styr på tingene og dygtige håndværker
vi fik skift hvos tag og lavet en tilbygning
det er blive så godt der var styr på tingene og tingene bliver lave til den aftaletid
vi fik skift hvos tag og lavet en tilbygning
Nyt tag og 2 kviste. Efter 19 uger er vi forsat ikke færdige med et projekt der skulle tage ca. 4 uger. der mangler forsat vinduer i overetagen. Fra sidst august til midt oktober havde vi vandindtrængning mere end 7 gange (se billeder) Forkerte monteringer af Velux vinduer, huller/fejl i samlinger ved kviste i undertag. Nyt træ vægge i over etage er skæve. og ude af lod. Vindues huller er for små i gavl. så der næsten ingen fuge er. døre i garagen er fugerne så tilgengæld 27 mm store (12 mm er en normal fuge) Kviste er konstrueret forkert, så der vil der også komme fuger på 25-28 mm. Jeg kan nævne meget mere. Hvis man så ytre sig offentligt, så trues der med advokater og af advokater.
Så min anbefaling. Løb og kig jer ikke tilbage. Dette er et af den slags firmaer man kommer til at fortryde i mange år fremover, hvis man indlader sig med dem. (desværre for mig)
BEMÆRK: FIRAMET ER IKKE MEDLEM AF BYG GARANTI!!!
UPDATE:
Vi endte både med Byggesagkyndig, advokat med store økonomiske ekstra regninger, for at komme tættere på mål.
Alt i alt et mareridt af en oplevelse med dette firma
update 06/07-2025
sagen er slet ikke slut. Den ligger i øjeblikket hos advokat, samt opstart retslig. Hold jer langt væk fra denne person og dette firma!
Jeg vil aldrig anbefale dette firma!
Kunne jeg give minus stjerner, gjorde jeg det.
Vi ville have solartag og firmaet anbefalede denne her tømrer, og han kommer og giver tilbud på at lægge solartaget. Og umiddelbart virker han som en reel ung mand.
Jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte med dårlige ting, men de starter allerede med at være flere uger forsinket end lovet startdato.
- Uge 38 2024
En dag stod vi med vand i køkkenvæggen under tapetet, og flere dage efter drypper vand fra vores spots i loftet i bryggerset. Det var pga en taghætte der ikke var monteret korrekt.
De ber os om at løfte isoleringen og tørre efter for vand. 🙄
Vi bekymrer os for skimmelsvamp efter sådan en omgang og melder det til forsikringen.
Der er så mange løse ender og afslutninger - der er bare ingen faglig stolthed. 🤬
Mester selv kommer og sætter tagrende op (vi har overvågning, og kunne se det var ham selv) og den var monteret forkert i forhold til hældning, så vandet løb ud af samtlige samlinger.
Han gav så sine folk skylden for arbejdet.. 🙄🙄🙄
Vi betalte 4xxx,- for en byggesagkyndig og sendte rapporten videre til tømrer, som så udbedrede nogle af tingene.
De ødelagde vores terrassetag under arbejdet, og vi aftalte at vi selv ville skifte det. Så han ville bestille trapezplader i forbindelse med anden kørsel hertil. Vi så aldrig skyggen af plader og div, så jeg har rykket tre gange efter betaling af pladerne, men intet respons.
Jeg er samtidig blokeret fra deres Facebook side, og blevet gjort opmærksom på at han har flere dårlige sager rundt omkring. Fx manglende betaling til VVS'er og et andet projekt hvor kunde slæber ham i retten.
Vi har flere gange kontaktet solartag og sagt vi ikke vil anbefale ham, men så kommer han og udbedrer tingene og vil gerne have vi fjerner hans anmærkning igen.
Jeg magter snart ikke mere!