Bijzondere winkel met verslavende collectie en erg goede prijzen en kortingen. Mijn schoenen, super chique, uitstekende kwaliteit en supermooi afgewerkt, waren razendsnel en netjes thuis bezor... Se mere
Ich hatte bereits von 2 Jahren hier einen Frack bestellt und war sehr zufrieden mit dem Preis-/Leistungsverhältnis. Diesmal wollte ich für meinen Sohn, der auf eine Feier gehen wollte und niemals form... Se mere
Das umfangreiche bunte Angebot bietet Kleidung für alle besonderen Anlässe. Die Lieferung ist turbo-schnell und, wenn etwas nicht passt, auch Rücksendungen werden sofort bearbeitet, inklusive Rückerst... Se mere
Hallo, Mijn moeder zit sinds enige tijd in een rolstoel, en zal daar de rest van haar leven ook wel in blijven zitten, om toch redelijk snel naar het toilet te kunnen hebben wij uiteindelijk in to... Se mere
Grotestraat 156, 7607CX, Almelo, Holland
- 0546-452376
- info@henkterhorst.nl
- www.henkterhorst.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Touch, look, feel awesome
Touch, feel and look of my party-blazer better than expected.
100% buy!!
Lackschuhe
Ein sehr cooler Laden mit außergewöhnlicher Mode. Habe mir Lackschuhe mit Leoparden Muster bestellt. Die werden an meinem Geburtstag der absolute Hingucker sein.
Prima service
Ik heb hier voor de eerste keer besteld en ik moet zeggen dat het super bevallen is.
Mijn bestelling was niet in de goede maat ,maar dat werd in no time opgelost.
Prima snelle service....beslist een aanrader. 👌👍
Snelle service en goede update omtrent…
Snelle service en goede update omtrent de bestelling. En heel tevreden met de gekochte artikelen
Prima service van HenkterHorts. Waardeloze bezorging door UPSNog even gebeld om de juiste…
Nog even gebeld om de juiste maatvoering. Jullie maatvoering is soms net anders dan ik normaal heb bij andere bedrijven.
De aflevering van de door jullie geselecteerde vervoerder UPS was zeer slecht. DE chauffeur is niet eens langs geweest. We waren gewoon thuis. Bij het pick-up point gaf men ook aan dat door UPS gisteren een heel veel was gedumpt. De chauffeurs spreken amper hun taal. Dus mijnerzijds als ik iets bij u bestel geen UPS meer. Met PostNl hebben we nooit problemen. Bij mij was het in ca. 3 weken het zelfde verhaal met UPS.
Sehr gute Ware
Sehr gute Ware, sauber verarbeitet, Gute und nette Konversation, schnelle Lieferung.
Alles top!
Lieferung schnell erhalten
Lieferung schnell erhalten, Sakko ist einwandfrei
Goed geholpen in de winkel
Goed geholpen in de winkel. Had al ervaring met het bestellen op internet. Een gemaakt foutje bij het afrekenen werd na 1 mailtje direct in orde gemaakt en het geld werd teruggestort op mijn rekeningnummer. Heb een week later weer wat besteld via de website en overhemden kwamen werden snel geleverd.
Mooie kleding tegen een zeer redelijke…
Mooie kleding tegen een zeer redelijke prijs.
Representatieve presentatie op hun website.
De afspraken over levertijd en de informatie zeer correct nagekomen.
Goede verzendinformatie
Goede verzendinformatie, snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding
Het zijn mooie goed betaalbare schoenen
Preiswert und gut. Perfekt!
Gute telefonische Beratung im Vorfeld, gute Internetseite, schnelle Lieferung, gute Qualität des Fracks und guter Preis
Prachtige revalidatiebroek gekocht, goede service
Er gingen wat dingen mis met mijn bestelling omdat ik de maatvoering niet begreep. Ook de bezorging met UPS verliep niet goed. Het bedrijf kon hier allemaal niets aan doen. Maar de klantenservice was snel, alert, behulpzaam en pro-actief. Ik ben heel tevreden met het product (een revalidatiebroek) dat ik heb gekocht en met de ongekend goede service.
Auch bei der zweiten Bestellung sind…
Auch bei der zweiten Bestellung sind mein Mann und ich mega zufrieden 😁
Die Qualität ist klasse und ganz toll verarbeitet!
Immer wieder gerne 😊
Zeer goed bedrijf
Zeer goed bedrijf. Mijn Blazer was te klein, daarom ging hij terug. Zeer snel weer via Paypal geretourneerd. Pantalon pastte perfect.
Es war wunderschön und es hat mir sehr…
Es war wunderschön und es hat mir sehr gut gefallen. Das Hemd ist sehr hübsch. Und ich gebe ihm eine 5-Sterne-Bewertung
Tolle Qualitatät zu unschlagbarem Preis
Ich habe bereits das 4. Partysakko von Henk ter Horst sowie weitere Kleidungsstücke. Die Qualität ist hervorragend, der Preis unschlagbar, ebenso Service, Verpackung und Schnelligkeit des Versandes durch das Unternehmen. Hier vergebe ich 5 Sterne.
Einen Stern Abzug gebe ich nur wegen des Versandunternehmens UPS. Das klappt hier in unserer Region leider überhaupt nicht, weder im UPS Shop noch an den Abholboxen. Trotz Lieferavis musste ich bei drei von vier Lieferungen mehrfach fahren, weil entweder das Paket nicht gefunden wurde, oder der Code für das Öffnen der Box nicht stimmte, ein neuer Code durch UPS erst am nachfolgenden Tag kam, usw….
Niks op aan te merken
Niks op aan te merken! Alles kwam snel en goed binnen. Ik moet nogwel de broek pijpen innemen en de kopen van het Gillet gaan zeer moeilijk door het knooppunt. Verder geen bijzonderheden.
Einfach nur schön und perfekt!
Die bestellte Kleidung übertrifft die Erwartung, der gesamte Bestellprozess ist einfach und doch professionell. Die Lieferung erfolgte perfekt verpackt und binnen weniger Tage! Also Daumen hoch und nochmals Danke.