A/S HENNING LUND Anmeldelser 13

4,4

4,4

Vi havde en virkelig god oplevelse i…

Vi havde en virkelig god oplevelse i forbindelse med udarbejdelsen af vores elplan til vores nye hus vi skal bygge. Vi blev guidet trygt og professionelt gennem processen af en medarbejder, der var både rolig, grundig og systematisk. Vi følte os i rigtig gode hænder, da vi sammen gennemgik plantegningen.

Undervejs kom der også flere brugbare og praktiske råd, som vi satte stor pris på – det gjorde en stor forskel for os.

Da vi modtog den færdige elplan, levede den fuldt ud op til vores forventninger: alt var, som vi havde aftalt – gennemarbejdet, præcist og gennemtænkt. Det afspejler både høj faglighed og et stærkt serviceniveau.

19. maj 2025

Kursus i beskæring på egne træer

Havde Henning på besøg for at lære mere om hvordan man beskærer æbletræer.
Vi har for to år siden købt en ejendom med mange æbletræer, en del af dem er aldrig blevet passet.
Det var en meget lærerig og fornøjelig tur rundt til alle æbletræerne med Henning, og vi fik rigtigt meget indsigt i hvad vi kan gøre for at få gode æbletræer med masser af frugt fremad.

En kæmpe anbefaling af Henning, han burde have 6 ud af 5 stjerner...

13. marts 2024

Henning Lund som desværre samarbejder…

Henning Lund som desværre samarbejder med Hybel, vil aldrig anbefale dem, da de er mest elendige til at vejlede. De tog imod os som om at vi selv var elektriker, og intet info eller oplysning. De anbefaler at vi selv kan stå for spotslys osv, men fortæller ikke at det kan være udfordrende og vi alligevel skal ha en anden elektriker til det, så man kunne overveje enten dem eller lade være med at få det i hele huset. Ringer for at få en forklaring, og evt om vi kunne lave det om, det eneste de siger er at de intet har gjort forkert, og er overhovedet ikke hjælpsom med noget som helst. Anbefaler dem bestemt ikke til nogen.

16. oktober 2022

Hej Naja,

Tak for din anmeldelse, vi kan ikke umiddelbart koble dit navn til en Hybel byggeadresse, så vi har svært ved at kommentere på den konkrete sag.

Vores interesse er altid at aflevere et så færdigt hus som muligt, der opfylder de ønsker der stilles af kunden og inden for de økonomiske rammer.

Som udgangspunkt, anbefaler vi aldrig folk selv at gå i gang med at lave installationer i huset, da det er autorisationskrævende arbejde.

Dog oplever vi fra tid til anden at kunder selv vil stå for den del efterfølgende, fordi de har den opfattelse at det kan gøres billigere. Vi formoder at de, der vælger ovenstående har rådført sig med den udførende fagmand før man vælger den løsning.

Hvis du har yderligere spørgsmål til konkrete sag, er du mere end velkommen til at kontakte os og oplyse din byggeadresse på 75 64 77 33 eller på info@henninglund.dk.

Du ønskes en god jul

A/S Henning Lund

Det er vores 3 hus vi bygger

Det er vores 3 hus vi bygger. Vi har brugt A/S Henning Lund hver gang.
Super service! Altid smilende! Mere end forventet!
God kvalitets arbejde! En rigtig god oplevelse hver gang.
Tak til Inge, og Henrik :)

8. september 2022

Hej Marcin,

Tusind tak, fordi du ville skrive en anmeldelse af din oplevelse og dele den med os her på Trustpilot. Det sætter vi altid stor pris på!

Jeg er glad for at læse, at at mine dygtige kollegaer har givet dig en super kundeoplevelse. Det arbejder vi hver dag for at give alle vores kunder. Derfor gør det mig stolt at læse, at det også er det indtryk, du står tilbage med.

Ha' en skøn dag!

Morten

SUPER håndværksarbejde. Firmaet stod for el-delen i huset…

Firmaet stod for el-delen i huset bygget af Hybel. Der har intet været at udsætte på el-delen, og medarbejderne fra Henning Lund var yderst venlige og behagelige under deres arbejde i huset. Der er ingen tvivl om 5 stjerner til firmaet og deres flinke medarbejdere.

24. januar 2022

Besvarelse fra A/S HENNING LUND

Hej Henning, først og fremmest tillykke med jeres nye Hybel hus. Vi er rigtig glade for at høre, at din oplevelse hos os har været tilfredsstillende.

Jeg sørger for de rette personer for ros. :o)

Venlig hilsen Morten Lund

Fantastisk arbejde. Igen og igen!

Vi har nybygget hus, med el-installationer fra Henning lund. Måneder efter, fik vi også ekstra installationer lavet, som internet kablet som blev trukket.

Alt har været fuldstændig gjort efter planen og til tiden. Henning Lund møder op med rigtig flinke medarbejdere som laver arbejdet efter planen.

Derudover, havde vi problemer med Bosch. Et fryseskab vi havde købt var i stykker, og de (Bosch) formåede at levere et nyt skab en Fredag eftermiddag, men de sendte ikke en installatør med. For ikke at vores frostvarer skulle tø, ringede vi til Henning Lund, som sendte en mand ud på den Fredag eftermiddag, på under 30min. Som fik det installeret med det samme. Han tilbød endda at tage emballagen med fra fryseskabet.

Helt suveren arbejde! 5 stjernet håndværkere.

21. september 2021

Meget lang svartid/intet svar

Vi har gennem Hybel benyttet os af A/S Henning Lund. Vi har nogle måneder efter indflytning et spot, der er gået i stykker. Jeg skriver en mail til deres infomail og venter et par uger - uden svar. Jeg videresender så denne mail til en anden kontakt ved firmaet. Hun vil sende den videre til deres serviceafdeling. Her kommer der heller ikke noget svar. Jeg ender med at kontakte dem pr. telefon. Der får jeg besked på, at en er på barsel og en anden sidder med papirarbejde til op og begge ører, og så vil der desuden gå mindst tre uger før der kan komme en ud. Jeg synes, at det er en smule uprofessionelt at et firma som dette ikke yder bedre service eller i det mindste bare sætter autosvar på deres mailadresser, så man som kunde ved, at ventetiden er meget lang... Jeg afventer stadig, at de kontakter mig, så de kan komme ud og skifte det spot.

20. februar 2021

Sådan lidt lunken oplevelse.

Henning Lund havde el arbejdet under vires enterprise og går ud fra deres arbejde er fint eller det er det meeeeen informative vil jeg ikke kalde dem på trods af der er sat 2-3 timer af.

Som udgangs punkt har vi fået det vi havde brug for men du får mig aldrig til at lægge penge ved dem igen skulle jeg bygge igen trak jeg det ud og betalte nogen andre for det som jeg faktisk havde lyst til at betale som man kan mærke engagere sig og faktisk informere også om de små ting.

1. Vi blev ikke informeret omkring at selve afbrydere og stik dåse maks kan være tre så det vil sige at selve stikdåsen bare bliver knaldet 30 cm over jorden (2 stik vi aldrig kommer til at bruge nogensinde) og nu er det jo ikke fordi vi ikke betaler for det.

2. Hvilke kontakter der tænder hvad i hvilken rækkefølge vores øverste kontakter (i dele af huset) tænder det lys der er længst væk og det tættest på tændes på nederste kontakt ? Giver ingen mening i mit univers men der var intet at gøre da der sagt god for tegninger.

Også kan man sige vi selv er udenom det når vi har sagt god for det men er da ikke en selvfølge med de ting når vi ingen viden har om det er vel netop det de er til for de møder?

Så var der glemt en hoved ledning (var ikke sat til) ude i min have som var 30 cm under overfladen uden advarselsbånd over som jeg stødte på da jeg grubbede min have. Den havde de ikke lige tid til at komme og kigge på en fredag så det måtte vente til om mandagen, det blev så mandag og han kiggede konstaterede den ikke var sat til og den kunne jeg jo bare smadre med minigraveren også kørte han igen?
Hvad f..... laver i?

Yderligere må jeg bare sige at service = mer salg

Salg er ikke = mer salg
Og de sælger de yder ikke service i mit univers

5. november 2020

Flot Håndværk og god service

Vi har bygget nyt hos, hos et bygge firma, med Henning Lund som leverandør, af de elektriske installationer og hvidevarer.

Vi har i gennem hele forløbet haft en god dialog med Henning, ved design og valg af diverse løsning, og god service undervejs i bygge processen.

Som altid når der bliver bygget hus, opstår der altid ting der skal snakkesom, og et eksempel.

Vi havde i samarbejde med Henning Lund valgt placering af spots. Ved udvendig spot, havde vi valgt en løsning som så godt ud på papiret, men da de skulle til at blive monteret fandt vi ud af, at det ikke ville blive pænt. Så vi kontaktede Henning Lund, og fortalte situationen, hvor det i princippet var vores eget valg, men dem med expertisen, der burde havde forudset det. Det kunne de sagtens se, og de valgte at give os et extra spot med for at løsningen blev pæn.

Efter aflevering fra bygge selvskabet, havde vores hus en masse fejl og mangler. Men ikke på El siden, der var ikke en finger at komme efter, hverken på hvidevarer eller El installation siden.

1. oktober 2019

Overholder ikke aftaler der skal laves på garantien

Vi har bygget hus igennem Hybel, som benytter sig af HenningLund i Horsens. Selve forløbet med HenningLund er gået fint, og der har ikke været noget med installationer i huset.

Men ifbm. et kabel der stikker op i vores have, har vi haft en aftale med HenningLund, om at de skal komme og få det gravet ned. To gange er vi blevet brændt af nu, uden at man får nogen forklaring på hvorfor. Det er godt nok uprofessionelt, og derfor fortjener de kun 3 stjerner.

Det indtryk vi har fået af dem efterfølgende, er at de ikke gider komme når noget skal laves på garantien.

20. juni 2018

Henning Lund havde el entreprisen på …

Henning Lund havde el entreprisen på vores hus.

Det gik på flere områder galt, og der blev lavet ulovlige el installationer.

Da huset endeligt skulle spændingssættes, afbrød HPFI'en, hvor jeg selv måtte ud og finde fejlen. Det viste sig at de havde most fasen og jorden op mod den metalliske monteringsring i PL loftdåsen, der så lavede en direkte overgang.

Derudover havde de heller ikke monteret en isolerende afstandsring mellem PL dåsen og underkant loft som der ellers er krævet af Stærkstrømsbekendtgørelsen afsnit 6. Dette tog Henning Lund ikke ret seriøst, og valgte istedet at forsvare installationen.

Oveni det, formåede de heller ikke at tilslutte potentialeudligning til armeringsnættet ordentligt i brusenicherne. De mente at vikle ledningen et par gange rundt om armeringsnettet var nok, hvor man normalt bruger en klemme til forbindelsen, så forbindelsen er sikret (jeg håber virkelig, at der er en forbindelse)

Ydermere, har kabeltrækket været en omgang rod. Jeg bad specifikt om - og det står også på tegningen - at al udvendig skulle sidde på sin egen kombi HPFI/relæ, så i tilfælde af at der gik vand i den udvendige installation, ville den ikke slukke for al strømmen i hele huset. Dette formåede de også kun semi at komme igennem med, efter jeg havde påpeget at de havde sat det sammen med en af de indvendige grupper.

Der har været rigtig mange ting, hvor man både kan tale om sjusk, men i særdeleshed også direkte lovbrud i henhold til stærkstrømsreglementet Afsnit 6.

Nu har jeg stadig et par udeståender med dem, eksempelvis rep. af ledningsføringen til PIR sensoren, hele kablet til noget af det udvendige lys, der formentligt er begravet under 600 mm. isolering (kan ihvertfald ikke finde det), montage af stikkontakter på det ene badeværelse (som de heller ikke blev færdige med), et muffet kabel under håndvasken som min datter på 1 år og 3 måneder ihvertfald ikke skal i nærheden af, etc.

Jeg har i dag bedt dem om ikke at komme mere på byggepladsen. Har været udsat for nok påståelige og pubertære argumenter fra deres side af.

Hele huset vil nu blive gennemgået af en 3. part sagkyndig, der efterser al el i huset.

Alt i alt et rigtigt skuffende stykke arbejde!

__________________________________________________________

Opdatering d. 22-01-2018 efter besvarelse fra Henning Lund;

Et el eftersyn er jo ikke mere end det er. Hele installationen blev ikke gennemgået.

Der blev fundet 2x forfradåser i garagen der var skruet fast indvendigt med skruer - altså imod fabrikantens anvisninger.

Ydermere var kablerne til forfradåserne heller ikke aflastet. Igen imod fabrikantens anvisninger.

Og det var hvad der blev fundet på en lille time alene.

D. 12-01-2018 (altså ca. en måned efter overtagelse af huset) er maleren i gang med at reparere en væg. Maleren bemærker et "hul" bag ved flis, der viser sig at være en indmuringsdåse med uisolerede ledere. Hun skærer ud i filten som malere altid gør, så der er direkte adgang til de spændingsførende ledere.

Da jeg kommer hjem er min kone og datter på 16 måneder hjemme, og de uisolerede ledere sidder kun 30 cm. over færdigt gulv. Hun synes selvfølgelig det er super spændende.

Heldigvis fik hun ikke fat i dem, for det kunne have gået fuldstændig galt!

Da jeg kommer hjem får jeg straks fat i en elektriker der har døgnvagt, så han kan komme og montere den stikkontakt der mangler, og gøre installationen sikker igen. Og tro mig, den regning får i!

I skulle direkte skamme jer!

Den absolut eneste grund til at der ikke er flere fejl på det hus, er fordi jeg i byggefasen hele tiden informerede jer om jeres fejl!

Vi har endda en gentleman aftale om den første fejl i lavede, som jeg med vilje ikke har nævnt i anmeldelsen da jeg holder mine løfter - men den fejl er der stadig!

I skal være ret glade for at jeg ikke har et sagsanlæg mod jer, men jeg overvejer det, og det kommer muligvis efter jeg har snakket med min advokat.

8. december 2017

Hej Steffen.

Tak for din anmeldelse. Det er beklageligt, at sagen endte som den gjorde, men vi håber, I er kommet godt på plads efter indflytningen.

For en god ordens skyld vil vi gerne pointere, at du har skrevet anmeldelsen før aflevering af det færdige hus, så elarbejdet var faktisk ikke færdiggjort.

Som du selv skriver, var der et 3. parts tjek på huset, som kun gav anledning til en anmærkning (skrue i en forfradåse) – den udbedrede vi samme dag. Der var derfor ingen ulovlige elinstallationer i huset ved aflevering den 15. december 2017.
Kablet, som du ikke kunne finde, var monteret rigtigt, dog var det ikke tilsluttet korrekt i de udvendige lamper, som vi ikke har monteret for dig.

Med Venlig Hilsen A/S HENNING LUND