zeer warm onthaald door verkoper Mathias, ook na verkoop steeds behulpzaam en klantvriendelijk. wij hebben de wagen Xpeng G9 gekocht zeer tevreden van qua comfort en rijgedrag.
Se, hvad kunderne siger
Cela fait plusieurs mois que je les ai contactés afin d’obtenir des informations. Malgré plusieurs relances, je n’ai toujours reçu aucune réponse de leur part. Ce n’est pas sérieux, et je ne pense p... Se mere
Zeer teleurstellende klantenservice. Onze Mercedes geeft voortdurend de melding “SOS Inoperative” en we proberen al geruime tijd contact op te nemen met de dealer om hulp te krijgen, maar het is bij... Se mere
Zoals hier al meerdere keren wordt vermeld, kan ik dit alleen maar bevestigen. We hebben verschillende keren geprobeerd contact op te nemen voor de aankoop van twee wagens: één tweedehandswag... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hedin Automotive Belgium is niet actief op Trustpilot. -> Aarzel niet om contact op te nemen via e-mail (marketing@hedinautomotive.be) om uw verhaal te delen of uw ervaring op onze verschillende Google bedrijfspagina's te publiceren.
Kontaktoplysninger
Industriepark-Noord 2, 9100, Sint-Niklaas, Belgien
- marketing@hedinautomotive.be
- www.hedinautomotive.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gisteren bood ik mijn wagen aan voor…
Gisteren bood ik mijn wagen aan voor een diagnose, ingevolge audioproblemen. Er werd een update aan het systeem uitgevoerd. Kort nadat ik de garage verliet dook het probleem terug op. Heb onmiddellijk rechtomkeer gemaakt naar de werkplaats en Hilmi heeft me aldaar te woord gestaan en super goed geholpen. Hij vroeg aan technieker David nogmaals naar het probleem te komen luisteren. Het verdict viel: luidsprekers zijn defect. Gezien ik daarvoor een afspraak gemaakt had bij de heer Sauvage, volgt Hilmi nu mijn dossier op. Spoedig zal ik een offerte van hem ontvangen, zodat de wagen snel kan hersteld worden. Wat een super vriendelijk medewerker! Nogmaals dank Hilmi. Warme groet, Bart Polet
Onderhoud van bedenkelijk niveau
Onderhoud van bedenkelijk niveau: waterreservoir (expansion radiator ) moesten we zelf bijvullen op aangeven van signaal, en dat twee maanden na het toch niet zo goedkope onderhoud.
Een update van de gps besteld twee weken voor het onderhoud. Ah, het lukt vandaag, dag VH onderhoud, niet om de update te downloaden op een stick , dus moet u nog es terugkomen. Gaat het dan lukken?? Die download kon niet op voorhand gedaan worden. Daarenboven zal het nog 2 u duren om de software te laten installeren in je wagen.
Pover, slechte communicatie, nemen ook geen telefoon op, antwoorden niet op de nagelaten berichten. Hedin Zottegem krijgt een lage score
Niet vriendelijk.
Niet vriendelijk.
Ging voor een onderhoud (dat op vraag van hen reeds 2 weken achteruit werd gezet. Anderhalf uur moeten wachten. Hautain de melding gekregen dat ik meteen cash moest betalen terwijl dit een firmawagen is. Tijdens dit onderhoud werden de ruitenwissers vervangen (en uiteraard aangerekend, terwijl hier niets mis mee was)
Algemene indruk: Ok als je nieuwe wagen komt halen (want dan verdienen ze uiteraard veel geld), achteraf geforceerde min of meer beleefdheid
Wat een leuke ervaring
Wat een leuke ervaring! Zeer goede begeleiding van hun verkoper Celle Akbulut te Berlaar. Alles werd door hem vooraf geregeld, gelet op de drukke periode rond de feestdagen... chapeau.
De auto werd overhandigd, een goede uitleg, gemoedelijke sfeer ... zoals het hoort. Wat mij betreft een topervaring.
Hedin Mercedes Certified service
Bij Hedin een Mercedes Certified wagen gekocht (2de hands certified met 2 jaar garantie). Op de Mercedes-Benz certified pagina staat het volgende: "Gereden en goedgekeurd -> Bovendien controleren we elk voertuig". "Uitmuntende Service: ze verkopen niet alleen een auto maar hebben een langetermijnrelatie met elke klant."
In de eerste week na het uitrijden van de garagepoort een aantal problemen een ervan was een probleem met een band die ze kosteloos vervangen hebben, een ander was het start/stop systeem dat niet werkte. Binnen de twee weken na de aankoop gemeld, tijdens het wisselen van de band nagekeken en men heeft mij naar huis gestuurd met de mededeling gewoon eens een lange rit mee maken (Een paar keer Antwerpen - Berlaar was blijkbaar nog niet voldoende ...) Na een lange rit naar Zuid-Frankrijk werkt het start/stop nog steeds niet. Dus bij het volgende onderhoud (bij een andere ondertussen ook Hedin garage) kwam men tot de vaststelling dat die batterij basically versleten was. Bij het ophalen van de wagen moet ik (logisch) onderhoud betalen maar de batterij niet, die zou onder garantie vallen. MAAR 1.5 maand later krijg ik een factuur in de bus van 494 euro zonder verdere duiding, blijkt nadien voor het vervangen van de batterij ...
Officiele statement van Mercedes customer support (want bij Hedin geen reactie en email adres op de factuur werkt niet). Een batterij valt niet onder garantie de kost kan niet verhaald worden op de handelaar. Dus conclusie als u een Mercedes koopt, u rijdt de poort uit en u komt tot de conclusie dat uw start/stop systeem niet werkt krijgt u een factuur van bijna 500 euro gepresenteerd (waarvan 314 + BTW voor een batterij die in de winkel 180 euro kost) om te zorgen dat het wel werkt. Tot daar statements als "Gereden en goedgekeurd" en "Uitmuntende service".
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.