Royal Health Foam Anmeldelser

1.122
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb inmiddels voor de vierde keer een matras besteld bij Royal Health Foam en dat zegt eigenlijk al genoeg. Als je steeds weer terugkomt, weet je dat je een goed product hebt gevonden. Ik sl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is 2013 en hebben 2 "Original Support traagschuim matrassen" gekocht. Prijs-kwaliteit, advies en top matras. Nu 13 jaar later, wederom, dezelfde matrassen gekocht. Hoe tevreden kun je zijn ?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor onze camper heeft Royal Health Foam drie nieuwe matrassen gemaakt. Twee voor het stapelbed en één voor het tweepersoonsbed in de alkoof. Alle drie maatwerk en een verschil van dag en nacht... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Madrasbutik
  2. Sengeforretning
  3. Sengetøjsbutik
  4. Soveværelsesmøbelbutik
  5. Møbelforretning
  6. Sengetøjsforrretning

Om Royal Health Foam

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst en is een dochteronderneming van Winwinwin B.V. Win Win is dan ook het uitgangspunt waarmee wij werken. Voor de beste kwaliteit matrassen kunt u terecht bij RHF. Opzoek naar een koudschuim matras of juist een traagschuim matras? Royal Health Foam leverde van origine uitsluitend aan de gezondheidszorg. Sinds 2001 levert RHF dezelfde medische kwaliteit matrassen ook rechtstreeks aan de consument.

U kunt contact opnemen met Royal Health Foam op:

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.122)

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Geweldige matras

Na anderhalf jaar experimenteren met allerlei matrassen met "comfortzones" eindelijk heel goed geslaagd bij Health Foam! De matras (zonder zones!) lag direct heerlijk en ik wil niets anders meer! Geweldig goed geholpen, volgens afspraak geleverd. Prima bedrijf!

11. januar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede matras! Blij mee! :-)

Hele goede matras! Comfort Premium Air koudschuim matras. Nu ruim 1 jaar geleden een matras gekocht bij Royal Health Foam. Ik ben nog elke dag blij met deze aankoop!
In tegenstelling tot veel andere matrassen heeft dit matras niet die chemische geur die na aankoop nog weken lang aanwezig is.
De tijk van de matras is heerlijk zacht.
Ik heb 100 dagen proef geslapen op een matras van een ander populair merk maar werd elke ochtend met pijn in mijn rug wakker.
De matras van RHF geef goede ondersteuning (ik heb de firm).

11. januar 2024

Niet meer verder zoeken!

Dit is echt een aanrader! Ik zou niet meer zoeken naar een ander bedrijf voor een heerlijk maar bovenal veilig slaapgenot. Hele fijne mensen met alle deskundigheid in huis. Ze staan altijd voor je klaar.

28. december 2023

Heel goede service

Dit bedrijf doet alles voor een blije klant en dat is bijzonder. Er is veel technische ervaring wat heel goed helpt bij het maken van een keuze. Wat wij zo goed bedacht vinden is dat het tijk van een matras kan worden los geritst om het tijdelijk wat soepeler te maken als dat nodig is.

28. december 2023

Fantastische matras.

Woon zelf in Scheveningen en ben fantastisch geholpen. Verschillende matrassen uitgeprobeerd en toen een besteld. Nog nooit zo’n fijne matras gehad. Slaap fantastisch.

14. februar 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Keurige service

Keurige service. Advies gevraagd over een koudschuimmatras en gekregen. De matras bleek mij na 3 maanden proberen toch te stevig te zijn en de matras is zonder probleem omgeruild voor een slag zachter. De nieuwe is eigenlijk wat te zacht naar m’n smaak. Terug naar de eerste stevigheid is niet toegestaan. Desalniettemin een hele verbetering met wat ik eerder had.

8. december 2023

Top matrassen

10 jaar geleden hadden we ook al matrassen gekocht bij RHF en die zijn ons heel goed bevallen. Vandaar dat we hier weer teruggekomen zijn. We slapen nu een week op de nieuwe matrassen en kunnen oprecht zeggen dat we weer heerlijk liggen. Ook de onderdekens zijn top. We raden ook iedereen aan om naar RHF te gaan. Er wordt ook goed naar jouw wensen geluisterd en vakkundig geholpen. Prijs/kwaliteit is goed.

6. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nooit meer naar een andere beddenwinkel.

Wij hebben precies een jaar geleden een bed gekocht bij RHF. En nu willen wij Chris graag laten weten dat met een jaar slaap ervaring wij nog steeds en sinds dag 1 heel gelukkig zijn met ons bed. Wij gaan nooit meer naar een andere beddenzaak.
Tot later Chris.

27. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Royal Health Foam na een jaar!

Wij slapen nu ruim een jaar op onze premium support traagschuim matrassen. De matrassen zijn super, we slapen ontzettend goed en mijn rugklachten zijn weg. We zijn blij dat we ooit de tip hebben gekregen om bij Royal Health Foam te kijken voor matrassen. We zijn destijds ook prima geholpen door Chris.

21. november 2023

TOP SERVICE!!!

Na de tip van mij neef bij RHF terechtgekomen en daar hebben wij absoluut geen spijt van! Deze mensen hebben kennis van zaken en nemen alle tijd om je te adviseren welk bed en of matras voor jou het beste van toepassing is. De producten worden heel netjes en zorgvuldig afgeleverd door hun eigen bezorgdienst. Andere familieleden zijn inmiddels tevreden klanten van RHF. Fam Kalkwarf.

20. november 2023

Topper

Na 9 jaar fijn geslapen te hebben op de topper van Health Foam, was ik toe aan een nieuwe. Omdat ik veel last heb van neuropathie in mijn benen weer voor de matras topper Premium gekozen. Slaap er nu enkele week op, en meer dan tevreden. Macria

7. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top matrassen van RHF na vele jaren gebruik

Vandaag 2-11-2023 na vele jaren goed slapen op de matrassen van RHF nieuwe matrashoezen besteld, mag dan ook wel na 12 jaar gebruik. Wij zijn echter zo gehecht aan de matrassen en aan de kwaliteit daarvan. De matrassen slapen nog net zo fijn en goed als toen wij ze kochten hebben ook geen kuilvorming e.d. ongelofelijk en dat na 12 jaar. We hopen er nog een aantal jaartjes mee te doen.
Bij de aankoop van evt. volgende matrassen weten wij wel waar we moeten zijn RHF Royal Health Foam top en bedankt!
C.Labee

2. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijke matrassen gekocht na goed advies

Heerlijke matrassen gekocht na een goed advies wat het beste hoort bij ons. Gekozen voor een traagschuim en een een koudschuim matras met verschillende hardheden. Na een dik jaar zo tevreden dat we nog een extra stel hebben gekocht voor in onze boot. Dit keer niet nieuw, maar in de koopjeshoek. Weliswaar dan geen proefperiode, maar die hadden we uiteraard niet meer nodig.
Super tevreden over onze matrassen, weer heerlijk slapen met een goede nachtrust en zonder rugpijn wakker worden!

1. november 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij kunnen RHF van harte aanbevelen

Onze ervaring is eigenlijk 41/2 ster. (= 9). Niemand is een 10 (5 sterren) waard, ook ik niet!

Omdat onze oude matrassen al 10 jaar oud waren en wij tevreden waren opnieuw naar RHF getogen. Vriendelijk ontvangen en in alle rust de mogelijkheid gekregen het een en ander te proberen. Kregen ook duidelijk antwoord op alle gestelde vragen! Wij hebben deze keer gekozen voor blind uit proberen zodat je niet bevooroordeeld bent. De keuze is gevallen op Premium Support traag schuim matrassen.

27. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige matras en uitstekende service!

Mijn oude bed was aan vervanging toe, en op advies van mijn fysiotherapeut ben ik gaan kijken bij Royal Health Foam. Ik heb een zwakke rug, dus ik hecht veel waarde aan een goede matras. Ik werd zeer goed geholpen (daar werd alle tijd voor genomen) en heb uiteindelijk gekozen voor een extra stevig koudschuim matras. De regels t.a.v. van uitproberen van een matras zijn heel goed. Vanaf nacht 1 sliep ik veel beter op dit matras dan op mijn oude hästens. Ik ging er van uit dat ik ook een nieuwe bedbodem zou moeten kopen, maar de verkoper attendeerde me er op dat ik hun matras prima op het onderstel van de hästens kan leggen. Dat illustreert mijns inziens dat de mensen van Royal Health Foam echt meedenken met de klant. Ook het feit dat ik een proefmatras van 210 cm had gevraagd, terwijl ik eigenlijk 220 cm nodig heb (mijn fout), is heel coulant opgelost. Ik heb nog wel één suggestie: laat de mensen in de showroom verschillende matrassen 'blind' uitproberen, dus zonder vooraf te vertellen op wat voor matras/stevigheid ze liggen. Dan spelen eventuele vooroordelen (bijvoorbeeld "ik heb een hard matras nodig", of "ik heb veel goeds gehoord over traagschuim") geen rol bij de keuze.

23. september 2023

Topervaring met top matras

Om de drukte van een overvolle stad te ontvluchten, hebben wij een klein houten huisje midden in het groen. Waar we dit jaar een slaapkamertje hebben aangebouwd.

Daarna gingen naar het blauwe woonwarenhuis om zo snel mogelijk een bed te kopen.

Na levering, en 800 meter zeulen met matrassen etc. over een bospad naar ons paradijsje, de box-spring razendsnel gemonteerd met het bekende inbus sleuteltje, en zonder echtelijke twisten.

Het zag er prachtig uit met het duurste, want “natuurmaterialen”, pocketveer matras.
Maar oh jee……. Het lag voor geen meter.

Haastige spoed is zelden goed bleek maar weer eens.

Het hele spul terugslepen over het bospad, om te ruilen, leek ons geen optie.

Dus op zoek naar een quick-fix. Een topper.

Maar wie, wat, waar? Door ervaring wijs geworden zijn we dit keer zorgvuldiger te werk gegaan.

Tientallen websites bezocht en geheel daas van alle claims, uiteindelijk besloten naar Scheveningen af te reizen. Want Royal Health Foam, dat daar is gevestigd, bleek in ieder geval de meest informatieve website te hebben.

Geen idee wat ons te wachten stond toen we een lieflijk, stil en onbekend deel van het vissersdorp binnenreden.

Royal Health Foam bleek geen gelikte showroom of fancy beddenwinkel met bonus gedreven verkopers. Maar meer een soort van slaaplaboratorium, met in alle hoeken en gaten matrassen, bed-onderstellen, kussens etc.

We werden hartelijk welkom geheten, waarna een uitgebreid gesprek plaats vond over onze slaapvoorkeuren en -wensen. We hadden het gevoel dat ons probleem zeer serieus werd genomen en er actief werd mee gedacht over een voor ons optimale oplossing. En we zeker niet gepusht werden om de duurste oplossing te kiezen.

Daarna hebben we een uitgebreide proef-lig sessie gehad, met alle mogelijke top matrassen in verschillende diktes, hardheden en materialen.

Na ruim vijf kwartier waren we ervan overtuigd de juiste keuzes te hebben gemaakt.

Drie weken later werden de topmatrassen keurig volgens afspraak geleverd.

Royal Health Foam koppelt een uitgebreide deskundigheid aan een voortreffelijke, ouderwetse en integere service. En een coulante, genereuze klantenbenadering.

Een adres om heel zuinig op te zijn, en dat we graag bij vrienden en kennissen aanbevelen

Ingrid en Hans

14. september 2023