Vi har haft vvs besøg i forbindelse med nyt badeværelse. Har fået den bedste service af Dennis. Han repræsentanter firmaet på bedste vis.
Efter at have døjet med vores gulvvarme i årevis, valgte vi efter anbefaling af Dennis Velling at få skiftet hele den interne styring af systemet. Vi har ganske simpelt fået et helt "nyt" hu... Se mere
Vi kan varmt anbefale VVS’eren Dennis fra Henning Mortensen (Silkeborg). Han leverede en yderst professionel service fra start til slut. Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og med stor omhu. Komm... Se mere
Vi har stået i en del problemer med vores luft til vand i flere år, efter søgen længe har vi nu fået kompetent hjælp af montøren Dennis fra Henning Mortensen. Han har taget vores udfordringer meget... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Installatør af vand, varme, naturgas, el og sikringsydelser til hjemmet og virksomheden. Salg og udstilling af køkken, bad, garderobe, brændeovne, belysning og havemøbler.
Stagehøjvej 1, 8600, Silkeborg, Danmark
- info@henning-mortensen.dk
- www.henning-mortensen.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig og effektiv hjælp ved vandskade mm.
Vi har haft besøg af Dennis, som skiftede vores vandhaner og samtidig fandt en sivende vandskade i vores rørføring.
Efter anbefaling fra Dennis, har vi fået det anmeldt og godkendt via forsikringen.
Rør mm er udskiftet helt som aftalt og til den aftalte tid.
Jeg kan kun anbefale Dennis.

Besvarelse fra Henning Mortensen A/S
Advarsel mod svindel hos Henning Mortensen!
Der kunne skrives meget om vores forløb med VVS-arbejde gennem Hennings Mortensen..
Kort sagt, så fik vi et tilbud på rørføring i badeværelse, der endte med at blive 5 gange så dyrt. På intet tidspunkt undervejs blev vi advaret om, at prisen ville stige fra det aftalte eller at nogle alternative løsninger ville give ekstra udgifter. Da vi efterfølgende klagede til VVS-mesteren, giver han os skylden for at vi valgte dyrere løsninger og udtrykker desuden sårethed over, at vi er utilfredse. Han vil ikke diskutere prisen per mail og beder om at komme på besøg for at forklare os, deres side af sagen. Da vi udtrykker, at vi kun tør tage korrespondancen over skrift, bliver han igen fornærmet og siger, at så må vi betale det fulde beløb med tilhørende rykker-procedure. Efterfølgende sender vi en mail til selve firmaet, men får aldrig et svar.
Total ansvarsfralæggelse, svindel og mangel på kommunikation hele vejen igennem. Vi vil advare alle mod, at gøre brug af dette fima.

ADVARSEL: ROVDRIFT PÅ PRIVATE
Hvis prisen har en betydning for valg af håndværker så læs med her!
Med en pris der blev 5 gange dyrere end hvad der var aftalt på vores VVS-løsning, kan man kun undre sig over, at en dansk virksomhed demonstrerer så grov en grad af manglende kommunikation, informering og en efterfølgende pinlig kundeservice/dialog.
En kold skulder er vi blevet mødt af med beskeden "I har jo bare valgt nogle dyre løsninger". Det er så langt fra virkeligheden af, hvad der er i orden og som privatperson er det situationer om disse man frygter: At udgiften stikker af, uden at man har nogen anelse om det. Håndværkere kommer ind og ud af ejendommen og hvis de ikke informerer og kommunikerer med kunden, har man ingen chance. Flere forhold kan i denne forbindelse nævnes!
MEN hvis man ønsker at overholde sit renoveringsbudget vil jeg fraråde at man henvender sig her. Desværre er de med til at opretholde devisen om "at man skal holde øje med sin håndværker" - pinligt, ærgerligt og skuffende.

Besvarelse fra Henning Mortensen A/S
Dennis leverede en hurtig og fin…
Dennis leverede en hurtig og fin service. Han kunne være her 20 min. Efter vi ringede.
Stor anbefaling herfra.
Svindel er nok det rette ord
For H en gang krejlere!!! Hold jer langt væk fra dette scam!!!
Henning Mortensen lavede arbejde for min mor, en regning på 5000 kr. da hun fik en hjerneblødning og kom på plejehjem kunne hun ikke betale regningen og der kom rykkere på. Ringede til dem og vi aftalte at jeg betaler 6000 kr. Det skete samme dag.
Et pr måneder senere mente Henning Mortensen mente at jeg skulle have betalt 6083kr og sendte uden varsel regningen videre til Collectica som lige lagde 1000kr oveni de 83kr.
Har snakket med Henning Mortensen i lang tid og de kan slet ikke se problemet, selvom jeg vil kalde det svindel.
Jeg har gået en perfekt og hurtig…
Jeg har gået en perfekt og hurtig service. Virkelig en fornøjelse med så profesionelle folk. Kan til enhver tid anbefale dem. Allan Hansen

TOTALENTREPRISE
Vi har fået lavet et nyt badeværelse i vores andelsbolig, og det skulle være klar inden indflytning. Vi valgte en totalentreprise, da vi godt kunne se en fordel i, at vi ikke selv skulle stå for planlægning og koordinering, men det kom vi nu til at involvere os i, da tidsplanen ikke holdt. Vi påpegede flere gange, at vi ikke syntes, at der var fremgang i projektet, men fik hver gang at vide, at der ingen problemer var, - tidsplanen skulle nok holde. Der blev ikke ført løbende tilsyn.
Badeværelset blev afleveret 2 uger senere end planlagt, - dog med mangler, som er blevet udbedret i løbet af de efterfølgende 4 uger.
Efterfølgende har vi forsøgt at få en dialog omkring forløbet, men det er bare blevet afvist: ”At tidsplanen forskydes er hvad der kan ske”. Vi synes, at det vil være passende at firmaet vedkender sit ansvar med en kompensation, men det er også blevet afvist: ”Der er ikke noget i kontrakten omkring dagsbøder for forsinkelse”!
Vi kan ikke anbefale en totalentreprise med firmaet uden at få en tidsplan og aftale om dagbøder ved forsinkelse med i kontrakten.
Vi har købt og fået opsat en Vølund…
Vi har købt og fået opsat en Vølund varmepumpe som erstatning for vores gasfyr. Samtidig er vores varmestyring udskiftet. Henning Mortensen A/S har dygtigt projekteret og rådgivet fra dag 1 samtidig med en hurtig og gnidningsfri opsætning. De er professionelle, dygtige og ved, hvad de har at gøre med. Vi kan især anbefale VVS montør Dennis Velling, som yder en supergod kundeservice og rådgivning i installationsprocessesen og afdelingschef Bjørn Dalgaard Olesen for en behagelig og tryg introduktion og salg af produktet.

Kompetente tekniker.
Vi havde besøg af Dennis, som er tekniker hos Henning Mortensen a/s.
Han skulle indkøre/finjustere vores Vaillant Varmepumpe og det gjorde Dennis til UG+
Jeg kan varmt anbefale en tekniker som Dennis, fra Henning Mortensen a/s
Tak for god service
Mvh
Casper S Nielsen
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg har fået monteret tyverialarm og har absolut kun ros for det udførte arbejde
Stor tak til Henning Mortensen A/S
Jeg brugte Henning Mortensen til vvs- og elarbejde i forbindelse med nyt køkken pga vandskade. Selvom de var presset arbejdsmæssigt ville de gerne hjælpe mig med kort varsel. Det var søde og hjælpsomme folk og udførte et perfekt arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Henning Mortensen A/S.
RIDS I MIN BIL OG FIRMA UDVISER INTET…
RIDS I MIN BIL OG FIRMA UDVISER INTET ANSVAR!!
En af dette firmas biler har lavet en lang rød rids hen af siden på min bil!
De har holdt parkeret ved siden af hinanden en søndag, på vores parkeringsplads ved vores rækkehus!!!
Da jeg søndag aften går tur med hunden har ejeren af firma bilen “tilfældigvis” flyttet firma bilen en søndag.
Firmabilen har en tilsvarende rids på siden af bilen, som er målt i samme højde som skaden på vores bil.
Der er taget telefonisk kontakt til firmaet som nægter at stille sig til ansvar og yder en yderst utilfreds kundeservice i telefonen!!
Utrolig man kan være så fræk og ikke stå ved sine fejl.
Ublu og uvarslet prisstigning ift. aftale
Vi havde i 2020 modtaget et tilbud på eftersyn af varmepumpe, genvindingsanlæg og røgalarm, som vi accepterede. I år sendte de så en meget venlig og kompetent tekniker, men efterfølgende fremsendte de så en faktura, hvor prisen uvarslet var hævet med over 20%, i forhold til aftalte pris i fremsendte tilbud. En så ublu og uvarslet prisstigning er efter min mening ekstrem dårlig forretningsskik og moral, samt virkelig dårlig behandling af sine kunder.
På baggrund af omtalte hændelse, vil jeg på det kraftigste fraråde andre, at lave en årlig aftale med firmaet, hvilket er ærgerligt, da teknikeren virkede meget kompetent.
Glemte at sende VVS'eren afsted
Jeg skulle have undersøgt om der hul på et vandrør eller min varmvandsbeholder i krybekælderen.
Jeg snakker med Henning Mortensen og han vil sende en mand ud og undersøge fredag den 27 marts. Rettelse datoen var den 29 marts.
Jeg tager fri fredag morgen og venter på VVS'eren.
Der kommer ingen på det aftalte tidspunkt. Jeg ringer og spørger Henning Mortensen hvor hans mand bliver af og han siger han har glemt at sende en mand ud.
Så jeg gik glip af 3 timer løn uden grund.
Mandag kommer der en VVS og brugte 15 min på at finde fejlen og så får man en regning på 1,5 timer

Udskiftning af toiletskål
Vi har i forbindelse med en forsikringssag, hvor vores ene toiletskål var flækket, haft besøg af Henning Mortensen A/S.
De skulle skifte en IFÖ Sign Art skål, men fik i stedet monteret en IFÖ Spira Art. At de monterede den forkerte skål betød efterfølgende at de ikke kunne bruge vores "dyre" toiletbræt, som passede til den anden skål. De monterede i stedet et bræt som ikke havde "click-release" som vores tidligere bræt. Derudover kunne toilettet ikke skylle ud efter deres besøg.
Efter at have kontaktet dem den efterfølgende dag, aftalte vi at de skulle komme ud den følgende dag og skifte toiletbrættet ud til et magen til det vi havde på den gamle skål, men som passede til den nye. De ville i samme ombæring sørge for at toilette igen ville kunne skylle ud.
Da vi kommer hjem efter deres andet besøg, finder vi ud af at de har skiftet toiletbrættet på vores gæstetoilet i stedet, og ikke har været ude på det oprindelige badeværelse som har fået ny toilet...
Efter at have snakket med dem igen samme dag, ender det med at vi aftaler at de kommer igen om to dage, og monterer det korrekte bræt på det nye toilet og sørger for at det kan skylle ud.
Folk vil måske undre sig over mine fem stjerner, med et sådan forløb, men her er forklaringen:
Vi havde Hans Mortensen som kontaktperson, og han har simpelthen været så behjælpelig og løsningsorienteret. Der kan ske fejl i alle brancher, specielt i håndværkerbranchen, hvor der er uhyre travlt i disse tider.
Det havde da været mest optimalt for os, men så sandelig også for Henning Mortensen A/S, hvis man kunne klare sådan en sag på et par timer og ikke skulle ud af tre omgange! Fejl sker, men de fem stjerner er for måden man håndterer udfordringer og handler på dem!
Det hele blev løst og vi er glade og tilfredse! :-D
I forbindelse med nyt bad har vi købt møbler hos Svane og sanitet hos Henning Mortensen A/S. Vi har mødt søde og imødekommende sælgere og fået gode råd og vejledning - særligt VVS-afdelingen ved Ole Tofteby Knudsen var uovertruffen.
Godt håndværk og fin sevice
Har brugt firmaet i flere år og altid fået hurtig og god service.
Det seneste projekt, udskiftning af ca. 90 radiatorer og renovering af varmestyring, er gennemført på aftalte tid og til aftalte pris.
Svendene på jobbet har gjort et godt stykke arbejde både rent teknisk og overfor vores 75 lejere.
Projektlederen har hele tiden haft overblikket og reageret lynhurtigt ved spørgsmål og uforudsete problemer.
Pedellen Silkeborghus
Jeg har aldrig været udsat for så meget …
Jeg har aldrig været udsat for så meget rod ift at få monteret et badeværelse som fra firmaet Henning Mortensens side af.
Jeg har heller aldrig været udsat for så ubehagelig en tone og attitude som fra firmaets chef, Hans Mortensen...
Det bliver absolut sidste gang, vi bruger det firma, og de får ingen anbefalinger med fra vores side...tværtimod.
Jeg ville gerne have svaret Hans Mortensen i umiddelbart forlængelse af hans svar og forklaring på, hvad han tror....
Men det kan jeg ikke, så derfor vælger jeg at skrive et redigeret indlæg her:
- Firmaet Henning Mortensen solgte os 3 hylder til indmuring i væggen ifbm opsætning af fliser, hvilket efterfølgende viste sig at være en umulighed, da hylderne krævede et hjørne. De 3 hylder får vi naturligvis krediteret i den samlede regning.
- En af Henning Mortensens VVS’ere borede forkert i en af de nyopstartede fliser ifbm at brusestangen skulle sættes op. VVS’eren glemte at tage højde for, at selve brusehovedet skulle nå over kanten på brusekabinen.
- En anden af Henning Mortensens VVS’ere slog et hak i en anden flise ifbm montering af skinner til brusekabinen.
Begge fliser blev skiftet ud af mureren.
- Ifbm at brusekabinen ikke kunne lukkes tilfredsstillende, så sørger firmaet Henning Mortensen for at der bliver tilkaldt en montør til at rette op på skævheden. Det er bare direkte pinligt, at man ikke lige har styr på, hvad det er for et produkt, man har solgt, især når man har bedt konkurrenten om at møde op.
- Da den “rigtige” montør dukker op, så kan han godt se problemet, men han har så bare ikke lige værktøj med til at afhjælpe problemet... men måske var grunden den, at han godt kunne måle, at Henning Mortensens VVS’er, havde målt 2 cm forkert ved monteringen.
- Ifbm fugning, så havde vi dækket af med plastik, efter anbefaling fra mureren. Men det tog man ikke så nøje fra VVS’ernes side, da man mødte op efterfølgende for at arbejde. For de flåede det bare af, så nu skal der også fuges om nogen steder.
- Det var heller ikke alle steder, de hvide vægge stadig var hvide, da VVS’erne var gået. Sorte fodaftryk og en blodklat var efterfølgende at se på væggene.
- Håndbruseren, som vi havde bestilt, måtte jeg selv op og bytte hos firmaet, da man leverede en forkert.
Arbejdet med at lave nyt badeværelse blev sat i gang d. 29/8 og d.d 18/10 er vi stadig ikke i mål.
Murer og elektriker har været præcise og effektive fra dag 1, hvilket man absolut ikke kan sige om VVS-delen fra Henning Mortensen.
Så hvis Hans Mortensen tror, at den kompensation på 20 procent kun er fra selve brusekabinen-delen, så kan han godt tro om igen.
Nu vil firmaet så dække alle omkostning ifbm udskiftning af de fliser, som der er boret forkert i. Og som jeg læser det, så er det vel og mærke kun dem, som ikke lige kan dækkes af skinnerne... Det er da helt uacceptabelt, det er helt nye fliser. Alle med forkerte huller i skal som minimum skiftes....jeg skal ikke have gemte huller i mine nye vægfliser.
Og mht sæbeskål og pedalspand, så var det et plaster på såret for første gang, VVS’erne ødelagde fliser og forlængede arbejdet...det er overhovedet ikke kompensation på den forkert opsatte brusekabine, som Hans Mortensen mener... Derfor forlanger vi nu et nedslag i prisen.
Så igen kan jeg kun sige, jeg kan absolut ikke anbefale firmaet Henning Mortensen!

Selvindsigt er altafgørende
Vi skulle have køkken, toilet etc. i vores nye hus.
Medarbejderne var flinke og vil meget gerne. Men desværre var forløbet ikke helt som planlagt, men efterfølgende fik vi en god snak om det hele og de undskyldte - for os siger det alt om et firma, altså en villighed til at blive bedre som vi tror er en af de vigtigste pointer for at skabe succes.