Jeg har siden 2013 været i kontakt med Herbo administration- god kommunikation og altid fået løst de udfordringer der måtte være. Og tusinde tak til Bente!
Som nuværende lejer, har jeg lige fået den bedste service ✨🏆 Min vaskemaskine havde været utæt, det havde givet skade på et skab, som den stod på. Skabet kunne ikke reddes. Herbo kom og fjer... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Altid positivt
Og tusinde tak til Bente!
Udmærket
Boet i andelsforening administreret af Herbo igennem 12 år og det har været upåklageligt. Altid hurtige og gode til at hjælpe.
Ordentlighed og professionalisme
Ordentlighed og professionalisme. Har kun positive ord at sætte på Herbo som udlejer. Kort svartid på henvendelser og yderst fair sagsbehandling. Entydig anbefaling herfra til fremtidige lejere.
Jeg har haft en helt igennem fantastisk…
Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med leje af lejlighed. Alt blev håndteret professionelt og med stor opmærksomhed – intet var for stort eller for småt. Alt forløb glidende og ordentligt. En særlig tak til Selina for hendes ekstraordinære indsats!
Boligkøb
Helt igennem fornuftigt, professionelt og venligt samarbejde hos Herbo, i forbindelse med køb af andelsbolig.
Super service i rigtig mange år (+15)…
Super service i rigtig mange år (+15) administrerer vores Andels forening top professionelt
Rodebutik!
Komplet mangel på hvordan man håndterer indflytning af ny lejer samt hvordan processen udføres når man så flytter ud igen (1 år senere).
Du flytter ind i en skimmel fyldt lejlighed (Herbo som udførte indflytning eftersyn) - som man senere hen selv får lov til at gøre beboelig med råd fra Herbo om brug af Rodalon og maling...
Hvorefter man vælger at flytte væk og man bliver straffet for selv i mindste ting som selv ikke var i stand ved indflytning. Her bliver udflytning eftersynet så udført af et 3 parts selskab som ikke havde kendskab tilstand ved indflytning, hvor til maler og rengøring skal gøres på bekostning af dit depositum.
Hold jer langt væk!
Rigtig god hjælp ved salg
Vi havde en lidt anderledes og længere proces ved salget af vores andel i andelsforeningen AB Borup, men Bente fra Herbo- Administration hjalp os på fineste vis og har gennem hele salgsprocessen været hurtig til at orientere og guide os.
Kan anbefales på det varmeste
Vi begyndte samarbejdet med Herbo-Administration for ca. 5 år siden og kan kun sige, at alle i vor mindre forening er meget tilfredse med samarbejdet.
Jeg kunne derfor med god samvittighed anbefale firmaet til min gode ven, og efter første møde ringede han til mig og udtrykte sin tilfredshed.
Kan varmt anbefales.
Altid effektiv og professionel service.
Altid effektiv og professionel service.
De har styr på tingene og er servicemindede.
Suveræn service !!!
Som nuværende lejer, har jeg lige fået den bedste service ✨🏆
Herbo kom og fjernede det, satte ny og tæt slange på maskinen og håndværkerne montere den snarest igen, efter det hele er tørt. Ingen opkrævning, men bare en virkelig god service til enlig mor til 3.
Tusind tak.!!!!
Jeg har oplevet virkelig god service i…
Jeg har oplevet virkelig god service i forbindelse med mit salg af min andel.
Fin service ting bliver udført inden…
Fin service ting bliver udført inden for kort tid.

Besvarelse fra Herbo-Administration A/S
Imponeret
Imponeret : sendte en mail i går søndag kl 22.02, hvor jeg fortalte at vores køleskab var defekt, og bad om et nyt, da min kone og jeg gik vores morgentur i dag mandag, stod der allerede et nyt køleskab, det skulle bare klargøres, det klarede 2 medarbejdere fra Herbo så kl 10
kørte det nye køleskab. Det er fantastisk flot service, tusind tak til Herbo
Herbo-Administration A/S
Desværre kan man ikke give mindre en én stjerne, for Anders Herbo burde have minus mange stjerner for sin aggressive holdning til de personer, som bare retter henvendelse til ham og hans firma om muligheden for at få ændret en fraflyttelsesdato.
Jeg har aldrig før været udsat for noget lignende!
Anders Herbo var aggressiv fra starten, og det var næsten umuligt at få et ord indført.
Han vandt jo, for hvem orker at tage kampen op med sådan en som ham?
Meget effektiv og venlig behandling.
Eminent god service
Hurtige, fleksible og altid imødekommende. De varmeste anbefalinger herfra!
Pludselig efter 3 år efter fraflytning…
Pludselig efter 3 år efter fraflytning og efter de har udbetalt de restende penge fra indskuddet, har de pludselig ændret i papirerne og mener der skyldes penge. En meget ubehagelig oplevelse med Herbo, efter 3 år.
Meget hjælpsomme !
Det var første gang jeg skulle sælge, så var ret meget på bar bund og havde en masse spørgsmål. Herbo (Bente Gudendal) har været helt enorm hjælpsom.
Jeg har fået hurtige tilbagemeldinger hver gang jeg har skrevet/ringet og generalt virkelig god behandling.
Helt igennem fin service at Herbo står …
Helt igennem fin service at Herbo står for alt vedrørende salget af vores andelsbolig i Borup andelsboligforening.
Det har været nemt og de har været hurtige til at svare på de spørgsmål vi havde.