We zijn bij dit bedrijf terecht gekomen via de mooie website. Wij waren specifiek op zoek naar een bepaalde kleur pak en deze zaak had het op voorraad. We zijn uitstekend met veel kennis en... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ich hatte bereits von 2 Jahren hier einen Frack bestellt und war sehr zufrieden mit dem Preis-/Leistungsverhältnis. Diesmal wollte ich für meinen Sohn, der auf eine Feier gehen wollte und niemals form... Se mere
Een dikke 5 sterren. Heb gisteren een smoking besteld. Beetje op de gok, normaal zou ik hiervoor naar een winkel gaan om het te passen. Maar de website zorgt ervoor dat je de juiste maat kiest. En nog... Se mere
Das umfangreiche bunte Angebot bietet Kleidung für alle besonderen Anlässe. Die Lieferung ist turbo-schnell und, wenn etwas nicht passt, auch Rücksendungen werden sofort bearbeitet, inklusive Rückerst... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel gehandeld en keurig ontvangen.
Order geplaatst op zaterdag. Maandag bericht dat het pak was ingepakt en verstuurd. Dinsdag ontvangen in zeer goede staat. Ben erheel blij mee. Precies wat ik wilde en pak past precies goed.
Goede service online met het vinden van…
Goede service online met het vinden van de juiste maat en snelle bezorging
En past perfect het bestelde pak
Het is een bedrijf met klasse kwaliteit A
Het is een bedrijf met klasse. Levering optijd. Goede communicatie mocht er ergens vertraging zijn bij de bezorger. Koop met tevredenheid hier.
Maten zijn goed beschreven
Maten zijn goed beschreven, dus er hoeft niets retour. Overhemden van ter Horst zijn en blijven mooi. Echt een aanrader. Min puntje…. UPS moest aan huis bezorgen, maar helaas bij een afhaalpunt gebracht.
Dankzij vooroverleg in één keer geslaagd.
Dankzij telefonisch vooroverleg (lastige maat) heb ik de juiste maat kunnen kiezen. In één keer geslaagd, dat was ivm de tijdsdruk (er zat drie dagen tussen bestellen en benodigd zijn) erg fijn.
Prima duidelijke website met goed…
Prima duidelijke website met goed advies, snel verstuurd, snel ontvangen per UPS, ontvangen product van goede kwaliteit, zeer redelijke prijs.
Wie gewohnt top Qualität zu absolut…
Wie gewohnt top Qualität zu absolut fairen Preisen! Immer wieder ein Vergnügen hier zu shoppen 👍
Alles bestens, gerne wieder
Ware exakt wie versprochen, außerordentlich gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, schnelle Lieferung, freundlicher Service
Super schnelle Lieferung und wirklich…
Super schnelle Lieferung und wirklich sehr angenehmer Stoff. Der ganze Anzug wirkt sehr hochwertig. Wir sind begeistert. Tolles Preis-Leistungsverhältnis.
Goede spullen
Goede spullen. Correcte afhandeling. Nette klantenservice!
ondanks maat van mijn schoenen te klein…
ondanks maat van mijn schoenen te klein en grotere maat besteld snelle afhandeling. ik vraag me af waarom 2 keer verzendkosten en 1 keer voor retour kosten. Totaal 11 euro.
Schoenen besteld en gisteren erg goed…
Schoenen besteld en gisteren erg goed ontvangen. Kwaliteit uitstekend ! Ik natuurlijk héél erg blij en tevreden met de schoenen. Service is echt top.
Bedankt.
Bestelling is mooi op tijd aangekomen
Bestelling is mooi op tijd aangekomen , de jumper is nog mooier dan op het plaatje.Het is mij goed bevallen.
prima schoenen en dito pasform
prima schoenen (wel anders dan verwacht) en dito pasform, beetje gekke onnavolgbare levering van UPS. maar kan Henk ter Horst qua prijs en kwaliteit van harte aanbevelen.
Toller Shop
Schneller Versand, tolle Qualität und vielseitige Auswahl. Toller Shop
Touch, look, feel awesome
Touch, feel and look of my party-blazer better than expected.
100% buy!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.