Henning Mortensen A/S Anmeldelser

4,2

Vi har haft vvs besøg i forbindelse med nyt badeværelse. Har fået den bedste service af Dennis. Han repræsentanter firmaet på bedste vis.

Efter at have døjet med vores gulvvarme i årevis, valgte vi efter anbefaling af Dennis Velling at få skiftet hele den interne styring af systemet. Vi har ganske simpelt fået et helt "nyt" hu... Se mere

Vi kan varmt anbefale VVS’eren Dennis fra Henning Mortensen (Silkeborg). Han leverede en yderst professionel service fra start til slut. Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og med stor omhu. Komm... Se mere

Vi har stået i en del problemer med vores luft til vand i flere år, efter søgen længe har vi nu fået kompetent hjælp af montøren Dennis fra Henning Mortensen. Han har taget vores udfordringer meget... Se mere

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Installatør af vand, varme, naturgas, el og sikringsydelser til hjemmet og virksomheden. Salg og udstilling af køkken, bad, garderobe, brændeovne, belysning og havemøbler.

God

Svarer typisk inden for 1 uge

4,2

Jeg kan tilføje til anmeldelsen …

Jeg kan tilføje til anmeldelsen nedenunder at jeg syntes ejeren og sælger skulle have slutningen.
så jeg skrev en e-mails til dem som ser således ud:

Vi syntes lige du skal have slutningen.

Jeg er jo så den du i telefonen sagde var ”utålelig”, og det toilet vi manglede var ”dit åndsvage toilet”.
Utrolig hvad man kan tillade sig at sige til en kunde.

Den inkompetente sælger, var skyld i, at der gik 12 dage uden, at vi havde et toilet.

Du mener han er kompetent, det må stå for din egen regning, og det er dig der skal leve med ham.
Men det var altså ham der henviste os til at kontakte dig, så uforståeligt, at du tog sådan på vej.

Men vi vil rose din smedeafdeling.
En utrolig venlig Mads fik det hele til at glide, så vi havde et toilet oppe til påske.
Der kom i alt to smede, og de var behagelige, og meget dygtige.

Det er to meget fine toiletter, en fantastisk kvalitet, og et super vand system.
vi gav så også 15.900,- kr. for dem, og det er mange penge i vores verden. Vi er pensionister.

Ja, sådan endte det hele jo så alligevel lykkeligt, men det var vel også rart nok for dig, at få at vide, at vi er glad
for produkterne.

venlig hilsen sonja Lorenzen og Henning Rasmussen

Ja sådan skrev vi, og vi har selvfølgelig ikke fået noget svar, som jo passende kunne have været en stor undskyldning for det rod vi blev påduttet.
venlig hilsen sonja Lorenzen og Henning rasmussen

20. april 2017

Elendig service

Vi købte I 2015 hus i et projekt hvor Henning Mortensen var leverandør på el, vvs og køkken. I august blev vi indkaldt til møde d. 1. September for at drøfte vores ønsker om tilvalg. Efter nogle gode møder blev vi lovet et tilbud indenfor 2-3 uger. Da jeg efter 3 uger ringede for at rykke fik jeg beskeden at hende der skulle tegne køkkenet netop var kommet tilbage efter 3 ugers sommerferie og var begyndt at tegne en af de andre køberes tilbud da de havde rykket tidligere på dagen. Da vi med 1-2 ugers forsinkelse modtog tilbuddet var det så fyldt med fejl at jeg sendte en lang liste tilbage med rettelser og spørgsmål. Det endte med et nyt møde hvor vi gennemgik punkterne og fik et nyt tilbud, som stadig havde fejl og mangler. Efter mange timers gennemgang af tilbud og kommunikation med sælgeren lykkedes det d. 28. oktober at få et tilbud vi kunne godkende.
Undervejs er der nærmest kaos i forhold til placeringen af det genvex anlæg vi har tilkøbt. Ingen ved hvor det skal placeres. Først forlyder det at anlægget placeres under trappen som er åben direkte til køkken, spisestue og stue. Da vi brokker os over at det vil give støjgener får vi pludselig at vide at det skal placeres i bryggerset lige på den anden side af væggen i forhold til trappen. Det betød så at vi måtte vinke farvel til det højskab vi ville have haft der fordi vi troede at anlægget blev placeret i teknikskabet.

Ved indflytningen d. 23 december 2015 opdager vi at de har glemt at installere et ekstra stik i bryggerset til vores fryser, som vi havde bestilt. Mellem jul og nytår bliver vi lovet at de vil ordne det i starten af januar. Vi afviser og siger at vi har fundet en anden løsning da vi ikke kunne leve uden fryser i 2-3 uger.

Efterhånden som flere huse bliver indflytningsklar kan vi se at nogle har fået mulighed for at vælge andre lamper udendørs. Et tilbud vi aldrig fik og glædeligt havde taget imod da dem vi er endt med er galvaniseret hvilket ikke passer til husets profil (hvid maling, sort tag, tagrende og carport/ skur). Alternativet var nogle sorte lamper som passet meget bedre til profilen.

Efter indflytning spørger vi pænt den el-ansvarlige om mærke og model på pærerne som er installeret i vores spots da vi er på udkig efter lysdæmpere. I stedet får vi svar retur med at det er nemmere at fortælle hvilke to dæmpere der vil virke: lr skyder og Uni touch. Vi vælger at købe Uni touch på nettet til hele overetagen da den kan bruges i korrespondance ved trappen (vi kan dæmpe både ovenfor og nedenfor trappen). Derudover køber vi en fjernbetjening så lyset kan tændes/ slukkes/ dæmpes fra sengen i soveværelset uden at vi skal rejse os. Desværre viser det sig at de fire spots ved trappen nærmest ikke dæmpes når vi skruer op og ned. Vi har derfor stadig ikke forsøgt at installere damperen i badeværelset hvor der kun er 3 spots. Vi forsøger derfor nu i forbindelse med 1 års gennemgangen at stille dem til regnskab for deres vildledning/ elendige vejledning.

I forbindelse med 1 års gennemgangen af huset klager vi, ud over noget malerarbejde/sætningsskader i filten, også over manglende dæmpning på låger i køkken og toilet trods det er købt og betalt. I deres svar får vi at vide at de nok skal tage sig af det selvom vi ikke har reklameret indenfor rimelig tid.
Det virker lidt som om de enten ikke kender købeloven eller prøver at virke som nogle flinke mennesker selv om det eneste de gør er at overholde den.

19. marts 2017

Dyrt

Vi skulle have installeret en ny opvaskemaskine og da vi bor ca 700-800 meter fra Henning-Mortensen valgte vi dem til opgaven.
Vi er tilfredse med udførelsen af det udførte arbejde, men da regningen kommer, får vi os en overraskelse.
Vi kunne ikke forstå, at der er brugt ialt 4 timer på opgaven og skriver derfor til firmaet. De svarer at der er brugt ialt 3 timer på opgaven og så har de taget ialt 1 time på kørsel.
Jeg synes at 1 time på at køre max 800 meter er lidt i overkanten, så jeg vil råde evt nye kunder til at tage det med i betragtning, hvis man overvejer at bruge Henning-Mortensen.

20. februar 2017

Aldrig mere Henning-Mortensen, Silkeborg

Vi overtog i september et projekt, hvor Henning-Mortensen havde stået for el, VVS og køkken (Svane). Inden virkede det som en sikkerhed for os som købere, at de boede under samme tag, men det skulle vise sig, at det var det ikke...

Fra vi havde første møde med køkkenmanden og til vi havde de endelige tegninger gik der næsten 4½ mdr. Flere gange måtte vi selv rykke for tegninger og oversigter. Det endte da også med, at den løsning sælgeren så flot havde solgt os i første omgang, ikke kunne lade sig gøre. Først efter godt to mdr. lykkedes det at få en montør ud, som brugte det meste af en dag på at få det til at være der - vi endte i øvrigt med en løsning som Henning-Mortensens sælger havde sagt ikke var mulig.

På el-siden havde de entreret med en mindre selvstændig, en sød fyr, men udførelserne er meget sjusket lavet. Stikkontakter sidder skævt, der er div. fejl og mangler ect.

VVS'erne på projektet er gået på akkord. Det er der i sig selv ikke noget galt i, men de manglede ved os at montere noget i forbindelse med gulvvarmen, der betød, at vi i den første mdr. ikke havde noget varme i huset. Desuden var opvaskemaskinen sluttet til den varme hane, ikke en direkte fejl, men ifølge leverandøren skulle den monteres til den kolde hane.

I forbindelse med udbedringen af vores køkkensituation holdt vi betalingen tilbage og har hele tiden overfor sælger gjort det klart, at vi ikke betalte før alting var i orden. Alligevel er vi tre gange blevet ringet op og spurgte ind til den manglende betaling - hver gang af en ny, der intet vidste om sagen. - Så til trods for, at de bor under samme tag, så virker kommunikation til at være en saga blot i Silkeborg... Lige som det også virker til at service er det.

7. december 2015

FULD tilfredshed

Vi har købt alt fra brændeovn til vola amatur.. og har fået TOP service af Ole Gadegaard i butikken.... Og endda til priser der matchede bedste internetpriser...

26. november 2015

Ikke villig til at vedkende sig sit ansvar

Vi har købt et rækkehus, hvor Henning Mortensen har stået for el og vvs arbejdet. Selve arbejdet og håndværkerne har vi intet at udsætte for, hvilket er grunden til, at de får 2 stjerner i stedet for en.

Vi havde købt 24 stk 230 volts indbygningsspots, hvilket helt utvetydigt fremgår af det stykke papir fra Henning Mortensen, som vi underskrev. Vi har efterfølgende opdaget at de spots der er monteret er 12 volts spots, hvor man ikke kan udskifte selve lyskilden, men må udskiftet hele spottet, når pæren engang (forhåbentlig og formentlig først om mange år) sprænger. Så hvis man ikke kan få lige nøjagtig denne type spots, når "pæren" engang sprænger, så risikerer man at skulle skifte samtlige spots i et rum, medmindre man gerne vil have forskellige spots siddende i loftet.

Forelagt dette er Henning Mortensens svar, at der er meget lang levetid på disse spots og der derfor vil gå flere år før udskiftning er nødvendig. Og de har ikke tænkt sig at gøre yderligere, selv om de helt tydeligt har installeret en anden vare end den der er bestilt og den der er betalt for.

Igen understreger jeg, at håndværkerne har gjort det rigtig flot. Men den bagvedliggende måde at drive forretning på, tager jeg stærkt afstand fra og vil på den baggrund ikke give dem min anbefaling.

11. december 2014

Henning Mortensen løber fra sit ansvar

I forbindelse med et huskøb af CasaF, skulle Henning Mortensen stå for monteringen af en brusedør i glas. Montøren kom til at knuse brusedøren, hvorved han ødelagde adskillige gulvklinker og en skabslåge.
Montøren gik uden at fortælle os om uheldet, som vi først opdagede, da vi kom hjem fra arbejde.
Efter meget kommunikation frem og tilbage, blev klinkerne udskiftet og vi fik en ny skabslåge. Det viser sig efterfølgende, at klinkerne har en forkert nuance.
Da vi klagede fik vi dette svar:

"Der er tale om et uheld, som gør i skulle have skiftet nogle gulvklinker. De er blev skiftet.
Det er så naturligvis ærgerligt at der kan opleves nuance forskel, men det er ikke noget vi er herre over idet jeres gulvklinkes brændings nr. ikke længere er eksisterende.
Vi har prøvet og ledt med lys og lygte, men Stark har desværre meldt mig, at producent heller ikke har kunne registrer nogle pakker i verden med det rigtige nr.
Vi mener derfor ikke at kunne gøre mere, og må derfor anse sagen som afsluttet"

Henning Mortensen kan ikke anbefales af os!!

18. maj 2014

Svanekøkkenet Silkeborg

Jeg har modtaget super service fra Svanekøkkenet Silkeborg. En 2 år gammel køleskabslåge hvor malingen skaller af bliver skifter indenfor kort tid efter reklamation.

4. december 2013