HelseBasen.dk Anmeldelser

3,3

Jeg bestilte hybenskaller hos Helsebasen og fik tilsendt hybenpulver. Jeg reklamerer på mail, men der svares ikke. Da jeg rykker for svar får jeg en mail fra en ny medarbejder, der lover at jeg får sv... Se mere

Jeg har handlet hos Helsebasen siden vinter/forår 2008, og har aldrig haft noget som helst at klage over - tværtimod. Stabil levering. Markedets prisniveau. Fin hjemmeside m. gode præsentationer. Sikk... Se mere

er specielt glad for at kunne finde mange af Aurions produkter samt en del "grøn" rengøring. Savner dog en bedre måde at finde produkterne på - det bliver lidt tungt at skulle igennem kategorierne... Se mere

Bestilt 5 forskellige varer hos Helsebasen.dk, hvoraf den ene var 4 flasker aronia juice. Bestilt tirsdag kl. 18. sendt onsdag kl. 16. Modtaget sms fra døgnposten torsdag kl. 8:00. Alt var pakket mege... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Er den største webshop hvor vi har fokus på økologi, bæredygtighed og miljøvenlige produkter

Middel

Nemt og enkelt

Siden er nem at søge på, varerne kommer hurtigt, ellers annonceres der på siden om ekstra travlhed.

19. februar 2009

Perfekt

To dage efter, at jeg havede bestil varene, kom posten med dem. Det er altid nemt og problem frit, at handle på Helsebasen. Og jeg har gjort det mange gange. Så det vil jeg anbefale andre.

5. februar 2009

Formidabelt udvalg og sikker kundebetjening

For en kernesund haj som mig er der et bredt udvalg. Der er fx 3 varianter af kartoffelchips med "det gode fedt". Og nogle uimodståelige majspops med paprika. Eller en risotto på brune ris med Karl Johan svampe.
Mange gluten alternativer.
Der er hurtig levering og sød håndskrevet smiley hvis der mangler noget på fakturaen.

3. februar 2009

lige en netbutil for mig og min familie!

Varen kommer meget hurtigt, jeg bestiller som regl i weekend og så har jeg varen om tirsdagen, og det er varer der er vær at vente på. Vi skal i gang med en ny leve stil, og kan finde alle produkterne i helsebase.dk

12. januar 2009

Super service, selv ved fejl!

Jeg modtag denne gang en pakke, hvor en af olieflaskerne var blevet til glasskår, og hvad gør man så?!?
En enkelt opringning. God, personligt betjening. Og de ødelagte varer bliver erstattet med nye. Ingen problemer for mig, ud over at smide de ødelagte ting i skraldespanden.
Her handler jeg trygt igen og igen og igen.

6. januar 2009

Super hurtig og perfekt betjening

Alle de gange, jeg har handlet på Helsebasen.dk har jeg altid fået varerne hurtigt, og uden fejl. Varefakta er informative. Når der er "rabat-dage" på Helsebasen.dk's domicil, er det absolut også et besøg værd.
Helle Kongevang
Fanø

5. januar 2009

Klart en favoritside

Super hjemmeside med mange varer at vælge mellem, dog har jeg ofte problemer med at se om varen indeholder glutten, forkerte fedtstoffer og sukker. Tidligere købte jeg varen første gang i deres lille butik hvor jeg kunne se indholdet og derefter genbestilte på nettet, desværre undgår jeg nu at købe de varer jeg er i tvivl om indholdet.
Et stort pluds er den hurtige levering og den fri porto ved køb over 400,- Håber de får en butik i Esbjerg igen.

28. december 2008

Alt indenfor sundhed, billigt og nemt

Helsebasen har stort set ALT, når det kommer til sundhed. Siden er nem at navigere rundt på, til trods for det enorme udvalg. Bestillingen foregår ligeledes nemt og problemfrit, og varerne leveres lige til døren. Nemmere bliver det ikke.

19. december 2008

Økolækkert

Alting er altid pakket meget godt, så intet er i stykker når pakken når frem...Varene er altid af høj kvalitet... Og ikke sjældent ligger der en lille overraskelse i pakken...det giver altid en ekstra stjerne...

15. december 2008

Super netshop

Helsebasen har super service og leverer lynhurtigt. Jeg er en meget tilfreds kunde og har handlet der mange gange :)

15. december 2008

Hurtig og gratis levering med de rigtige varer

Hos andre helse-virksomheder på nettet har jeg oplevet, at pakket var op til to uger om at komme frem og så ikke indeholdte de bestilte varer, da den endelig kom. Da der hverken var en sedl, der fortalte mig, at de bestilte varer var i restordre, om de kom senere eller ikke var bestilt, måtte jeg til sidst ringe til virksomheden, der så forklarede mig, at de varer ikke var på lager og ikke kom det - på trods af, at de reklamerede for dem på nettet. Hos Helsebasen er der god kommunikation, hurtig levering (der vist nok endda er gratis nu) og gode varer - og der er de varer, de reklamerer med!

3. december 2008

:O)

Bestilte vare om søndagen fik dem leveret på mit arbejde om tirsdagen med post danmark fragt frit + en lille gave det er sku god og hurtig service kan klart anbefales

2. december 2008

hurtig service, langsom side

det eneste problem jeg kunne finde er at siden er så langsom. ordren er hurtig sendt og udvalget er rigtig stort :)

18. november 2008
HelseBasen.dk-logo

Besvarelse fra HelseBasen.dk

Tak for kritikken om hastigheden på vores site. Det er dejligt med konstruktiv kritik, og vi er straks gået igang med at forsøge at løse problemet. Alting bliver forhåbentlig meget snart hurtigere... Med venlig hilsen Jan Nielsen, HelseBasen.dk

Hurtig og god service, men meget langsom hjemmeside

De har de rigtige produkter til den rigtige pris, men jeg var flere gange ved at forlade sitet p.g.a. meget dårlig hastighed. Alt tager langt tid, lige fra man loader forsiden til når man trykker rundt inde på siderne. Det gav mig ikke lyst til at kigge efter andre ting end dem jeg kom efter.

15. november 2008