Fra jeg lagde min opgave op til jeg blev kontaktet gik der knap nok en time - Enormt overraskende. Jeg havde ingen forventninger overhovedet da jeg selv havde forsøgt at finde en fagmand til mit proje... Se mere
Jeg skulle have lavet indkørsel med fliser. Jeg fik tre gode tilbud. Jeg valgte den billigste. Jensens belægning og algeservice. Det har jeg ikke fortrudt. De kan bare deres håndværk. Fik taget de g... Se mere
Vi havde besluttet at få lavet en del ved vores hus her i august måned. Alle tilbud blev hentet på Hent tilbud.dk. Her kom vi i forbindelse med nogle rigtige gode håndværkere og valgte et firma, der m... Se mere
Djamila lavede et meget fint stykke malerarbejde i min lejlighed. Da der var et par småting jeg gerne ville ha' rettet efterfølgende kom hun og gjorde det, hurtigt og uden problemer. Jeg anbefaler va... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
HentTilbud.dk er en gratis og uforpligtende mulighed for at få flere tilbud på de opgaver du skal have udført. Vi klarer stort set alt indenfor byggeri, service og kontor - For privat såvel som erhverv.
HentTilbud.dk
Gratis og uforpligtende tilbud

Kigkurren 8G, 2300, København S, Danmark
- info@henttilbud.dk
- www.henttilbud.dk
Hurtig behandling af sager
Det virker!!!!
Jeg nåede aldrig selv at ringe til de 3 håndværkere der blev foreslået. De ringede elle mailede alle 3 indenfor et par dage. Har allerede nu en uge efter min opgave (udskiftning af tag) var afgivet, fået 2 tilbud og den tredie kommer i næste uge.
Så jeg er både glad og tilfreds.
Høre efter hvad kunden siger og afslut samtalen
det er oki hvis man høre hvad kunden siger men her blev manden ved med at snakke selv om jeg sagde at jeg er ned i byen og er lidt presset så vil jeg mene at så afslutter man sammetalen og ringe til den man fik tlf til og ikke snakke videre så husk at høre hvad kunden siger og så gør det som kunden siger
Fuldstændig spild af tid
Fuldstændig spild af tid. Skulle Idag mandag den 26 have haft besøg af en arkitekt. Kl 11.00. Som ik er mødt op. Samtidig har vi tømrer der skal måle op til den køkken ide arkitekt skulle komme med. Hvilket han så ik kan.
Ville have pudset vinduer i sommerhuset …
Ville have pudset vinduer i sommerhuset og har tidligere (for nogen år siden) haft succes med at hente priser på hentilbud.dk
Oprettede sagen og fik forholdsvis hurtigt besked om at de havde udvalgt EEN leverandør som ville give mig tilbud inden for 1-2 dage (så ryger ideen med at indhente tilbud ligesom). Efter 4 dage uden at høre noget, skrev jeg selv til firmaet Homelandservice via formular på deres hjemmeside. Yderligere fire dage herefter har jeg stadig intet hørt. Hverken HentTilbud.dk eller HomelandService var reageret.
Jeg har nu ad andre kanaler fundet mig en vinduespudser, men ærgrer mig over jeg har spildt over en uge på at vente på en tidligere service der nu i praksis lader til at være helt ude af drift.
Spild af tid
Henttilbud sendte først min opgave til 2 håndværkere, som ikke gad svare.
Efter 1-2 uger sendte de en mail, hvor de spurgte om jeg var blevet kontaktet, og da jeg svarede nej til det sendte de opgaven til endnu 2 håndværkere, som åbenbart heller ikke var interesseret....
INGEN kontaktede os
Fik først info om at 2 håndværkere ville give tilbud på vores opgave ( en kndbygningssksb Iben skunk).?dennene dkrevvde var lagt ned og derfor ville give opgave videre -hele fair. Da jeg ikke hørte noget fra den andens krav jeg igen til håndværker.dk og de sendte 3 nye håndværkere men igen blev vi ikke kontaktet af nogle af dem. Skuffende når det er det som henttilbud's koncept bygger på. Gider ikke bruge dem i fremtiden da det er ren tidsspild at vente påsat blive kontaktet. Vil hellere selv undersøge markedet og rage dialogen med håndværkere jeg har gået et godt indtryk af.
Har ikke hørt noget....
Har spurgt på udskiftning af en radiator; men har aldrig hørt noget. Har forsøgt mig med at fremsende forespørgsel igen..

Besvarelse fra HentTilbud.dk
Dårlig og ikke til at stole på!
Har spurgt på tilbud på rengøring og de reklamere med at man får 3 tilbud. Nu er der gået lang tid og ikke hørt noget overhovedet. Det er spild af tid - vil hellere selv søge hos de forskellige firmaer i stedet for at vente på dem. Kan bestemt ikke anbefale dette firma til at søge på.
Kim Andersen
Hillerød

Besvarelse fra HentTilbud.dk
Fuldstændig spild af tid.
Beskrev min opgave på siden, blev ringet op af en på en dårlig mobilforbindelse, der tilbød at lave noget der var ca. 3 x så omfattende/dyrt som den opgave jeg havde bedt om at få løst. Aner ikke hvem det var, da han ville sende en mail vedr. det vi havde talt om, men jeg hørte aldrig noget. Nu har jeg så fået løst problemet af den lokale elektriker, som jeg helt klart holder mig til i fremtiden.

SRS- multiservice kan IKKE anbefales
Jeg fik tilbud gennem jer af srs multiservice..
Så dårlig service og opgaverne blev ikke gjort.
Så utilfreds !! -kan IKKE anbefales
Jeg havde været i kontakt med firmaet et par gange og fortalt hvor vigtigt det var for mig at få ordnet denne flytte rengøring.
Jeg havde bestilt en flytterengøring, og de kom så lørdag kl 8. Men jeg er meget utilfreds med rengøringen, den lever slet ikke op til det lovede på tilbuddet. Gulvet på badeværelset er stadig fyldt med kalk flere steder, dette er ikke blevet gjort, køkken skabe er ikke blevet vasket af indeni der sidder stadig masser af snavs, emhætte er ikke rengjort der hvor filteret skal sidde i er det helt gult af fedt. Min ovn er stadig beskidt på siderne. Det er ikke ok, at jeg stod og skulle afleverer min lejlighed, valgte et firma til at gøre det, så jeg ikke selv skulle tænke på det. Jeg fik kontakt til den ansvarlige i firmaet. Han endte med at komme sammen med to andre for anden gang og rette op på det de to andre havde lavet, men selv efter at fem personer har været i lejligheden, har de sjusket så meget at det endte med ikke at blive godkendt, gummi lister i køleskab og komfur havde de lige overset, det kommer så mig til at koste en stor sum fra mit dep, samtidig med betaling til det her firma, som åbenbart ikke kan eller vil gøre rent.
Jeg ringede for 3 gang til firmaet for at fortælle at det ikke blev godkendt.
Jannik som jeg har kontakt med hele vejen igennem, han fortæller mig at der ikke er noget at gøre, og siger at jeg må have haft det meget beskidt. Jeg fortæller ham at han selv har givet mig tilbuddet på flytterengøringen, og at den ikke lever op til aftalt, han svarer mig jeg havde også givet mig en billig pris, og han havde jo ikke set stedet fra starten, men det burde han jo så sige at han ønskede inden han giver mig et tilbud og en lovning på at det skal de nok ordne. Jeg sagde at jeg ikke vil betale fuld pris, han vil gi mig 100 kr tilbage, sødt ikk...jeg har heldigvis billeder af alt og vil gerne gå videre med min dårlige behandling af dette firma, og dele min oplevelse på de sociale medier.

Useriøst
Opgave: Udskiftning af 2 ovenlysvinduer.
Konsulten som ringede havde tydeligvis ikke styr på tømrerfaget og hans prisestimat lå på halvdelen af det tilbud som vi senere modtog fra deres samarbejdspartner Pro Energi Byg. Ud over det blev vi kun kontaktet af en leverandør. Jeg kan ikke anbefale denne service (eller hvad man nu vil kalde det).

Besvarelse fra HentTilbud.dk
Hvis du vil spammes som du aldrig er blevet det før er du kommet til den rette!
Skrev for at få tilbud på en opgave. Henttilbud kontaktede mig, og bad om ekstra oplysninger. Selv nu 4 uger senere er jeg ikke blevet kontaktet af nogen med et tilbud..
MEN - jeg har fået massere af emails fra dem...
Totalt useriøst, og jeg skal ALDRIG bruge dem til noget igen.

Spild af tid!
Troede konceptet gik ud på at man blot en enkel gang skulle oprette en opgave og så ville man få flere tilbud/overslag på den = Dermed bedre kunne vælge den billigste mand til opgaven. De hookede mig kun op med en enkelt udbyder, og han skrev bare igen ang. hvornår at han skulle komme og lave opgaven. Altså intet tilbud eller pris på opgaven og ingen måde at sammenligne (da han var den eneste, og ikke skrev sin pris) om han var konkurrencedygtig eller ej?
Alt i alt ville man have fået mere udad selv at kontakte en udbyder og spørger om prisen end at anvende denne dårlige service.

Nytteløst
Jeg brugte HentTilbud.dk for at indhente tilbud på vinduespudsning. På siden reklamerer de med, at man kan få "tilbud fra op til tre lokale viduespudsere". Jeg udfyldte skemaet på siden og ventede så på at blive kontaktet. Efter tre dage uden en lyd, fik jeg en mail, hvori der stod, at de "desværre ikke kunne finde det lovede antal leverandører inden for 3 dage", og at jeg skulle kontakte dem, hvis jeg stadig var interesseret.
For en side, hvis ENESTE formål er at formidle kontakt mellem kunde og leverandør, er det latterligt, at de ikke kan finde én eneste vinduespudser på tre dage. Jeg kommer ikke til at bruge HentTilbud igen, for det er spild af tid.

Vildledende
Jeg benyttede henttilbud.dk for at få et tilbud på en maleropgave. Med det samme fik jeg en bekræftelse, samt en anden mail med hvilke firmaer, der kunne udføre opgaven. Samme eftermiddag blev jeg også ringet op af den første håndværker. Så langt så godt!
Stor var dog min overraskelse, da jeg finder ud af at det ene firma holder til i Hornbæk og fortrinsvis køre på Sjælland og det andet firma holder til i Næstved. Jeg havde valgt henttilbud.dk fordi de på deres hjemmeside skriver, at de indhenter 3 tilbud fra LOKALE håndværkere. Når man bor på Falster, anses hverken Hornbæk eller Næstved som værende lokale. Jeg er meget stor tilhænger af at bruge de lokale håndværkere, butikker etc.
Da jeg kontakter henttilbud.dk for at annullere min forespørgsel, får jeg første gang blot fat i en; 'Der er i øjeblikket ingen kontakt til mobiltelefonen'?! Anden gang lykkes det mig at få fat i en medarbejder, der forklarer at hvis firmaet nu har en svend boende på Falster, så kan han tage opgaven og det betragtes derfor som værende udført af en lokal. Nuvel, men pengene bliver ikke just i min landsdel vel?

Besvarelse fra HentTilbud.dk
Spild af tid og dårligt netværk
Et simpelt job som at skifte et hfi relæ, kunne de ikke skaffe tilbud på. Jeg bor i Herning, hvis man ikke kan få en elektriker her, så må netværket da være helt til grin......

Utroværdige
Kontaktede HentTilbud via deres hjemmeside og bad om tilbud på gulvafslibning. Blev straks ringet op og spurgt om det virkelig var noget jeg skulle have lavet eller blot en prisforespørgsel. Jeg forespørger kun på noget jeg skal have lavet!!!
Dernæst blev jeg spurgt om jeg selv havde indhettet pris andet sted, hvortil jeg svarede ja. Så ændrede tonen sig meget og for at få tilbud fra HentTilbud skulle jeg oplyse hos hviem jeg havde fået pris og hvor meget. Det kommer ikke dem ved - så det vil jeg anbefale andre bare at sige nej til det spørgsmål, selv om det måske er tilfældet. Jeg bruger dem i hvert fald ikke mere. Ubehøvlet tone og dårlig behandling!

Besvarelse fra HentTilbud.dk
De lover mere end de kan holde
Det er lykkedes mig at få et tilbud.
Efter jeg har skrevet til HentTilbud.dk 2 gange, så begynder en andeb leverandør at ringe. Han skulle have haft ringet fredag.
Jeg har korresponderet flere gange med HentTilbud.dk for at få mere end det ene ilbud, men det lykkedes først efter jeg havde accepteret det eneste tilbud som jeg fik.