En forfærdelig oplevelse var på loppemarked i Roskilde lørdag den 21 , ville købe nogle krydderier men betjening var så uhøflig så Jeg valgte at gå . lyder som en mærkelig forklaring da de sælge... Se mere

Har nu modtaget varer fra Hedebogaard for anden gang. Hurtig levering og super gode krydderier, intet at klage over. Denne gang gik vi sammen med den øvrige familie, og bestilte flere varer. Derme... Se mere

Fin hjemmeside, godt udvalg af krydderier som er særdelse velsmagende, hurtig forsendelse ... Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner er fragten, det er "helt godnat" at man tager 70 kr. i fragt fo... Se mere

Jeg købte nogle gode krydderier og en pakke Earl Grey te. Teen havde ingen smag af bergamotte. Det var blot en sort te - ganske vist i en god tilstand og ikke pulveriseret, som man ellers kan komme ud... Se mere

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hedebogaard leverer krydderier og grill blandinger, samt forskellige urtekrydderier til det Danske folk. I december måned finder du os i Tivoli, hvor du kan købe vore kvalitetsprodukter billigt.

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Perfekt!

Jeg har handlet hos Hedebogaard mange gange i op imod 10 år og det har altid været perfekt, super krydderier, hurtig levering, dag til dag, og altid fri fragt da jeg handler en kassefuld af gangen. Det kan ikke gøres bedre, jeg vender naturligvis tilbage for det er jo min faste krydderileverandør!

29. november 2016

Hej Lars P

Tusind tak for den fine anmeldelse, glæder os til at leverer varer til dig igen.

Mvh. Hedebogård A/S

Perfekt

Har købt krydderier hos dem flere gange nu helt perfekt alt er som det skal være hurtig levering fine vare så jeg er helt tilfreds.

13. november 2016

Hej Allan

Mange tak for de fine ord du har skrevet om os.

Mvh. Hedebogård

under middel

Bestilte varer d.11 juni og har intet modtaget.Har ringet, skrevet email og svare gider man ikke.Men jeg kan se der er trukket penge d.1 juli men ingen varer ej heller svar.Jeg har ellers før i tiden handlet hos Hedebogaard uden problemer så hvad der er sket må guderne vide.

9. juli 2016

Hej

Vi har modtaget din betaling, men ingen ordre, derfor kunne vi ikke kontakte dig, da vi ikke havde dit navn, telefonnummer eller mailadresse, det stod på den ordre du havde lavet, men vi modtog den aldrig, hvad der er sket ved vi ikke.

Hvis en kunde ikke har modtaget sine varer, er det helt normalt at kontakte os om hvad der er sket.

Vi har ikke trukket din betaling, da vi ingen vare har sendt, vil du være venlig at dukomentere at vi har trukket pengene.

Perfekt handel

Super udvalg af produkter og til gode priser.

Jeg bestilte for 500,- så det var fragtfrit. Levering blot et par dage efter bestilling, det er helt fint.

Handler der meget gerne igen

10. april 2015

Gode krydderier med dyr fragt.

Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner er fragten, det er "helt godnat" at man tager 70 kr. i fragt for nogle få poser krydderi der ingenting vejer, som sammenlining har jeg lige modtaget et par løbesko i en stor kasse til 45 kr. i fragt ...

16. januar 2013

Dyr porto og lang leveringstid

Produkterne fejler slet ikke noget. Men siden har en alt for dyr porto, 70 kr. er mindste pris og valg og man kan ikke vælge andet.

Jeg bestilte en onsdag men fik først mine vare tirsdagen efter så der gik næsten en uge. Med SÅ høj en portopris må man forvente dag til dag levering.

5. september 2012

Velsmagende og stort udvalg.

Jeg har brugt Hedebogaard igennem mange år, både i butikken på Ålekistevej, og efterfølgende på nettet. Jeg har aldrig været skuffet over kvalitet, udvalg eller levering. Om man er til Oregano, Knust Tyrkisk Chili eller Hot hedebogaard karry, så er det klart stedet at købe det.

24. april 2011

Hedebo-super- Gaard

Ganske enkelt, mangler du et kryderi, så er svaret Hedebogaard, som du bla. kan få i tigermarked, ganske vist ikke hele sortimentet, men.
Bla. andet har de flere gode karry blandinger, her kan jeg anbefale deres egen, kaldet Hot hedebogård, og det er den!!! Men som skrevet mangler du, har de

9. marts 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (33 anmeldelser)