Nyinköpt vet inte hur bra köpet är visar sig med tiden Kylskåpet är okej men frysen har ”krympt” med ca 35 liter sedan min förra modell köpt för 18 år sedan storleken är detsamma på nya och gamla ef... Se mere
Levde upp till förväntningarna med råge. Kylde ned mitt kontor till sval temperatur på nolltid. Låter lite vid digitala möten, men det är ju bara att pausa då :) Har inte testat nattfunktionen än. Då... Se mere
Fick en tvättmaskin och torktumlare som hade blivit skadade under transporten. Ringde supporten kl 10.00 dagen efter och berättade att maskinerna var skadade. Inga problem 40 min efter samtalet så had... Se mere
Det var första gången jag beställde från Hemmy. Allt gick snabbt och smidigt fast jag la en beställning mitt under black friday. Det var kampanjpris på varan jag köpte så fick ett väldigt bra pris, sn... Se mere
Svensk e-handlare med lager i Stockholm sedan 2018. Erbjuder vitvaror, köksapparater, trädgårdsprodukter och mycket mer. Låga priser och snabba leveranser samt hög servicenivå på telefon och mail.
Dåntorpsvägen 26, 13650, Jordbro, Sverige
- 010 - 330 20 12
- info@hemmy.se
- www.hemmy.se
Svarer typisk inden for 2 uger
Snabb o bra leverans
Snabb o bra leverans, vi håller på o byta kök nu så har inte kopplat in diskmaskinen än…men tänker att den är säkert lika bra som andra Siemens vi har haft 😃
10/10
Snabbt, utan problem og bekvämt. Billigt var det också. Värd att rekommendera 👍
Snabb leverans och trevligt bemötande
Enkelt och smidigt
Det var enkelt och smidigt att lägga en beställning och betala.
Varan levererades snabbt och på ett lämpligt sätt.
Upplevelsen överensstämmer med mina förväntningar
Tryggt köp och snabb leverans!
När jag läste gamla omdömen tvekade jag att handla från Hemmy, men jag gjorde det ändå, och jag är supernöjd! Både leverans, pris och allt annat fungerade jättebra.
Utmärkt snabb leverans
Utmärkt snabb leverans. Och med god kommunikation med kundservice.
Helt nöjd.
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans . Hemmy väljer en bra fraktare som ser till att kund snabbt får sina varor . Hemmy ligger rätt i pris på sina produkter . Jag är en nöjd kund som gärna handlar mer av Hemmy i framtiden . Mvh Niclas
ARN nästa
Köpte en Bosch diskmaskin som marknadsfördes som "Silence Pro: en extremt tyst diskmaskin med ljudnivån 40 dB". Maskinen bullrar långa perioder mer än så och serviceteknikern säger att det är "zeolith-fläkten" som låter, vi mätte båda upp ca 44-45 dB(A). Hemmy vägrar att byta ut maskinen med hänvisning till att inget komponentfel föreligger, så detta blir mitt livs första anmälan till ARN.
Bäst pris, snabb leverans.
Bäst pris. Lätt att beställa och betala. Bra uppföljning. Snabb leverans.
Mycket trevligt bemötande och…
Mycket trevligt bemötande och fantastisk service! Hade bokat Kyl/Frys för egen avhämtning på lagret, men ångrade mig och ville få det hemlevererat istället. Det var inget problem och de hjälpte mig på ett superbra sätt!
Snabb leverans och bra kundupplevelse
Betalade för hemleverans
Betalade för hemleverans, men tydligen leverar DHL i te längre där jag bor. Kontakt med Hemmy var snabbt och smidigt och de återbetalade fraktkostnader direkt. Rekommenderar.
Toppen bemötande
Toppen bemötande, snabb hantering. Jättebra service och bra produkter!
Köpte tvätt/torktumlare
Köpte tvätt/torktumlare. Beställde hemleverans och installation. Det var billigt och allt gick smidigt och fort. Nöjd!
Hemmy hade det bästa priset och…
Hemmy hade det bästa priset och levererade snabbt. Bra avisering som höll tiden föredömligt. Najs😊
Allt fungerade smidigt
Allt fungerade smidigt. Jag fick bra och snabb service och leverans.
Rätt pris,
Rätt pris,
enkelt,
lite långsam leverans, 7 dagar
skrev till dem på kontaktsidan, 2 ggr, inget svar
annars är jag nöjd
Bra beskrivning av produkten
Bra beskrivning av produkten, bra pris och snabb leverans