Hemmy Anmeldelser

4,4

Levde upp till förväntningarna med råge. Kylde ned mitt kontor till sval temperatur på nolltid. Låter lite vid digitala möten, men det är ju bara att pausa då :) Har inte testat nattfunktionen än. Då... Se mere

Nyinköpt vet inte hur bra köpet är visar sig med tiden Kylskåpet är okej men frysen har ”krympt” med ca 35 liter sedan min förra modell köpt för 18 år sedan storleken är detsamma på nya och gamla ef... Se mere

Emily and Florian were amazing to work with and did a top notch job on my website. They made it look professional and included everything I needed to start my online presence. I highly recommend them... Se mere

Fick en tvättmaskin och torktumlare som hade blivit skadade under transporten. Ringde supporten kl 10.00 dagen efter och berättade att maskinerna var skadade. Inga problem 40 min efter samtalet så had... Se mere

1. E-handelsservice

Svensk e-handlare med lager i Stockholm sedan 2018. Erbjuder vitvaror, köksapparater, trädgårdsprodukter och mycket mer. Låga priser och snabba leveranser samt hög servicenivå på telefon och mail.

Svarer typisk inden for 2 uger

79 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vet inte riktigt vad jag skall säga om…

Vet inte riktigt vad jag skall säga om Hemmys beteende?

Min spis gick sönder akut i stugan jag hyr ut, och jag hittar en lämplig Smeg spis som hemmy hade 20% rabatt på, perfekt tänkte jag och plockade på något tillval och beställde med installation samt bortförsel av den gamla, totalt 34000:- betalade jag in och fick en order bekräftelse och nu skulle jag bara vänta på att bli kontaktad av installatören för att boka en dag & tid, det gick 4-5 dagar och inte ett ord från Hemmy, lite läskigt när man betalat 34000:- utan att fått sin produkt, och gäster som undrar vad som händer med spisen, jag fick lugna dom med att hemmy är en seriös aktör och spisen kommer nog snart, jag har handlat där förut och varit nöjd, MEN så kollar jag på mitt konto dagen efter 5-6 dagar efter mitt köp att Hemmy betalat tillbaka mina pengar och skitit i min beställning totalt, jag blev både ledsen och stressad och skäms otroligt mycket av att jag lovat mina gäster en spis som jag nu inte kan ge dom, och gästerna var mindre imponerade av allt samman, så jag fick dessutom betala dom 1500:- i kompensation för att Hemmy inte värderade mitt köp tillräckligt, inte ens ett meddelande om att dom väljer att strunta i mitt köp eller en rimlig förklaring.. jag ser nu dessutom att dom höjt priset och den finns på lager.. jag kommer gå vidare i ärendet då jag faktiskt betalade i förväg och vi har gjort affär.

Är det så här man behandlar sina kunder?

1. maj 2025

Missvisande beskrivning

Snabb leverans och trevlig kommunikation.
Tyvärr är jag något missnöjd med kyl och frys jag köpte, då den skulle vara svart. Sidorna är svarta, men framtill är de mer grå.

10. marts 2025