt og pragmatisk på at afklare spørgsmål, uklarheder eller direkte udfordringer til disse er løst. Også i specielle tilfælde, udenfor normal kontortid - hvilket er højt værdsat af ethvert travlt menneske.
Dette har gjort bestyrelsens arbejde i foreningen, meget let.
Herbo har igennem årene gentagent leveret, helt lavpraktisk hvad vi har haft brug for med oprigtig nærvær og interesse.
Herbo har på den baggrund de varmeste anbefalinger fra undertegnede.
Af hjertet TAK!
Der skal lyde en stor tak for den store indsats der blev gjort da vi skulle sælge vores andel. Den rådgivning i har givet, har været ud over det sædvanlige. Og vi har altid følt os trygge ved at stille jer spørgsmål mm.
Endnu engang TAK for alt hvad i har gjort for os, i vores lidt specielle sag;)
Vi vil helt klart anbefale "Herbo" til andre!
Uprofessionel og klamphuggeri
Lad vær!
Vi har desværre kun haft dårlig erfaring! Og ved at der er mange flere der har (haft) dårlige erfaringer med dem.
Lejlighederne er pæne udadtil, men slet slet ikke godt nok lavet!
Vi havde rigtig mange problemer med dem såsom;
- Uprofessionel kommunikation og service. Vi har sågar haft et skænderi med en af partnerne med uprofessionelt sprog + de var dårlige til at overholde aftaler.
- Vi midtog en varmeregning på 2000 kr ekstra for ikke engang et halvt år, grundet dårlig isolering og træk under paneler (de ville ikke kendes ved deres fejl!).
- Vi har været vågnet op til rigtig meget vand i gangen, fordi deres tag ikke var lagt ordentligt ved det vindue.
- De krævede yderligere 5.000 kr (udover det 20.000 kr i depositum) af os da vi fra flyttede, til istandsættelse. 1 år efter da vi var forbi var der stadig intet gjort!
- Vi har aldrig fået en flytteopgørelse på vand, el og varme her 2 år efter.
- Byggelederen talte MEGET grimt til de polske håndværkere og ydmygede dem foran os.
Det er klamphuggeri og svindel. Hold jer LANGT væk fra det... Rigtig trist at folk driver deres virksomheder på den måde...
Uforskammet og dårlig attitude
To gange i dag har jeg talt med to af partner fra Herbo i dag.
Og de har seriøst den dårligste attitude og service.
Den ene grinede af mig i telefonen og gjorde grin med mine spørgsmål osv.
Gider ikke engang bruge tid på at udpensle samtalen og kan se her på siden jeg da slet ikke er den eneste som syntes de har en ringe service.
Dårlig service
havde en fremvisning på en lejlighed, Herbo har ikke svaret tilbage, på trods af at de har lovet at svare gentagne gange, hvis man ikke kan få fat i dem når man skal leje, tør jeg slet ikke tænke på hvad der sker, hvis man har et rigtigt problem. Jeg lejer selvfølgelig bare en lejlighed et andet sted.
Bo Holm
Damarks dårligste service
Ud over fejl i opkrævninger, forsinkede regnskaber har der også været problemer omkring indfrielse af lån hvor Herbo forsøgte at snyde..
Det er én stor rodebutik.
Vi havde bestilt nøgler til hovedtrappen, da vores søns lejlighed skulle renoveres og håndværkerne skulle komme ind.
Bestillingen skete på en formular hvor det fremgik at leveringstiden var 2 dage. Efter en uges venten (håndværkerne skal starte på mandag og i dag er det fredag) henvendte vi os på Herbo s kontor.
En sur og uforskammet rejekælling der havde slugt mindst eet askebæger underholdt os med at det ikke var hendes problem og ham der havde med sagen at gøre ikke var på kontoret.
Efter at have sagt et par borgerlige ord til soen ringede hun til Amager Låseservice som Herbo åenbart også har et dårligt forhold til.
Amager Låseservice ville først lave nøglerne så vi kan hende dem efter 14 oo og vi bor i Holte. Det er helt sikkert at fejlen er hos Herbo, som ikke har videresendt bestillingen.
Jeg vil derfor aldrig købe noget gennem Herbo og vil stemme for skift af administrator så tit jeg kan hvis det er Herbo der er administrator.
Skider på lejerne
Det samme oplevede vi også, de siger at det henvender sig meget til børn, men det ændrer sig så snart man flytter ind... Så må børnene knap nok være der...
Elendig service, overholder ikke deres forpligtelser samt aftaler.
Flyt aldrig ind i noget de har med at gøre, i sær ikke hvis det er ude på Edithsvej 2B i Glostrup... De løber fra alle deres forpligtelser, og bliver modbydelige når man konfrontere dem med det... Er heldigvis flyttet derfra nu, men vil gerne advarer alle fra at flytte derud… Især så længe Herbo og deres arrogante vicevært har noget med det at gøre. Desuden tager de røven på dig, når du flytter, de tilbage holdte det hele, selvom jeg havde gjort opmærksom på fejlene da jeg flyttede ind.