Jeg skulle have lavet indkørsel med fliser. Jeg fik tre gode tilbud. Jeg valgte den billigste. Jensens belægning og algeservice. Det har jeg ikke fortrudt. De kan bare deres håndværk. Fik taget de g... Se mere
Vi havde besluttet at få lavet en del ved vores hus her i august måned. Alle tilbud blev hentet på Hent tilbud.dk. Her kom vi i forbindelse med nogle rigtige gode håndværkere og valgte et firma, der m... Se mere
Djamila lavede et meget fint stykke malerarbejde i min lejlighed. Da der var et par småting jeg gerne ville ha' rettet efterfølgende kom hun og gjorde det, hurtigt og uden problemer. Jeg anbefaler va... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
HentTilbud.dk er en gratis og uforpligtende mulighed for at få flere tilbud på de opgaver du skal have udført. Vi klarer stort set alt indenfor byggeri, service og kontor - For privat såvel som erhverv.
HentTilbud.dk
Gratis og uforpligtende tilbud

Kigkurren 8G, 2300, København S, Danmark
- info@henttilbud.dk
- www.henttilbud.dk
Godt opsøgende salg med god service
Hurtig sagsbehandling
Fin samtale med firmaet, og håndværkeren ringede samme aften.
Hurtig kontakt
Hvad skal jeg sige?
Jeg har ikke hørt fra nogle håndværkere endnu, jeg har fået 3 telefon nummer, som jeg selv kunne kontakte. Ja tak, dem kunne jeg da selv have fundet på google.
Jeg kan ikke anbefale Henttilbud.dk
Nem og uproblematisk adgang til at få…
Nem og uproblematisk adgang til at få kontakt til håndværkere. Kan anbefales
Jeg fik en opringning dagen efter jeg…
Jeg fik en opringning dagen efter jeg havde søgt. Fik god information og tilbud om andre ydelse. Fin service
Fantastisk venlig og professionel…
Fantastisk venlig og professionel betjening
Jeg har ikke hørt fra nogle håndværkere…
Jeg har ikke hørt fra nogle håndværkere endnu
Fin service
Fin service. God og hurtig kontakt og 3 tilbud som lovet.
Jeg skulle virkelig råbe dem op og…
Jeg skulle virkelig råbe dem op og ringe til dem 4 gange før ordren gik igennem. Det gik der over en måned med. Dernæst fik jeg tilbud fra 1, som gav ok tilbud og 2, som jeg ikke på nogen måde ville turde bruge. Så jeg kan heller ikke forstå hvorfor Henttilbud ikke er mere kritisk med hvem de har med.
Alt for lang svartid
Alt for lang svartid. Lagde opgaven ind 31.marts og måtte rykke for svar d. 24 april. - øv!! Og nu, 2 dage efter, er jeg blevet kontaktet af 1 håndværker.
Hurtig opfølgning og fik hurtigt…
Hurtig opfølgning og fik hurtigt kontakt til dygtig fagmand
Formidleren forstod opgaven og fandt…
Formidleren forstod opgaven og fandt frem til 3 gartneren i løbet af kort tid mhp. Et tilbud.
Fin service og ikke noget sælger-snak
Fin service og ikke noget sælger-snak. Dejligt👍
Super fin kundeservice.
Super fin kundeservice.
Jeg blev ringet op næsten med det samme, jeg havde udfyldt formular for uddybning af tilbud, så de kunne videreformidle korrekt.
God hjælp og venlig medarbejder
Fungere tilfredsstillende
Efter at have brugt Henttilbud.dk nogle gange til at finde håndværkere, der kunne hjælpe mig med mine seneste husprojekter, må jeg sige at det har været fantastisk i og med at håndværkeren pludselig henvender sig til MIG og ønsker at hjælpe mig, kontra at jeg omvendt skal ringe forgæves, og ikke kan fange en der har tid, da de jo har travlt derude, virker det til :).
Det er nemt og jeg har kun haft besøg af flinke håndværkere som er seriøse og dygtige.
Kan kun varmt anbefale andre at bruge Henttilbud.dk til at komme i kontakt med håndværkere.
Uden tvivl anbefalingsværdigt!
Fra jeg lagde min opgave op til jeg blev kontaktet gik der knap nok en time - Enormt overraskende. Jeg havde ingen forventninger overhovedet da jeg selv havde forsøgt at finde en fagmand til mit projekt alt for længe. Jeg fik et opkald fra et firma OMEGA APS, som senere endte med at udføre projektet til perfektion. Jeg kan varmt anbefale henttilbud.dk til alle der står og mangler en fagmand. Fantastisk overraskende forløb.
Fin oplevelse hvor der blev givet god…
Fin oplevelse hvor der blev givet god tid til at høre vores behov for hjælp