En forfærdelig oplevelse var på loppemarked i Roskilde lørdag den 21 , ville købe nogle krydderier men betjening var så uhøflig så Jeg valgte at gå . lyder som en mærkelig forklaring da de sælge... Se mere

Har nu modtaget varer fra Hedebogaard for anden gang. Hurtig levering og super gode krydderier, intet at klage over. Denne gang gik vi sammen med den øvrige familie, og bestilte flere varer. Derme... Se mere

Fin hjemmeside, godt udvalg af krydderier som er særdelse velsmagende, hurtig forsendelse ... Grunden til at jeg kun giver 4 stjerner er fragten, det er "helt godnat" at man tager 70 kr. i fragt fo... Se mere

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hedebogaard leverer krydderier og grill blandinger, samt forskellige urtekrydderier til det Danske folk. I december måned finder du os i Tivoli, hvor du kan købe vore kvalitetsprodukter billigt.

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

En forfærdelig oplevelse var på…

lyder som en mærkelig forklaring da de sælger jeres Produkter i stor stil .ville hvert fald aldrig købe det produkt igen. Og vi også advar andre mod servicen

21. februar 2026

Besvarelse fra Hedebogaard

Hej Sisse. Vi beklager meget den oplevelse du har haft på Roskilde. Vi vil blot informere om at firmaet Hedebogaard ikke går på kræmmermarked. Vi giver naturligvis beskeden videre til den kræmmer kunde som køber vores krydderier og sælger det videre på bla. Roskilde Marked. Mvh Hedebogaard

Fremravende kundeserevice

GLS lavede den ene fejl efter den anden med levereingen.

Men Hedebogaard's kundeservice var på et niveau jeg ikke har oplevet før, hvor de svarede på en søndag og reagerede med det samme, da jeg henvendte mig på email.

Da GLS viste sig at være totalt inkompetente i den fejl de havde lavet, kørte ejeren af Hedebogaard selv ud og hentede pakken og leverede den til mig.

Det er kundeservice på et højt niveau og er grunden til jeg primært handler hos mindre ehvervsdrivende.

Og krydderblandingerne de laver er også fantastiske. 5 Stjerner herfra.

9. september 2025

En lidt blandet fornøjelse

Jeg købte nogle gode krydderier og en pakke Earl Grey te. Teen havde ingen smag af bergamotte. Det var blot en sort te - ganske vist i en god tilstand og ikke pulveriseret, som man ellers kan komme ud for. Men smagen skuffer da selv den billigste fra Rema smager af mere.

31. august 2025

Besvarelse fra Hedebogaard

Tak fordi du tog dig tid til at give din feedback.
Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med krydderierne og kvaliteten af teen – men vi er selvfølgelig kede af, at smagen ikke levede op til dine forventninger. Earl Grey skal naturligvis have bergamottenote, og det beklager vi, at du ikke oplevede.
Vi sætter stor pris på din ærlige tilbagemelding, da den hjælper os med at forbedre vores produkter. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og du må meget gerne tage kontakt til os pr. mail eller telefon så finder vi en løsning. Mvh Hedebogaard

Her bliver jeg med garanti stamkunde

Her er alt, hvad hjertet og smagsløgene kan begære, inden for krydderier og urter fra hele verden. Kvaliteten er i top, og priserne kan sagtens konkurrere med selv de bedste specialforretninger. Det er her, jeg kommer til at købe alle mine krydderier fremover.

22. april 2024

Hedebogaard leverede den bedste kundeservice længe.

Hedebogaard leverede den bedste kundeserviceoplevelse i meget lang tid. Min ordre på mange artikler manglede en artikel og jeg havde fået en anden i stedet. Jeg mailede Kundeservice om dette. Dagen efter havde jeg modtaget den artikel jeg manglede. Helt fantastisk. Jeg kender ikke kvaliteten af alle de krydderier jeg har fået med ordren; kun vaniljesukker indtil videre. Den var dog desværre ikke god; næsten ingen vanille i og den dufter ikke af vanilje men af noget andet sødt. Jeg regner med og håber på, at de andre rene krydderier jeg har bestilt er af god kvalitet. Anbefaling herfra.

17. april 2024

Hurtig levering og god kvalitet

Mega hurtig levering, bestilt hos dem Onsdag aften og pakken var klar i pakkeshoppen Fredag morgen. Deres jule-te kan varmt anbefales!

10. november 2023

Besvarelse fra Hedebogaard

Mange tak for de fine ord om os, vi er meget glade for at du handlede hos Hedebogård.

Hedebogaard kan VARMT anbefales.

Hedebogaard kan VARMT anbefales.

Kæmpe udvælg, konkurrence dygtigepriser, hurtig levring og smagsfulde krydderier samt te.

Vi kommer helt sikkert til at handle der igen.

20. september 2023

Besvarelse fra Hedebogaard

Tusind tak for de fine ord, vi er også glade for at du handlede hos os, vi ser frem til fortsat at handle med dig.

Super tilfreds

Bestilte for første gang og er godt tilfreds. Krydderierne blev leveret dagen efter og har en god holdbarhed. Bestiller hel sikkert igen

25. august 2023

Besvarelse fra Hedebogaard

Mange tak for at du handlede hos Hedebogård, og gav os en god anmeldelse.

Skøn hjemmeside

Skøn hjemmeside, dejlige krydderier og hurtig levering. Tak!

27. februar 2023

Besvarelse fra Hedebogaard

Mange tak fordi du handlede hos Hedebogård, og tak for de fine ord.

Lækre produkter fundet på en hjemmeside, der er til at finde rundt på.
Hurtigt pakket og når postnord også gør en indsats, bliver det en lækker oplevelse
Kunne dog godt savne, en følge seddel (eller hvad den hedder) det gør det en smule lettere at tjekke ordren.

26. januar 2023

Besvarelse fra Hedebogaard

Hej, mange tak for et fint svar, ordresedlen skal du selv printe når du har lavet din ordre, hvis du har opgivet din rigtige mail, så bliver ordren sendt til din mail.

Super krydderier

Super krydderier. Hurtig levering, og ikke mindst gode priser.

19. august 2022

Besvarelse fra Hedebogaard

Tusind tak for den fine anmeldelse , og vi er glade for du valgte at handle hos os. Hilsen Hedebogård A/S

Altid perfekt og hurtig.

Altid perfekt og hurtig.
Jeg har handlet hos Hedebogård i flere år. De får min varmeste anbefaling. Det bedste og billigste sted at købe sine krydderier.

30. juli 2022

Besvarelse fra Hedebogaard

Hurtig levering og godt udvalg

Hurtig levering og godt udvalg til rimelige priser. :)

- Der manglede noget i min levering som de eftersendte lynhurtigt efter jeg tog kontakt.

God service. :)

7. januar 2022

Perfekt.

Super gode krydderier til en god pris : )

18. marts 2021

Besvarelse fra Hedebogaard

Mange tak for de fine ord, vi er glade for at du handler hos os.

Super tilfreds

Super tilfreds. Jeg købte krydderier kl 11 om formiddagen og havde dem dagen efter. Gode krydderier til en god pris.

2. februar 2021

Besvarelse fra Hedebogaard

Mange tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at du kan lide vores produkter.

Hilsen Hedebogård.

Meget tilfreds.

Har nu modtaget varer fra Hedebogaard for anden gang.
Hurtig levering og super gode krydderier, intet at klage over.
Denne gang gik vi sammen med den øvrige familie, og bestilte flere varer. Dermed var der gratis fragt.
Vi vender helt sikkert tilbage -tak.

22. juli 2020

Besvarelse fra Hedebogaard

Tusind tak fordi du handlede hos Hedebogård, vi er glade for at I syntes godt om vores varer.

Mange hilsner Hedebogård A/S

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Man får virkelig kvalitet for pengene og hurtig levering. Kan klart anbefales!

7. maj 2020

Besvarelse fra Hedebogaard

Mange tak for den fine anmeldelse, håber varen smager dig godt.

Stort udvalg og gode krydderier

Rigtigt godt og stort udvalg af spændende krydderier mm.
Fin hjemmeside der nem at finde rundt i. Hurtig levering. Køber altid en stor portion så fragten er gratis - Køber man kun lidt synes jeg fragten ligger i den dyre ende på nethandel.
De forskellige krydderi mix som f.eks pommesfrites krydderi, All round mm. inderholder efter min smag lige vel meget salt - Det ville være ønskeligt at salt % doseres ned. Hvis jeg drysser på som jeg mener det skal krydres så er det simpelthen for salt - Ved godt at salt ikke koster meget men jeg vil gerne betale lidt mere og så få noget krydderi i stedet
Ville også være ønskeligt at i skrev hvilken salt der er brugt? Håber og satser på at det er havsalt - Minesalt er nemlig forbudt i mit kredsløb :-)
I skriver ikke hvor meget sovs der bliver ud af jeres Bearnaise - Det ville være ønskelig ved bestilling, men det står jo nok på pakken
Mvh Niels Kofoed Jensen

3. november 2017

Sur arrogant madamme

Har lige været på Dølle fjælle musse marked hvor de havde en bod...vi havde fundet hvad vi skulle bruge og skulle betale..det mødte vi den sureste mest arrogante madamme jeg længe har mødt...hun smed nærmest posen med krydderier efter mig og da min mand skulle betale med mobilpay fik vi en opsang over hvor lang tid han var om det og hvor besværligt shan gjorde det...det var omkring kl. 13, hun var høj, lyshåret og kraftig...håber hun får en lektie i god kundepleje😤

12. maj 2017

Hej

Vi er meget kede af at du har haft denne oplevelse på Døllefjelde marked, men det er ikke Hedebogård A/S der står der, det er et firma der hedder
krydderiet.dk, de køber varen hos os og sælger dem på forskellige markeder.

Du er velkommen til at kontakte dem på mail: Krydderiet@krydderiet.dk

Venlig hilsen Hedebogård A/S