Royal Health Foam Anmeldelser

1.122
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb inmiddels voor de vierde keer een matras besteld bij Royal Health Foam en dat zegt eigenlijk al genoeg. Als je steeds weer terugkomt, weet je dat je een goed product hebt gevonden. Ik sl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is 2013 en hebben 2 "Original Support traagschuim matrassen" gekocht. Prijs-kwaliteit, advies en top matras. Nu 13 jaar later, wederom, dezelfde matrassen gekocht. Hoe tevreden kun je zijn ?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor onze camper heeft Royal Health Foam drie nieuwe matrassen gemaakt. Twee voor het stapelbed en één voor het tweepersoonsbed in de alkoof. Alle drie maatwerk en een verschil van dag en nacht... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Madrasbutik
  2. Sengeforretning
  3. Sengetøjsbutik
  4. Soveværelsesmøbelbutik
  5. Møbelforretning
  6. Sengetøjsforrretning

Om Royal Health Foam

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst en is een dochteronderneming van Winwinwin B.V. Win Win is dan ook het uitgangspunt waarmee wij werken. Voor de beste kwaliteit matrassen kunt u terecht bij RHF. Opzoek naar een koudschuim matras of juist een traagschuim matras? Royal Health Foam leverde van origine uitsluitend aan de gezondheidszorg. Sinds 2001 levert RHF dezelfde medische kwaliteit matrassen ook rechtstreeks aan de consument.

U kunt contact opnemen met Royal Health Foam op:

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.122)

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Comfort Premium Air koudschuim

Na flink wat speurwerk op internet naar een kwalitatief goed koudschuim matras kwam ik uiteindelijk bij Royal Health Foam terecht.

Dankzij behulpzaam en zeer deskundig advies van Chris had ik toen gekozen voor een Comfort Premium Air koudschuim matras ( Firm ). Mijn gewicht schommelt tussen de 86 a 90 kilo.

Hier heb ik afgelopen 11 jaar heerlijk op geslapen.

Het ( HR ) koudschuim van Royal Health Foam is van hoge kwaliteit en heeft zich over de jaren heen bewezen.

Door de fijne ervaring heb ik opnieuw voor Royal Health Foam gekozen.

Bespaar niet op je nachtrust en kies voor een goed matras.

9. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na 2,5 jaar zo goed als nieuw

Na 2,5 jaar gebruik van het Royal Health Foam matras kan ik zeggen dat ik nog steeds zeer tevreden ben. Het matras heeft zijn kwaliteit behouden en biedt nog steeds uitstekend comfort en ondersteuning. Dit bevestigt de duurzaamheid van het product en mijn tevredenheid blijft onveranderd hoog. Een geweldige investering in een goede nachtrust.

1. august 2023

Zeer tevreden

Kennis en kunde, verkopers nemen de tijd en luisteren naar wensen.
Alle soorten matrassen om te proberen. Specialist in speciale wensen.

19. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook deze keer werden we op een…

Ook deze keer werden we op een bijzonder prettige en vooral ook professionele wjze geholpen bij het kiezen van nieuwe matrasen. Ik weet zeker dat ik, als fibromyalgie patiënt de komende jaren weer heerlijk zal slapen op mijn nieuwe matras van Royal Heath Foam!

13. juli 2023

Vriendelijk, oprecht en betrokken

Door mijn allergieën voor alledaagse chemicaliën is een nieuw matras een enorme uitdaging. Mijn oude (goedkope polyether schuim-)matras veroorzaakte al jaren problemen, maar ik durfde bijna geen nieuw matras meer aan te schaffen. Toen ik Royal Health Foam vond via google en zag dat hun matrassen gegarandeerd geen toxische stoffen bevatten besloot ik te bellen. Ik kreeg Chris aan de telefoon, de eigenaar. Mijn probleem uitgelegd en het viel me meteen op dat hij er totaal niet op uit was om mij iets te verkopen, maar wel heel uitgebreid de tijd nam om met me mee te denken wat een goede oplossing voor mij zou kunnen zijn. Na een bezoek aan de winkel en veel wikken en wegen heb ik toch besloten om een koudschuim matras te proberen. Ik heb nog nooit zo lekker gelegen en de chronische pijn die ik al jaren heb was ‘s nachts vanaf de eerste dag zo’n driekwart minder, terwijl normaal gesproken je lichaam de eerste weken wat kan protesteren bij een nieuw matras. Tot mijn grote spijt blijk ik echter allergisch voor de grondstof van schuimmatrassen, hoe ‘schoon’ dat schuim ook is, en heb ik het matras moeten retourneren. Zelfs dan geeft Chris niet op en blijft zoeken naar een oplossing. Ook de andere mensen bij Royal Health Foam heb ik ervaren als zeer vriendelijk, oprecht en betrokken.

14. juni 2023

Onze ervaring met Royal Health Foam

Wij willen graag laten weten, dat wij al 17 jaar geleden een matras van RHF hebben gekocht en dat wij daar al jaren heerlijk op slapen. Wij bedachten dat het nu wel weer tijd was voor een nieuw matras. Daarom zijn wij weer naar RHF in Den Haag gegaan en hebben we daar een paar matrassen geprobeerd. Chris heeft ons wederom van goed advies voorzien en wij hebben nu weer een heerlijk matras. Dank voor het goede advies en wij zijn blij met onze nieuwe matras.

15. juni 2023

Het beste matras ooit

Beste lezer,
Om mee te beginnen:ik gun iedereen een RHF matras!
Bij dit bedrijf krijg je de beste materialen, voor een eerlijke prijs, daarnaast een geweldig passend advies. Ik heb mijn matras (evolution ballenmatras traagschuim) gekocht op basis van een telefonisch gesprek met Chris.
Na meerdere matrassen van andere bedrijven te hebben geprobeerd (,waar ik wel had proef gelegen) had ik n.a.v. dit advies veel vertrouwen in dit product. En tjonge, wat een geweldig matras. Je ziet en voelt aan het matras dat dit topkwaliteit is. En al na ėėn nacht slapen wist ik het. Dit is HET matras voor mij. Ik heb zelf in een bedden speciaal zaak gewerkt, maar weet nu......voor een goed matras is er maar ėėn adres: RHF!!!!
Hartelijk dank Chris voor je inzet, de service, en voor het beste matras wat ik ooit heb gezien.
Ps. Ik heb fibromyalgie en atrose in mijn heupen.

15. juni 2023

Bootmatras maatwerk

Naast de aanschaf van een nieuw matras voor thuis bleek dat we ook voor onze boot een maatwerkmatras konden bestellen. Dit goudschuim HR55 medium matras hebben we eind maart ontvangen en we hebben er nu een aantal keren op geslapen. Het is echt een heel fijn, niet te warm matras. We liggen er heerlijk op!
Ook het nieuwe traagschuim matras voor thuis voldoet goed.

30. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na vele beddenzaken bezocht te hebben…

Na vele beddenzaken bezocht te hebben heb ik hier bij Royal Health Foam mijn matras gevonden! Na een uitgebreid en eerlijk advies hier gekozen voor het Premium Support traagschuim matras firm vanwege mijn fysieke klachten. Het was eerst even wennen maar het is nu heerlijk slapen, wat een super matras! Ik heb nu eindelijk geen last meer van mijn nek en rug bij het opstaan!! Super bedankt Chris voor jouw goede advies! 👍👍👍
Met vriendelijke groet, V. Koeman Westwoud

23. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij kochten 14 jaar geleden 2 matrassen…

Wij kochten 14 jaar geleden 2 matrassen bij Royal Health Foam. Deze bevielen uitstekend, maar na 14 jaar was de fut er wel uit. Omdat de matrassen zo goed bevielen zijn we opnieuw bij RHF gaan winkelen. Ze bleken hetzelfde type traagschuim matras nog steeds te maken.Blijkbaar succesvol. We werden deskundig geholpen in de winkel en niet, zoals vaak gebeurt, in de richting van het duurste matras gepraat.
We kochten twee zelfde type matrassen als 14 jaar geleden. Ze werden na 3 weken bezorgd op zeer correcte wijze.
Nu slapen we weer heerlijk op de nieuwe matrassen.

20. maj 2023

Hernia veel minder pijn

Na een halve jaar met een hernia rondlopen sliep ik dan eindelijk op een nieuwe topper van 10 cm traagschuim. Wat slaap ik nu toch lekker:) na de eerste nacht al veel minder pijn waardoor ik sinds een paar maanden geen pijnstillers meer hoef te slikken!

18. maj 2023

Ik slaap goed

Ik slaap goed! Matras ondersteunt waar nodig en voelt koel aan (original support medium). Fijn en persoonlijk advies en supersnelle levering!!

17. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Te lang gewacht met het kopen van een…

Te lang gewacht met het kopen van een nieuw matras. via via in contact gekomen met RHF.
Gesprek met de eigenaar was erg aangenaam.
Heel veel geduld en kennis en niet aandringend om te verkopen.
Dit heeft me doen besluiten om juist wel te kopen.
Zeer aangenaam en erg tevreden over de matras en de hele gang van zaken.

28. april 2023

40 jaar lang 24 uur per dag vreselijke lage rugpijnen

40 jaar lang 24 uur per dag had ik vreselijke lage zeurende rugpijn klachten. 3 huisartsen, 3 fysiotherapeuten, 2 podotherapeuten en 1 neuroloog gaven geen oplossing. Per toeval uitgekomen bij Royal Health Foam matrassen. Na uitvoerig gesprek met Chris over mijn rugklachten en spierpijn in armen, benen, heupen en schouder na het slapen is gekozen voor de Premium Support Traagschuim Firm met een elektrische verstelbare schotelbodem. Geloof het of niet maar ik voel na 3 dagen geen enkele pijn meer in de onderrug en spieren. Ik stap nu zonder enige pijn uitgerust uit bed. Ik ben sceptisch en geloof niet zo snel in wonderen, dus ik wacht het nog even af of het wel zo blijft. Nu 2 maanden verder heb ik nog steeds geen last van de zeurende lage rugpijn klachten en spierpijnen. RHF en Chris ik ben blij dat ik jullie heb gevonden en ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor jullie perfecte matras en daarmee ook de oplossing van mijn lichamelijke problemen. Eindelijk verlost van mijn lage rugpijn, het lijkt wel een droom.!

24. april 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwaliteit staat voorop bij Royal Health Foam!

Op naar naar een matras voor de lange termijn heb ik alle reguliere beddenwinkels vereerd met een bezoekje. Uiteraard ook diverse matrassen uitgeprobeerd, maar op advies van een concurrent uiteindelijk terechtgekomen bij Health Foam. Geen sjiek de friemel showroom met gladde verkopers, maar diverse kwaliteitsmatrassen met medewerkers die de tijd nemen om de ins en de outs van een goed matras voor jouw persoon uit te leggen. Na een tweede bezoek overtuigd geraakt van deze aankoop en in goed overleg met eigenaar Chris een Premium Air Koudschuim matras (extra firm) aangekocht. Aankoopproces verliep soepel en de matras is binnen de levertijd bezorgd tot in de slaapkamer. Zeer content mee, en alle positieve reviews die ik over dit bedrijf ben tegengekomen, zijn zonder meer terecht. Kan een bezoekje aan de showroom van Healh Foam dan ook zonder meer aanraden, als je op zoekt bent naar een matras waar je zonder klachten weer een paar jaren mee vooruit kunt. Mijn dank voor de goede service tot zover en graag tot een volgende keer.

27. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet twijfelen, gewoon naar RHF gaan!

Jaren geleden hier mijn matras gekocht. Na jaren heerlijk slapen is deze aan vervanging toe. Zonder enige twijfel terug gegaan naar RHF. Wederom zeer vriendelijk en kundig geholpen. Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe matras!

2. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige service bij Royal…

Wat een geweldige service bij Royal Health Foam! Mijn man en ik hebben allebei een matras hier gekocht. Voor mijn man is het matras perfect. Maar ik twijfelde en mocht zonder problemen ruilen om een ander matras te proberen. Bij twijfel kreeg ik extra proeftijd en het eindeloze geduld van de medewerkers. Echt heel fijn! Je kan hier veilig een matras kopen want Royal Health Foam zorgt wel dat je iets krijgt dat echt bij jou past!

9. januar 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Luxe slapen met de topper

Ruim 12 jaar geleden na gedegen onderzoek 2 traag schuim matrassen, 23 cm, aangeschaft in Scheveningen. Nu een topper over de twee enkele matrassen nodig. Toch een uitgave, dus eerst gebeld of je de naad niet zou voelen. Moest goed gaan, dus de traag schuim topper de Luxe, 8 cm uitgezocht.
En een luxe is het, heerlijk slaapt het en je voelt geen naad! Heel blij mee, geld waard. We kunnen weer een tijd vooruit.

27. februar 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.