Bestilte nogle head sæt for 3 måneder siden. Har kun modtaget ordrebekræftelse. Har flere gang prøve at komme i kontakt med dem, dog uden held.
Bestilte 3 microSD kort af typen Sandisk, men da de kun lå inde med 2, fik jeg et Kingston med i stedet uden ekstra omkostninger. På trods af udgået varer og et fakturasystem der var nede, modt... Se mere
Perfekt handel efter god kundeservice ved køb af nyt hukommelseskort. Valgte dem også fordi de var billige, nok de billigste, og havde fri fragt. Varen kom dagen efter. Jeg havde købt et et andet sted... Se mere
Fremragende handel. Jeg købte et Micro SDHC-kort til min smartphone. Jeg bestilte torsdag morgen, fredag lå kortet i min postkasse. Hjemmesiden er lidt rodet, men priserne er helt fine. Kan helt klart... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
head-z.dk sælger headsets, telefoner, hukommelseskort, Webcams, Højtalere og meget andet. Faktisk alt det der gør ens computer og konsol lidt sjovere; Plantronics, Sennheiser, Logitech, Kingston, Sandisk Creative, Sony, Doro og mange flere.
Kildegårds Plads 5 st. butik 2, 2820, Gentofte, Danmark
- info@head-z.dk
- www.head-z.dk
Hurtig og god levering, samt hurtig respons
Jeg bestilte et headset der fejlagtig var markeret som værende på lage, indenfor to timer var jeg blevet kontaktet og fik en anden (bedre) model uden ekstra beregning, levering og pris i top. Højeste anbefaling herfra
God kundeservice
Rigtig god kundeservice og glade beskeder, kan godt lide
smileyerne :D
Købte min ting om tirsdagen inden kl. 17:30 og fik dem dagen efter
kan nemt anbefale den her til jer alle sammen :) God indpakning også.
God hurtig levering
Købte 2 R4i-kort med microSDHC kort til mine tvillinger som begge har Dsi. Virker perfekt og let at få op at køre. Leveringen var dagen efter.
Jeg overså helt deres service om at man kan vente med at betale til d. 1. i måneden, ellers havde jeg købt lidt wii-ting samtidig. Det bliver en anden god gang. Kan helt klart anbefales
Billig og servicemindet
Har netop bestilt en Sennheiser CX300-II, jeg skal bruge på rejse om få dage, hvilket jeg anførte i bestillingen kl. 17:45. En time senere modtager jeg en mail, at varen er sendt, så jeg kan nå at få den med. Imponerende, især i lyset af at head-z var langt billigst. Det er sjældent at billig pris og god service følges ad. Har tidligere haft dialog med Getmore, som blot svarer med standardskrivelser (men de svarer dog).
Billigt og problemfrit
Fandt head-z som den billigste forhandler af Sennheiser CX 300 Precision II. På produktsiden var tydeligt angivet at de ventede på en ny levering. Som et "plaster på såret" for en lidt længere leveringstid var der en kuponkode med 5% rabat! Super kundevenligt! Fik en mail, da varen var afsendt. Handl trygt her!
Nostromo Speedpad
Bestilte et Nostromo SpeedPad som det billigste sted og fik det dagen. Fed service at de kan sende det så man har det dagen efter selvom klokken er over 17!
Cool nok
Jeg bestilte produkt om fredagen men fik det om lørdagen uden bekostning, lidt heldigt men fint!
Jeg lavede et fejlkøb og kom i hurtig fin dialog med butikken og vi fik rettet trådene ud. Alt i alt en fin butik der også reagere på fejl og når der faktisk god service
Nem og hurtigt
Jeg havde oprindeligt købt en vare et andet sted, men de havde den tilsyneladende ikke på lager som de ellers skrev - Så derfor valgte jeg head-z.dk som sendte den, og jeg havde det hele dagen efter. Nemt og hurtigt.
Super fed service
Bestilte et lækkert headset til markedets laveste pris. Bestilt det lidt sent på dagen, men de nåede alligevel at få det afsendt det samme dag, og dagen efter sad jeg glad og tilfreds med mit nye headset :)
Fed service!
Hold op hvor er det lækkert med en netbutik hvor det hele bare spiller. Efter søgen efter et pc-headset havde jeg fundet det jeg gerne ville have og endte hos head-z.dk. Efter lidt pingpong med Niels på Livesupporten fandt vi frem til et andet headset med langt bedre specifikationer og endda billigere! Jeg gider ikke engang overveje at handle andre steder hvis head-z.dk har det jeg skal bruge, for det er 100 gange mere værd at snakke med en der har forstand på det han laver end, ikke få det leveret til tiden/ingen rådgivning/ingen service eller hvad jeg indtil nu ikke er blevet forskånet for ved at handle hos andre webshops. At jeg selv kunne afhente det i deres butik var bare endnu en bonus. Jeg endte med at handle lidt accessories til min Wii i deres butik.
Jeg anbefaler på det kraftigste butikken. De er specialiseret men har de det man skal bruge så er det 100% der jeg sætter mine ben til en ny handel :D
rigtig god oplevelse
Jeg købte Sony MDR XD200 hos head-z.dk efter mange overvejelser.
Jeg fik god vejledning af supporten om hvilket head-set der passede til mit behov og ikke bare anbefalet de dyreste.
De har også en billig levering hvilket også har noget at sige!!
Hurtig levering, god opdatering pr. email - ingen problemer
Som overskriften siger, oplevede jeg ingen form for problemer ved at handle hos head-z.dk
Top tilfredshed
Super hurtig levering, og personlig ordre status mail...det kan jeg godt lide.
Handler helt sikekrt dér igen, og vil anbefale netbutikken til andre.
Suverænt
Jamen alt klappede bare. Servicen i top. Live Support var rigtig hjælpsomme og varen kom dagen efter. Mere kan jeg ikke forvente :)
Og så gør det ikke noget de var billige og har nogle fede varer :)